0

۴۰ سال انتظار برای گرفتن یک عکس/ لحظه برخورد صاعقه با برج آزادی آمریکا

aziztaeme
aziztaeme
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2044

۴۰ سال انتظار برای گرفتن یک عکس/ لحظه برخورد صاعقه با برج آزادی آمریکا

به نقل از روزنامه انگلیسی مترو  شاید لحظه برخورد رعد و برق را با زمین و مکان‌های مختلف در تصاویر مختف و یا حتی به چشم دیده باشید.

اما هنگامی که بدانید برای گرفتن یک عکاس برای گرفتن یک عکس بیش از ۴۰ سال صبر کرده و تاکنون عکس‌های زیادی برای ثبت آن انداخته، آن عکس دیدنی‌تر می‌شود.

یک عکاس ۵۸ ساله نیویورکی بی‌نظیرترین عکس خود را ماه گذشته و با عکاسی از لحظه برخورد صاعقه با برج معروف آزادی گرفته است.

جی فاین می‌گوید: من همواره اخبار هواشناسی را دنبال می‌کردم و می‌دانستم که یک طوفان در راه است و این برای من فرصت بسیار بزرگی بود. من آماده شده بودم و پیش از این عکس ۸۱ شات دیگر گرفته بودم که نهایتا به این عکس رسیدم.

وی می‌افزاید: من واقعا وقتی نتیجه کار را دیدم شوکه شده بودم. این یک شانس مطلق بود که یک بار در زندگی سراغ آدم می‌آید و این اولین عکسی از این نوع است که من تاکنون دیدم.

مجسمه آزادی که تقریبا ۹۳ متر بلندی دارد در سال ۱۸۸۶ در این محل نصب شده و آن گونه که اعلام شده است سالانه حدودا ۶۰۰ صاعقه با آن برخورد می‌کند.

انتظار ۴۰ ساله برای انداختن یک عکس انتظار زیادیست اما وقتی نتیجه کار یک عکس استثنائی باشد این انتظار شیرین جلوه می‌کند.

اگه جالب بود تشکر یادت نره!

شنبه 24 مهر 1389  11:52 AM
تشکرات از این پست
monaaa papeli fetrat
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18447

پاسخ به:۴۰ سال انتظار برای گرفتن یک عکس/ لحظه برخورد صاعقه با برج آزادی آمریکا

چه بشتکاری

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

شنبه 24 مهر 1389  12:54 PM