0

رونی: دلیلی برای قهرمان نشدن انگلیس نمی‌بینم

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نسخه چاپيارسال به دوستان
جام ملت‌های اروپا – 2012

خبرگزاری فارس: مهاجم تیم ملی فوتبال انگلیس معتقد است دلیلی برای قهرمان نشدن این تیم در یورو 2012 وجود ندارد.

خبرگزاری فارس: رونی: دلیلی برای قهرمان نشدن انگلیس نمی‌بینم

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم ملی انگلیس در ادامه یورو 2012 و از مرحله یک چهارم نهایی با ایتالیا روبه‌رو خواهد شد که در صورت شکست این تیم، در نیمه نهایی با آلمان دیدار خواهد کرد.

وین رونی در این مورد گفت: احساس خوبی دارم و فکر می‌کنم محرومیت از 2 دیدار نخست یورو به کیفیت حضور من در دیدارهای آینده کمک زیادی خواهد کرد. آماده هستم و به دیدار پیش رو می‌نگرم. برای قهرمانی در یک تورنمنت بزرگ باید با بهترین تیم‌ها بازی کنید. نمی‌دانید اگر بتوانیم تیم‌های بزرگ را شکست دهیم، تا چه حد در بالا بردن روحیه ما تاثیر مثبت خواهد داشت. ایتالیا تیمی بزرگ و پیروزی بر آن بسیار سخت است.

مهاجم منچستریونایتد عنوان کرد: صادقانه می‌گویم که مانند تورنمنت‌های پیشین به هیچ وجه فشاری احساس نمی‌کنم. تصور نمی‌کنم تلاش زیادی نیاز باشد تا بتوانیم ایتالیا را شکست دهیم. از انگلیس انتقادهای زیادی می‌شود ولی ما به هیچ کدام از آنها توجهی نمی‌کنیم.

وی در مورد تیم‌هایی که شانس قهرمانی دارند نیز گفت: آلمان تیمی بسیار خوب و قدرتمند است. سازمان یافته عمل می‌کند و برابر هر حریفی تاکتیک جداگانه‌ای دارد. درست همانند اسپانیا. جدال با این تیم‌ها برای هر تیمی بسیار مشکل است. آنها کلاس متفاوتی با سایر تیم‌های حاضر در یورو دارند.

باید بگویم تیم ما نسبت به سایرین سازمان‌ یافته‌تر است و همه تیم‌ها دیدار سختی را برابر ما تجربه خواهند کرد. شکست دادن ما بسیار سخت شده است. اگر به همین شکل ادامه داده و به سختی تمرین کنیم، به سادگی می‌توانیم قهرمان یورو 2012 شویم. با تیمی که در اختیار داریم، دلیلی برای قهرمان نشدن نمی‌بینم.

انتهای پیام/آ

شنبه 3 تیر 1391  5:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها