نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه اعلام کرد سفر آتی ولادمیر پوتین رئیس جمهور روسیه به فلسطین اشغالی با هدف تقویت همکاریها میان دو طرف صورت خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاری ایتارتاس، بنیامین نتانیاهو در خصوص سفر آتی پوتین گفت: «انتظار دارم همکاریها بین اسرائیل و روسیه همچنان به سطوح بالاتری برسد. همکاریهای دوجانبه در حال حاضر هم خوب است و امیدوارم از این سطح نیز پیشرفت بیشتری داشته باشد.»
وی در ادامه تصریح کرد تل اویو قطعا دلایل خوبی برای همکاری با روسیه دارد. بیش از یک میلیون نفر از اتباع فلسطین اشغالی به زبان روسی صحبت می کنند. آنها وجه ارتباطی قدرتمندی بین دو کشور هستند.
نتانیاهو در ادامه گفت : « در حال حاضر همکاریها در زمینه های علمی، فرهنگی، تبادلات فناوری، تجارت و گردشگری صورت می گیرد. دولت من تشریفات در زمینه صدور روادید را برای اتباع روسی حذف کرده است و تعداد گردشگران روسی طی این چند سال افزایش یافته است. تاریخ برای میهمانان روس ما جذاب است. آنها به مردم ما نیز اهمیت می دهند و ما از این موضوع قدردانی می کنیم. این پایه قوی برای ارتباطات است و همانطور که پیشتر نیز گفتم این روابط افزایش خواهند یافت و این خود می تواند یکی از نتایج سفر پوتین باشد.»
نتانیاهو در گفتگوهای خود همچنین به نقش یهودیان روسی و اتباع شوروی سابق اشاره کرد و حضور این افراد را در پیشرفت فناوری در فلسطین اشغالی موثر خواند.