0

مضرات نوشابه

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

مضرات نوشابه

دوستان بیائیم درموردمضرات نوشابه بحث کنیم

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 3 تیر 1391  10:40 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:مضرات نوشابه

سلام.

طرفای استان اصفهان، نوشابه هایی که البته نوعی عرقیات گیاهی گازدار وجود دارد به اسم زحل. 

البته چند جای دیگه هم دیدم اما همه جا نیست.

خوشمزه هستند ولی گازدار بودنشون، مضره. می تونند جایگزین نوشابه باشند.

دوغ و البته دوغ طبیعی طرفای شهر کرد واقعا عالیند.

شنبه 3 تیر 1391  11:31 AM
تشکرات از این پست
mansoure1373 farshon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

اخیرا یک ایمیل دریافت کردم که نوشته بوددرنوشابه پپسی کولا ازبدن جنین استفاده می شود(درخارج ازکشور)

پس حواستون باشه که نگویید نوشابه اصل است ومیل نمایید

ازمن به شمانصیحت

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 3 تیر 1391  11:45 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پیرو این موضوع شما لازم دیدم مطالبی در مورد برخی از نوشابه ها و اینکه چرا نباید آنها را مصرف کنیم اضافه می کنم:

چرا باید پپسی و کوکاکولا نخوریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تحریم کالای اسرائیل ، مشتی محکم در راستای سرنگونی رژیم اشغالگر قدس pepsi حتما نوشابه هایی با آرم پپسی را در داخل کشور و جه در تبلیغات تلویزیونی مشاهده کرده اید آیا تاکنون از خود پرسیده اید این کلمه جه معنایی دارد؟

pepsi در واقع علامت اختصاری انگلیسی

pay each penny save israeal

این جمله بدین معناست که (هر پنی را بپردازید تا اسرائیل باقی بماند ) براین اساس هر ریال از پول ما بدون آنکه متوجه شده باشیم برای حفظ و بقای رژیم غاصب اسرائیل ذخیره می شود.

حتما بخوانید...

فکر ميکنيد تصوير زير مربوط به چه چيزي است ...... درست حدس زديد آرم شرکت نوشابه سازي کوکاکولا ، آرم به ثبت رسيده و رسمي اين شرکت آمريکائي ، اما .....

شايد صدها بار اين آرم را در فروشگاهها ديده باشيد و صدها بار از اين نوشابه خورده باشيد اما چيزي که به فکر هيچ کس نميرسد اين است که اين آرم يک اهانت به پيامبر اسلام و شهر مکه که قبله همه مسلمانان است را به دنبال خود دارد بدون اينکه افراد معمولي به آن دقت کنند ، درست شنيديد يک اشتباه کاملا عمدي در طراحي اين آرم

شما کافيست يک برچسب نوشابه کوکاکولا را از روي بدنه بطري جدا کرده و به پشت آن با دقت نگاه کنيد ، فکر ميکنيد چه چيزي را خواهيد ديد ، من که از تعجب چشمانم گرد شد ....... بله درست است آرم کوکاکولا از پشت به اينصورت خوانده ميشود( لا محمد - لا مکه ) يعني نه محمد و نه مکه

با يک خط بسيار زيبا و در عين حال حرفه اي از يک طرف ( لامحمد - لامکه ) به زبان عربي ديده ميشود و از طرف روي آن کلمه کوکاکولا به زبان انگليسي و به همان شکل و شمايل صحيح آن را خواهيد ديد ، که نشان از حرفه اي بودن طراح اين آرم و يک قصد عمدي که در آن پنهان است را دارد

من خيلي سعي کردم که خودم را قانع کنم که اين يک تصادف است و عمدي نبوده اما هر چه که اين آرم را زير و رو کردم ديدم نه تصادفي در کار نيست ، نظر شما چيست آيا کوکاکولا يا طراح آرم آن واقعا قصد چنين کاري را داشته و شرکت کوکاکولا چه توجيهي براي اين کار دارد . ضمنا کوکاکولا در ايران داراي نمايندگي است و نوشابه هاي آن را هر روز من و شما ميخريم !

( بار کد کالاهای ساخت اسرائیل )

تمامی تولیدات صنعتی ، کشاورزی و ... در کشورهای مختلف جهان دارای بار کد مخصوصی است که نشان دهنده کشور سازنده و ویژگی های مخصوص آن محصول است . شماره 729 سه رقم اول بار کد کالاهای ساخت اسرائیل است . به نمونه زیر توجه کنید : 7290000000008 بارکد یکی از کالاهای اسرائیلی است که شماره 729 از سمت چپ نشان دهنده این مطلب است که این کالا ساخت اسرائیل بوده و رقم های بعدی در واقع کد شناسایی محصول تولید شده.

