0

/تصويري/ سران ايتاليا ، آلمان ، فرانسه و اسپانيا در ديداري بر اهميت حفظ منطقه يورو تاکيد کردند

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

/تصويري/ سران ايتاليا ، آلمان ، فرانسه و اسپانيا در ديداري بر اهميت حفظ منطقه يورو تاکيد کردند

نخست وزیر ایتالیا، صدراعظم آلمان ،رئیس جمهور فرانسه و نخست وزیر اسپانیا در نشستی در رم برحفظ منطقه یورو تاکید کردند.
به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر ، ماریو مونتی نخست وزیر ایتالیا در دیدار با آنگلا مرکل صدراعظم آلمان ،فرانسوا اولاند رئیس جمهور فرانسه و ماریانو راخوی نخست وزیر اسپانیا گفت: در نتیجه تلاشهای شورای اروپا و اتحاد و همبستگی که ما نشان دادیم این اطمینان به بازارهای مالی داده شد که منطقه یورو باقی خواهد ماند.
صدراعظم آلمان نیز گفت: من با صحبتهای همه که گفتند یک درصد تولید ناخالص ملی منطقه یورو به رشد اقتصادی و سرمایه گذاری اختصاص داده شود ، موافق هستم. من خرسندم که ما چهار نفر امروز می خواهیم از معرفی مالیات بر معاملات مالی حمایت کنیم. مردم کشورهای ما می گویند در نتیجه اقدامات ناکافی بازارهای مالی بین المللی و بازارهای مالی بحران به وجود آمد.
رئیس جمهور فرانسه نیز گفت: با توجه به وضع موجود رشد اقتصادی یک اولویت شده است. آیا به معنای این است که کشورها باید تسلیم هدف سخت گیری در بودجه شوند؟برخی از کشورها این کار را انجام دادند و نتایج خوبی گرفتند و برخی دیگر در حال تلاش های قابل توجه هستند.
من معتقدم ما در فرانسه نیز باید سخت گیری در بودجه داشته باشیم و تاکنون به اندازه کافی سخت گیری انجام نداده ایم اما رشد اقتصادی مفهومش این است که اجازه ندهیم سخت گیری در بودجه تبدیل به ریاضت بشود. من مخالف ریاضت اقتصادی هستم.
نخست وزیر اسپانیا نیز گفت: این اقدامات برای حفظ منطقه یورو است.من فکر می کنم هرکسی به خوبی می داند که ما به کجا می رویم.ما همچنین درباره هماهنگی بیشتر در همه سطوح موافقت کردیم.
نخست وزیر ایتالیا گفت:من از همه می خواهم حدود ده سال پیش یعنی سال دوهزار وسه را که آلمان وفرانسه با همدستی ریاست جمهوری ایتالیا از قوانین یورو منحرف شدند به خاطر بیاورند. حدود ده سال برای ما وقت گرفت تا مجددا اعتبار ایجاد کنیم.این اعتبار را یونانی ها و پرتغالی ها نقض نکردند بلکه کشورهای اصلی منطقه یورو آن را نقض کردند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 3 تیر 1391  8:35 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها