«حمیس الیاس ماوجی» قاری قرآن و نماینده کشور اوگاندا در بیست و نهمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم در گفتوگو با خبرنگار قرآنی باشگاه خبری فارس «توانا» با بیان اینکه در کشور اوگاندا هیچ مسابقه قرآنی برگزار نمیشود، گفت: اغلب مردم اوگاندا مسلمان نیستند ولی خوشبختانه من در خانوادهای مسلمان متولد شدم و هیچ معلم قرآنی نداشتم زیرا در اوگاندا استاد و کلاس قرآن وجود ندارد، من به دلیل علاقه به قرآن کریم به قرائت قرآن پرداختم و خدا را از این بابت شاکرم.
این قاری قرآن کریم سطح مسابقات امارات و عربستان سعوذی را پایینتر از مسابقات ایران دانست و گفت: من در مسابقات عربستان سعودی و امارات عربی متحده شرکت کردم ولی سطح برگزاری، داوری و سطح فنی مسابقات قرآن جمهوری اسلامی ایران بسیار بالاتر از دیگر مسابقات قرآنی سراسر جهان است.
وی ایران را کشوری اسلامی و برگزاری مسابقات قرآن کریم را از محاسن ایران برشمرد و گفت: من علاقه فراوانی به جمهوری اسلامی ایران و امام خمینی(ره) دارم، ایشان انسان بزرگی بودند که با رهنمودهای خود باعث پیروزی مردم ایران در جنگ عراق شدند.
وی در پایان استاد «عبدالباسط» را بهترین قاری قرآن دانست و گفت: من به صدای استاد عبدالباسط و استاد «منشاوی» علاقه زیادی دارم و تلاوت آنها را گوش میدهم.
انتهای پیام/م.خ