شنبه 3 تیر 1391  12:21 PM
تشکرات از این پست
architect0811
farshon
farshon
کاربر طلایی1

ممنون ازاطلاع رسانیت بجز مسائل سیاسی واقتصادی ازنظرپزشکی هم این نوشیدنی اززمان رژیم سابق که به خورد مادادند وخیلی ها به اون عادت کردند مضر است

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 3 تیر 1391  12:41 PM
تشکرات از این پست
mansoure1373
mansoure1373
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 478

من هم اینو شنیده بودم که از جنین استفاده میشه و کلا نوشابه نمی خورم..پفک و چیپس و لواشک و...هم همین طور.راستش نگاشون می کنم حس می کنم مضر هستن

دلیل هم که واسه نوشابه یادمه معلم زیست مون با ذکر چیزایی که داخلشه فرمودن سرطان زا هست.خصوصا نوشابه های مشکی

اما در مورد چیپس و پفک.می دونم چرا!

چون با خوردن شون رادیکال آزاد تو بدن ساخته می شه که فکر کنم می شناسیدش که به چون پایدار نیست به سلول های بدن می چسبه تا به آرایش 8تایی برسه و سلول ها رو خراب می کنه و باعث تشدید شدن شون میشه که همون سرطان هست

امضا:منصوره

شنبه 3 تیر 1391  4:53 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

پیرو این موضوع شما لازم دیدم مطالبی در مورد برخی از نوشابه ها و اینکه چرا نباید آنها را مصرف کنیم اضافه می کنم:

چرا باید پپسی و کوکاکولا نخوریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تحریم کالای اسرائیل ، مشتی محکم در راستای سرنگونی رژیم اشغالگر قدس pepsi حتما نوشابه هایی با آرم پپسی را در داخل کشور و جه در تبلیغات تلویزیونی مشاهده کرده اید آیا تاکنون از خود پرسیده اید این کلمه جه معنایی دارد؟

pepsi در واقع علامت اختصاری انگلیسی

pay each penny save israeal

این جمله بدین معناست که (هر پنی را بپردازید تا اسرائیل باقی بماند ) براین اساس هر ریال از پول ما بدون آنکه متوجه شده باشیم برای حفظ و بقای رژیم غاصب اسرائیل ذخیره می شود.

حتما بخوانید...

فکر ميکنيد تصوير زير مربوط به چه چيزي است ...... درست حدس زديد آرم شرکت نوشابه سازي کوکاکولا ، آرم به ثبت رسيده و رسمي اين شرکت آمريکائي ، اما .....

شايد صدها بار اين آرم را در فروشگاهها ديده باشيد و صدها بار از اين نوشابه خورده باشيد اما چيزي که به فکر هيچ کس نميرسد اين است که اين آرم يک اهانت به پيامبر اسلام و شهر مکه که قبله همه مسلمانان است را به دنبال خود دارد بدون اينکه افراد معمولي به آن دقت کنند ، درست شنيديد يک اشتباه کاملا عمدي در طراحي اين آرم

شما کافيست يک برچسب نوشابه کوکاکولا را از روي بدنه بطري جدا کرده و به پشت آن با دقت نگاه کنيد ، فکر ميکنيد چه چيزي را خواهيد ديد ، من که از تعجب چشمانم گرد شد ....... بله درست است آرم کوکاکولا از پشت به اينصورت خوانده ميشود( لا محمد - لا مکه ) يعني نه محمد و نه مکه

با يک خط بسيار زيبا و در عين حال حرفه اي از يک طرف ( لامحمد - لامکه ) به زبان عربي ديده ميشود و از طرف روي آن کلمه کوکاکولا به زبان انگليسي و به همان شکل و شمايل صحيح آن را خواهيد ديد ، که نشان از حرفه اي بودن طراح اين آرم و يک قصد عمدي که در آن پنهان است را دارد

من خيلي سعي کردم که خودم را قانع کنم که اين يک تصادف است و عمدي نبوده اما هر چه که اين آرم را زير و رو کردم ديدم نه تصادفي در کار نيست ، نظر شما چيست آيا کوکاکولا يا طراح آرم آن واقعا قصد چنين کاري را داشته و شرکت کوکاکولا چه توجيهي براي اين کار دارد . ضمنا کوکاکولا در ايران داراي نمايندگي است و نوشابه هاي آن را هر روز من و شما ميخريم !

( بار کد کالاهای ساخت اسرائیل )

تمامی تولیدات صنعتی ، کشاورزی و ... در کشورهای مختلف جهان دارای بار کد مخصوصی است که نشان دهنده کشور سازنده و ویژگی های مخصوص آن محصول است . شماره 729 سه رقم اول بار کد کالاهای ساخت اسرائیل است . به نمونه زیر توجه کنید : 7290000000008 بارکد یکی از کالاهای اسرائیلی است که شماره 729 از سمت چپ نشان دهنده این مطلب است که این کالا ساخت اسرائیل بوده و رقم های بعدی در واقع کد شناسایی محصول تولید شده.

پاسخ جامعی بودممنون ازاطلاع رسانیتون

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 5 تیر 1391  11:07 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها