0

گفتگو با سامان آقا زماني

rezamir
rezamir
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 532

گفتگو با سامان آقا زماني

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس تهران که در فصل گذشته با نوسانات زیادی روبرو بود امسال با نظر کادر فنی با قرارداد سه ساله در جمع سرخپوشان پایتخت ماندنی شد .
سامان آقا زمانی که در فصل گذشته به طور کامل نتوانست نظر هوادارن را برآورده کند امسال با قراردادی 3 ساله در این تیم ماندنی شد , در مورد آخرین وضعیت بازیکن جوان پرسپولیس گفتگویی با وی انجام دادیم که در پی می آید.
وضعیتت در تیم الان چطور است ؟
در بهترین وضعیت ممکن قرار دارم چه از لحاظ روحی و چه از لحاظ بدنی تمرینات ما حدود یک هفته است شروع شده است بدنسازی خوبی زیر نظر آقای عاشوری و چیزری انجام می دهیم .

وضعیت پرسپولیس امسال چطوری است ؟
امسال آقای رویانیان خیلی برای تیم زحمت کشیدند و بازیکنان خوبی جذب تیم شده اند ، پرسپولیس شرایط خیلی خوبی دارد و امیدوارم امسال بتوانیم نظر هواداران را برآورده کرده و قهرمانی لیگ را بدست بیاوریم .
سال گذشته با دو مربی کار کردی فرق استیلی با دنیزلی چی بود ؟
آقای استیلی از لحاظ فنی مربی بسیار خوبی بود ، ولی بخاطر محجوب بودن و اینکه همه بچه ها را مثل برادر خود میدانست در نتیجه دوست نداشت کسی را ناراحت کند و سخت گیری خاصی انجام نمی داد و از خاطیان براحتی میگذشت که این امر باعث شد تا خوب نتیجه نگیرد ، البته اختلافات اول فصل هم خیلی تاثیر گذار بود .
امسال با مهره هایی که جذب تیم شده اند ، فکر می کنی چه روند را پیش رو داشته باشید ؟
با گرفتن این بازیکنان که همه آنها در تیم ملی هستند مسئولیت تک تک ما زیاد شده و باید این مسئولیت را به نحو احسن انجام بدهیم و انشاالله بتوانیم قهرمان لیگ شویم
با وجود ترافیک بازیکن در کدام پست کار می کنی ؟
من در تمام تیم ها چه تیم های ملی و چه باشگاهی در پست هافبک دفاعی که پست تخصصی من است بازی میکنم ولی در مقاطعی با نظر مربیان دفاع راست هم بازی کرده ام ، خودم دوست دارم هافبک دفاعی بازی کنم چون کارایی ام در این پست بیشتر است .
فصل پیش خیلی نوسان داشتی علتش چه بود ؟
سال گذشته همه تیم نوسان داشت مخصوص من نبود ، فصل خوبی را شروع نکردیم به نظر من در وهله اول مشکلات شروع فصل مدیریت و نحوه آمدن مربی که اختلاف زیادی در تیم بوجود آورد و حاشیه زیادی ایجاد کرد ، وهله دوم هم مشکلات شخصی داشتم که خیلی از لحاظ روحی درگیرش بودم و نتوانستم سامان قبل باشم ، به لطف خدا مشکلاتم ختم بخیر شد و این فصل تمام تلاشم را برای موفقیت پرسپولیس انجام خواهم داد .

یک شنبه 4 تیر 1391  12:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها