0

فرار سرمایه‌گذاران از آباده چالشی جدی است

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

فرار سرمایه‌گذاران از آباده چالشی جدی است

نماینده مردم آباده در مجلس گفت: یکی از بزرگ‌ترین چالش‌هایی که با آن رو‌به‌رو هستیم فرار سرمایه‌گذاران از این شهرستان است.

خبرگزاری فارس: فرار سرمایه‌گذاران از آباده چالشی جدی است

، رحیم زارع در نخستین نشست با موکلان خود در شهرستان آباده ضمن تشکر از حضور پرشور مردم در انتخابات مجلس نهم اظهار داشت: آ‌نقدر در سال‌های اخیر ادارات سنگ بر سر راه سرمایه‌گذاران انداخته‌اند که باعث رفتن آن‌ها به شهر‌های دیگر شده‌اند.

نماینده مردم آباده در خانه ملت گفت: در هر شهری که تعداد سرمایه‌گذاران بیشتر باشد، گرانی و تورم کم‌تر و پیشرفت و توسعه نیز بیشتر است.

وی افزود: شهرستان ما حلقه اتصال چند استان است اما این فرصت تاکنون سوخته و از بین رفته است و این حلقه اتصال اکنون ظرفیت منطقه ویژه اقتصادی را دارد.

زارع با اشاره به این‌که مدیران باید خود را خادمان مردم بدانند، تصریح کرد: مدیری که دچار روزمرگی شود و با مردم بد برخورد کند در شان مردم این شهرستان نیست.

وی گفت: با این‌که در ظاهر فردی آرام هستم اما به شدت با مدیر یا هر شخص دیگری که بخواهد حق مردم را پایمال کند برخورد می‌کنم.

نماینده مردم شهرستان آباده در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از مدیرانی استقبال می‌کنم که تمام بودجه را جذب کنند نه مدیرانی که بودجه را بدون انجام کار مفیدی به صندوق بر می‌گردانند.

زارع در پایان این دیدار به سؤالات مردم پیرامون مسائل شهر و انتخابات پاسخ داد.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

جمعه 2 تیر 1391  12:02 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها