0

14ویژگی چادر جدید بانوان

 
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

14ویژگی چادر جدید بانوان

جهان: چادر جلابيب اولين اثر ابتکاري ثبت شده طراحي لباس با 14 قابليت و خصوصيت ويژه در ايران توليد شد.

 

اين پوشش اسلامي که با توجه به مشاغل مختلف بانوان در 30 طرح توليد شده است، قابليت حجابي متناسب و راحت به فراخور نيازمندي‌هاي بانوان در راستاي شغل آنان را فراهم مي‌کند.

 

این چادر که یک دوره آموزشي 4 ساله براي کيفيت سنجي و تناسب با خواسته‌هاي بانوان طي کرده است و کاملاً توانسته رضايت زنان محجبه را براي داشتن پوششي مناسب را جلب کند.

 

پوشش کامل بدون استفاده از مقنعه و ساق دست، قابليت استفاده از کيف در زير چادر، قابليت تنظيم اندازه صورت و دست‌ها براي استفاده در هنگام کار از جمله ويژگي‌هاي اين چادر است.

این چادر که در ظاهر هم بسیار شبیه به چادر معمولی است داراي آستين ساق دست و آستين زمستاني بوده و قابليت استفاده كيف در زير آن را دارد.

 

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 5 تیر 1391  9:50 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها