0

نظر شما راجع به رانندگی خانم ها چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mostafa199455
mostafa199455
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 235

پاسخ به:نظر شما راجع به رانندگی خانم ها چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خانوما موقع رانندگی استرس دارند بعضی از خانوم ها موقع رانندگی چادر سر میکنند با چادر نمیتونند ماشین رو کنترل کنند رو فرمون تعادل ندارن

( من نمیگم چادر سر نکنند یا موقع رااندگی بی حجاب باشن ولی با چادر هم نمیشه )

یادمان باشد بعضی هایمان شانس گفتن کلماتی را داریم که برخی دیگر حسرتش را مثل : بابا و مامان و پدربزرگ و مامان بزرگ

چهارشنبه 7 تیر 1391  1:21 AM
تشکرات از این پست
architect0811
mansoure1373
mansoure1373
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 478

نقل قول mostafa199455

خانوما موقع رانندگی استرس دارند بعضی از خانوم ها موقع رانندگی چادر سر میکنند با چادر نمیتونند ماشین رو کنترل کنند رو فرمون تعادل ندارن

سلام

منم موافقم باهاتون

امضا:منصوره

چهارشنبه 7 تیر 1391  2:25 AM
تشکرات از این پست
architect0811
abbas1476
abbas1476
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 167

من اصلا این مسئله رو قبول ندارم . کی گفته رانندگی خانم ها افتضاحه ؟؟؟ حالا دوست عزیزمون میگه تصادف و استرس و پلاتین و ... که دلیل نمیشه .

به نظر من رانندگی ده درصد خانم ها بد نیست . بقیه هم ...

(( خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ... ور نه این دنیا که دیدیم خندیدن نداشت ))

چهارشنبه 7 تیر 1391  6:49 AM
تشکرات از این پست
architect0811
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول mostafa199455

سلام. البته استرس بهتر از بی خیالی است. حداقل حواسشون را جمع می کنند.

صد رحمت به چادر، چادر را خوب جمع کنی یا چادر ملی باشه، قابل تحمله؛ کفشهای پاشته بلند را بگو!!! این یکی که واقعا تعجب آوره!!

چهارشنبه 7 تیر 1391  10:52 AM
تشکرات از این پست
architect0811
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول abbas1476

من اصلا این مسئله رو قبول ندارم . کی گفته رانندگی خانم ها افتضاحه ؟؟؟ حالا دوست عزیزمون میگه تصادف و استرس و پلاتین و ... که دلیل نمیشه .

به نظر من رانندگی ده درصد خانم ها بد نیست . بقیه هم ...

سلام

فقط ده درصد؟!!

این که بد بودن را تائید کرد نه خوب بودن رانندگی خانومها را!!!

چهارشنبه 7 تیر 1391  10:53 AM
تشکرات از این پست
mansoure1373
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

دلیل رانندگی عجیب خانم‌ها کشف شد!

چرا رانندگی خانم ها به نظر اکثر مردان عجیب یا دستکم غیر متعارف به نظر می رسد؟ این سئوالی است که نشریه پرفروش "ریدرز دایجست" (پرفروش ترین نشریه خانوادگی دنیا) از خوانندگان خود پرسیده و از ملیت های مختلف نیز به آن پاسخ داده اند. برخی نیز از اساس مخالف این گونه نحوه پرسیدن شده اند زیرا معتقدند "اعتقاد به غیرمتعارف رانندگی کردن زنان" در آن نهفته شده است.
به گزارش وبگردي 20:30 ،اما فارغ از جنسیت مان و بدون این که بخواهیم وارد کلیشه های جنسیتی بشویم و همه زنان را یک کاسه کنیم و بگویم رانندگی شان از اساس عجیب است و بگوییم مردان رانندگان مسلط تری هستند (هر دو ایده را هنوز هیچ آمار معتبری تایید یا رد نکرده است) باید به برخی از پاسخ های جالب که از سوی روانشناسان و جامعه شناسان و حتی متخصصان اندام های حرکتی انسان به مجله خانوادگی مزبور داده اند اشاره کرد.

