به گزارش خبرگزاری فارس، ستاره پیشین باشگاههای بوردو، یوونتوس و رئال مادرید آخرین دیدار دوران فوتبال خود را در فینال جام جهانی 2006 برابر ایتالیا انجام داد. او در آن دیدار به دلیل ضربه سری که به مارکو ماتراتزی زد از زمین اخراج شد و در نهایت آتزوری در ضربههای پنالتی قهرمان جهان شد.
زین الدین زیدان اکنون به عنوان مدیر ورزشی در باشگاه رئال مادرید فعالیت کرده و با خوزه مورینیو همکاری نزدیکی دارد.
زیدان در گفتوگویی که با نشرین لوموند داشت، عنوان کرد: اگر از من بپرسید در زندگی پس از دوران بازیکنی خود خوشحالترم یا در دوران فوتبالم، باید بگویم در دوران فوتبالم اوضاع بهتری داشتم. مشخص است که در دوران فوتبالم خوشحالتر بودم. در آن دوران گویی در رویا بودم ولی اکنون زندگی متفاوتی را تجربه میکنم. شادیهایی که در این دو دوره تجربه کردم نیز متفاوت هستند. ترجیح میدادم هنوز هم فوتبال بازی میکردم.
زیدان که امروز 40 ساله میشود در مورد دیدار حساس تیم ملی فرانسه با اسپانیا در یک چهارم نهایی یورو 2012 نیز گفت: به نظر من اسپانیا شانس نخست قهرمانی است ولی همان طور که میدانید در فوتبال هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست.
او در دوران فوتبال خود 108 بار برای تیم ملی فرانسه به میدان رفت و 31 گل نیز وارد دروازه حریفان کرد. زیدان علاوه بر اینکه با خروسها در یورو 2000 قهرمان اروپا شد، نقشی قابل توجه در تنها قهرمانی فرانسه در جام جهانی 98 داشت.
انتهای پیام/آ