0

اخباركوتاه فرهنگي

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

اخباركوتاه فرهنگي

داستان هوشنگ مرادي كرماني در مجموعه آثار نويسندگان جهان

داستان كوتاه «بهار» از هوشنگ مرادي كرماني براي انتشار در مجموعه آثار نويسندگان جهان برگزيده شد.

به گزارش ايسنا، داستان كوتاه «بهار» نوشته هوشنگ مرادي كرماني از مجموعه داستان‌هاي كوتاه «پلو خورش» از سوي شوراي كتاب كودك براي انتشار در مجموعه آثار نويسندگان جهان انتخاب شد.اين مجموعه بنا به درخواست دفتر بين‌المللي كتاب براي نسل جوان از شعبه‌هاي ملي و به مناسبت برگزاري سي‌وسومين كنگره بين‌المللي كتاب براي نسل جوان با عنوان «درنورديدن مرزها: ترجمه‌ها و مهاجرت‌ها» منتشر خواهد شد.



يازدهمين دوره مسابقات صنعت چاپ برگزار مي‌شود

برگزيدگان يازدهمين دوره مسابقات تخصصي صنعت چاپ كشور همزمان با دويستمين سال ورود صنعت چاپ به ايران، شهريور 91 معرفي مي‌شوند.

به گزارش فارس، برگزيدگان يازدهمين دوره مسابقات تخصصي صنعت چاپ كشور با شعار «چاپ؛ رسانه توليد ملي» همزمان با دويستمين سال ورود صنعت چاپ به ايران شهريور 91 معرفي مي‌شوند. اين دوره از مسابقات در سه بخش فرآيندها و روش‌هاي چاپي، مديريت پروژه‌هاي چاپي و مسابقات دانشجويي برگزار مي‌شود.

دبيرخانه مسابقات از همه فعالان و دست‌اندركاران حوزه چاپ دعوت مي‌كند تا آثار خود را تا 7 تير و دانشجويان تا 30 تير به اين دبيرخانه ارسال كنند.پايگاه اينترنتي www.printaward.ir به عنوان پايگاه مسابقات تخصصي صنعت چاپ آماده ارائه اطلاعات و فرم‌هاي مربوط جهت شركت در مسابقات است.



نمايشگاه «100 اثر، 100 هنرمند»، 9 تير

گالري گلستان خود را براي برپايي بيست‌ويكمين نمايشگاه «100 اثر، 100 هنرمند» در 9 تير آماده مي‌كند.

به گزارش فارس، اين نمايشگاه شامل آثاري از 154 هنرمند نقاش و مجسمه‌ساز است كه همچون سال‌هاي گذشته اين نمايشگاه، از هر هنرمند يك اثر روي ديوار مي‌رود و در صورت فروش، اثر ديگري از همان هنرمند جايگزين اثر فروخته شده مي‌شود.

نمايشگاه «100 اثر، 100 هنرمند» هر ساله ميزبان آثاري از هنرمندان مطرح و پيشكسوت ايران در كنار آثاري از هنرمندان جوان و خلاق است.



آغاز نمايشگاه چاپ ديجيتال و نشر روميزي

دومين نمايشگاه چاپ ديجيتال و نشر روميزي از 30 خرداد در هتل المپيك گشايش يافت.اين نمايشگاه تا 2تير از ساعت 10 تا 18 پذيراي علاقه‌مندان خواهد بود.هتل المپيك در ضلع غربي مجموعه ورزشي آزادي و در بلوار دهكده واقع است.



تمديد مهلت ارسال آثار به دوسالانه پوستر طلوع

مهلت ارسال آثار به دبيرخانه سومين دوسالانه ملي پوستر طلوع كه تا پايان 30 خرداد 91 تعيين شده بود، به مدت دو روز و تا ساعت 12 شب اول تير تمديد شد.

سعيد كردي دبير اجرايي اين دو سالانه گفت: با توجه به درخواست متقاضيان و علاقه‌مندان به حضور در اين رويداد و نظر به اينكه زمان اندكي تا برگزاري نمايشگاه باقي است، آخرين فرصت ارسال آثار تا ساعت 12 شب اول تير تمديد شد و علاقه‌مندان مي‌توانند از طريق راه‌هاي اعلام شده و براساس فراخوان جشنواره آثار خود را ارسال كنند.سومين دوسالانه ملي پوستر طلوع 9 تا 15 تير در فرهنگسراي بهمن برگزار مي‌شود.



برگزاري«هفته هنر استان كردستان» در فرهنگسراي نياوران

هفته هنر استان كردستان با حضور شخصيت‌هاي برجسته و هنرمندان توانمند اين استان در نخستين هفته تير در فرهنگسراي نياوران تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومي فرهنگسراي نياوران، هفته هنر استان كردستان شنبه سوم تير گشايش خواهد يافت و برنامه‌هاي هنري اين هفته شامل بر اجراي نمايش‌هاي صحنه‌اي منتخب و برگزيده استان، نمايش خياباني، برنامه‌هاي آييني و سنتي، برپايي نمايشگاه هنرهاي تجسمي و كنسرت‌هاي موسيقي تا روز هفتم تير دنبال مي‌شود.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

پنج شنبه 1 تیر 1391  3:05 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها