به گزارش ايسنا، محمد رويانيان در مراسم افتتاح رسمي تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس براي حضور در فصل دوازدهم ليگ برتر با انتقاد از کساني که ميگويند براي به خدمت گرفتن بازيکنان جديد هزينههاي زيادي انجام داده است، گفت: من از زماني که به فوتبال آمدم، ديدهام که برخيها براي گرفتن جام هزار کار ميکنند. در حالي که قهرماني به کسب جام نيست، بلکه قهرماني اين است که بازيکنان با اخلاق باشند و هواداران با احترام تيم را تشويق کنند. من هم اگر فريادي در رسانهها زدهام، تنها به خاطر دفاع از تيم و 30 ميليون هوادار است وگرنه هر کسي ميخواهد به من ناسزا بگويد، من کاري به اين حرفها ندارم. ما براي گرفتن جام خودکشي نميکنيم.
وي ادامه داد: ما امروز در کنار بازيکناني هستيم که محبوب هواداران هستند. بازيکناني نظير کريمي و مهدوي کيا نه تنها در آسيا بلکه در دنيا محبوب هستند. همچنين ساير بازيکناني که در پرسپوليس هستند، براي ما ارزشمندند و تک تک آنها برايمان جام محسوب ميشوند.
مدير عامل پرسپوليس همچنين با اشاره به حضور محسن عاشوري به عنوان مربي پرسپوليس در غياب سرمربي اين تيم، گفت: از عاشوري تشکر ميکنم که در شرايط سخت تيم را هدايت کرد و اکنون هم تمام کارهاي تيم از جمله بدنسازي، تمرين و ساير کارها به بهترين شکل انجام ميشود و ما اکنون بهتر از هر تيم ديگري کار ميکنيم.
رويانيان درباره سرمربي جديد پرسپوليس نيز هم گفت: من تا ديروز منتظر دنيزلي ماندم، چون وظيفه انسانيام اين حکم را ميکرد. او عاشق پرسپوليس است و بسيار دوست داشت که امسال هم با تيم بماند، اما در نهايت کارها به گونهاي پيش رفت که او ديگر در بين ما نباشد و حالا هم بايد فردي را به عنوان سرمربي جديد انتخاب کنيم که شايسته پرسپوليس و نام بزرگش باشد و به هواداران هم اين قول را ميدهم که شبانه روز به دنبال اين کار باشم و تا وقتي که سرمربي جديد انتخاب نشده است، نخوابم.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس در ادامه صحبتهايش با بيان اين که برخي از مي پرسند من اين پولها را از کجا آوردهام و بازيکنان مليپوش را چگونه جذب کردهام؟ اظهار کرد: در جواب اين افراد بايد بگويم آن زماني که آنها مشغول دعوا با يکديگر بودند، من به دنبال کسب درآمد و پول براي فصل نقل و انتقالات بودم. من اين کار را از طرق قانوني انجام دادم و بايد بگويم که من از همه قانونمندتر و متشرعتر هستم. من اين پولها را از طريق وام، اسپانسر و خريد و فروش از طريق شرکتهاي اقماري به دست آوردهام. بايد بگويم که هم اکنون پرسپوليس در اربيل عراق ، مالزي و کشورهاي همسايه ايران شرکتهاي تجاري داير کرده و به زودي شرکت هولدينگ پرسپوليس معرفي ميشود. پرسپوليس بايد بر روي پاي خود بايستد و ما اين کار را انجام خواهيم داد.
رويانيان ادامه داد: سال گذشته دو تيم در نقل و انتقالات رقابت ميکردند که امسال پرسپوليس هم به آنها اضافه شده است. بازيکناني هم که به پرسپوليس آمده اند به خاطر بزرگي اين تيم آمدهاند. پس چرا آقايان به آنها توهين ميکنند و حرف مفت ميزنند و ميگويند که آنها به خاطر پول بيشتر به پرسپوليس آمدهاند. پرسپوليس بزرگترين تيم آسيا است و بازيکنان از آمدن به آن افتخار ميکنند. تمام بازيکناني که امسال به ما اضافه شدهاند به عشق پرسپوليس، علي کريمي، مهدي مهدوي کيا و 30 ميليون هوادار اين تيم آمدهاند. حتي پيش آمد که برابر من به يکي از همين بازيکنان زنگ زدند و از او خواستند با 200 ميليون تومان بيشتر به تيم آنها برود، اما آن بازيکن نپذيرفت و به عشق پرسپوليس در نزد ما ماند.
مدير عامل پرسپوليس در ادامه با شدت بيشتري به انتقاد از کساني پرداخت که او را متهم به پرداخت پولهاي هنگفت به بازيکنان کرده بودند و افزود: چرا اين افراد شخصيت مليپوشان ما را خراب ميکنند؟ چرا اين رفتارها در فوتبال ما بروز ميکنند؟ اين افراد از چه ميترسند و نگران چه هستند که حقيقت را نميگويند؟ سوال من اين است که چرا اينها به بازيکنان توهين ميکنند. يک موي مليپوشان ما به بازيکنان خارجي ميارزد. امروز روز ولادت امام حسين (ع) است و من به همه مديران و دست اندرکاران فوتبال توصيه ميکنم که بازي زندگي ، اخلاق و انسانيت را نبازند! يک جام که اگر آن را وزن کنيد، ارزش چنداني ندارد، نمي ارزد که به خاطرش اخلاق را زير پا بگذاريم. ما بايد از مولا و سرورمان ياد بگيريم که به يکديگر توهين نکنيم و با يکديگر با احترام رفتار کنيم.
وي همچنين افزود: پرسپوليس متعلق به همه ايران است و من هم خادم و نوکر هوادارانش هستم. همچنين براي آن کسي که گفته رويانيان براي راضي کردن هواداران پول خرج ميکند، متاسفم و مي گويم که هواداران تمام دارايي پرسپوليس هستند. به آقاياني هم که براي کسب جام هر کاري ميکنند، مي گويم که اگر قهرماني به جام گرفتن است، پس قهرماني مال شما. اما اگر قهرماني به جوانمردي و مردانگي است، پرسپوليس قهرمان است. امسال هر تلاشي که ميکنيم و هر موفقيتي که به دست بياوريم به امام زمان (عج) تقديم ميکنيم.