0

پیشنهادات اشتون؛توقف غنی سازی20درصد/تعطیلی فردو/تحویل ذخایر غنی شده

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

پیشنهادات اشتون؛توقف غنی سازی20درصد/تعطیلی فردو/تحویل ذخایر غنی شده

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: مثل استانبول و بغداد دور هم جمع شدیم تا نگرانی های جهانی را کم کنیم و ایران بر اساس ان پی تی و قطعنامه های آژانس و شورای امنیت عمل کند.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به مسکو، کاترین اشتون در مصاحبه مطبوعاتی خود در پایان مذاکرات امروز گفت: امروز تاکید می کنم که ایران باید 3 گام برای اعتماد سازی جهانی انجام دهد. اول توقف غنی سازی 20 درصد و دوم تعطیلی تاسیسات فردو و سوم هم تحویل دادن ذخایر غنی سازی شده .

وی با بیان اینکه ما آماده ایم تا به پیشرفت برسیم درباره مذاکرات دو روزه مسکو اظهار داشت: ما به پیشنهادات ایران  پاسخ جامعی دادیم. امروز نظر خودمان را به ایران صریح و دقیق بیان کردیم.

وی همچینن تصریح کرد:بعد از 5 نوبت هنوز فاصله زیادی بین ما و ایران و جود دارد و من مطمئنم آقای جلیلی هم در این باره با من هم عقیده است. اما در نهایت به این توافق رسیدیم که سطحی برای کار کارشناسی تعریف کنیم تا به گروه 1+5 کمک کند حرفهای ایران را بفهمد و حرفهای ما را هم به آنها بزند. این نشست کارشناسی در 3 جولای در استانبول برگزار خواهد شد. در سطح معاونین هم قرار شد بین معاونین دیداری برگزار شود و در نهایت من با آقای جلیلی تماس می گیرم ببینم چشم انداز آینده چیست و می توان نشست چند جانبه برگزار کرد یا خیر؟

اشتون در پاسخ به سوال خبرنگار رویترز که پرسیده بود آیا با ایران هیچ وجه اشتراکی داشتید یا نه گفت:من به آقای جلیلی هم گفتم که هیچ یک از اعضا "گفت وگو برای گفت وگو" را نمی خواهند. اما آنها برای اولین بار درباره محتوا صحبت کردند و ما امروز متوجه شدیم که فاصله زیادی با هم داریم.در هر صورت بحث های کارشناسی استانبول کمک می کند به تفاهم  بیشتری برسیم.

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

پنج شنبه 1 تیر 1391  10:46 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها