هافبک تیم فوتبال پرسپولیس تهران که در فصل گذشته با نوسانات زیادی روبرو بود امسال با نظر کادر فنی با قرارداد سه ساله در جمع سرخپوشان پایتخت ماندنی شد .
سامان آقا زمانی که در فصل گذشته به طور کامل نتوانست نظر هوادارن را برآورده کند امسال با قراردادی 3 ساله در این تیم ماندنی شد , در مورد آخرین وضعیت بازیکن جوان پرسپولیس گفتگویی با وی انجام دادیم که در پی می آید.
وضعیتت در تیم الان چطور است ؟
در بهترین وضعیت ممکن قرار دارم چه از لحاظ روحی و چه از لحاظ بدنی تمرینات ما حدود یک هفته است شروع شده است بدنسازی خوبی زیر نظر آقای عاشوری و چیزری انجام می دهیم .
وضعیت پرسپولیس امسال چطوری است ؟
امسال آقای رویانیان خیلی برای تیم زحمت کشیدند و بازیکنان خوبی جذب تیم شده اند ، پرسپولیس شرایط خیلی خوبی دارد و امیدوارم امسال بتوانیم نظر هواداران را برآورده کرده و قهرمانی لیگ را بدست بیاوریم .
سال گذشته با دو مربی کار کردی فرق استیلی با دنیزلی چی بود ؟
آقای استیلی از لحاظ فنی مربی بسیار خوبی بود ، ولی بخاطر محجوب بودن و اینکه همه بچه ها را مثل برادر خود میدانست در نتیجه دوست نداشت کسی را ناراحت کند و سخت گیری خاصی انجام نمی داد و از خاطیان براحتی میگذشت که این امر باعث شد تا خوب نتیجه نگیرد ، البته اختلافات اول فصل هم خیلی تاثیر گذار بود .
امسال با مهره هایی که جذب تیم شده اند ، فکر می کنی چه روند را پیش رو داشته باشید ؟
با گرفتن این بازیکنان که همه آنها در تیم ملی هستند مسئولیت تک تک ما زیاد شده و باید این مسئولیت را به نحو احسن انجام بدهیم و انشاالله بتوانیم قهرمان لیگ شویم
با وجود ترافیک بازیکن در کدام پست کار می کنی ؟
من در تمام تیم ها چه تیم های ملی و چه باشگاهی در پست هافبک دفاعی که پست تخصصی من است بازی میکنم ولی در مقاطعی با نظر مربیان دفاع راست هم بازی کرده ام ، خودم دوست دارم هافبک دفاعی بازی کنم چون کارایی ام در این پست بیشتر است .
فصل پیش خیلی نوسان داشتی علتش چه بود ؟
سال گذشته همه تیم نوسان داشت مخصوص من نبود ، فصل خوبی را شروع نکردیم به نظر من در وهله اول مشکلات شروع فصل مدیریت و نحوه آمدن مربی که اختلاف زیادی در تیم بوجود آورد و حاشیه زیادی ایجاد کرد ، وهله دوم هم مشکلات شخصی داشتم که خیلی از لحاظ روحی درگیرش بودم و نتوانستم سامان قبل باشم ، به لطف خدا مشکلاتم ختم بخیر شد و این فصل تمام تلاشم را برای موفقیت پرسپولیس انجام خواهم داد .