اول از همه باید دقت کرد که بر اساس آمار منتشر شده هر ساله بیشتر کشورهای جهان در باره حوادث رانندگی، اکثر تصادف های منجر به خسارت های جانی و مالی از سوی مردان انجام می شود،اما با این وجود بیشتر روانشناسان و متخخصان و دانشمندان علوم مختلف اعتقاد دارند که شیوه رانندگی زنان متفاوت و کمی خارج از عرف های شناخته شده برای رانندگی پایه دو است  و علت اساسی آن می تواند این باشد که اساسا ماشین های سواری بر اساس اندام های مردان و قدرت عضلات و فاصله چشمان آنها با یکدیگر ساخته شده است تا برای رانندگی زنان.

در واقع می دانید که علمی وجود دارد به نام ارگونومی. هدف اصلی ارگونومی طراحی است آنهم بصورتی که کار و ابزار با انسان حداکثر تطابق را داشته باشد و در صورت عدم امکان آن، انسان با کار و ابزار تطبیق پیدا کند.

نتایج بکارگیری اصول ارگونومی در محیط های کاری: پیشگیری از اختلالات اسکلتی-عضلانی در بین شاغلین (مانند کمردرد، سندرم تونل کارپال یا درد شدید در مچ دست و ناحیه گردن، درد ناحیه زانو یا آرنج و ...) کمک به پیشگیری از حوادث شغلی افزایش میزان رضایت مندی کارکنان افزایش رفاه و آسایش کارکنان کمک به افزایش بهره وری در کار کمک به افزایش تولید است.

برخی از متخصصان علم ارگونومی معتقدند خودروهای سواری بر اساس فیزیک بدنی مردان ساخته شده است و طبیعی است که ابزاری که برای جنس دیگری طراحی شده بود، برای جنس دیگر مشکل آفرینی کند.

مشخص نیست دقیقا چقدر این نظر درست است اما در هر صورت قابل توجه به نظر می رسد.

چهارشنبه 7 تیر 1391  10:20 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

کی گفته دخترا ماشین شناس نیستند؟

دختر خانومی که حدود 26 الی 27 سال سن داشت وارد مکانیکی شد و به مکانیک گفت:

ببخشید آقا .... یه 710 میخواستم میشه لطف کنین بدین؟؟

مکانیک گفت :710 تا چی؟؟

دختر خانوم گفت : 710 ماشین من گم شده ..اگه میشه یه دونه بدین !!

مکانیک گفت : 710 ؟؟ حالا این 710 چی هست ؟؟

دختر خانوم که عصبانی شده بود گفت : آقا مگه من باهات شوخی دارم میگم یه 710 بده ...چون خانومم فکر میکنی حالیم نیست? نه خوبم حالیمه.

مکانیک بیچاره گفت :خدا شاهده خانوم جسارت نکردم .. ولی من نمیدونم شما چیو میگین؟؟

دختر خانوم که فکر می کرد یارو داره دستش می ندازه گفت : بابا جون عجب مکانیک هستی تو ..همونی که وسط موتور ماشینه .. کارش نمیدونم چیه ولی همه ماشین خارجی ها دارن این قطعه رو .. مال منم همیشه بوده ...حالا من گمش کردم و یکی لازم دارم!!

مکانیکه که کلافه شده بود یه کاغذ داد به خانومه و گفت میشه شکل این قطعه رو بکشی این جا؟؟

دختر خانوم هم با کلی ژست یه دایره کشید و وسط اون نوشت 710 مکانیک یه نیگاهی به شاهکار نقاشی انداخت و یه نگاهی هم به موتور ماشین که درش باز بود کرد و گفت :

خانوم این قطعه رو که میگین تو این ماشین هم هست؟؟ دختر خانوم باخوشحالی جیغی کشید وگفت آره اوناهاش...!!!! میدونین چی رو نشون داد؟؟.........

این رو..............

عکسش رو گذاشتم ببینین !

.
..
.
.

از اونجایی که احتمال می دم خانم هایی که این رو خوندن هنوزم متوجه نشده باشند 

این عکس رو 180 درجه بچرخونید تا متوجه بشید

همون oil یعنی روغن

چهارشنبه 7 تیر 1391  11:09 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
mostafa199455
mostafa199455
کاربر برنزی

نقل قول nikbakht88

نقل قول mostafa199455

صد رحمت به چادر، چادر را خوب جمع کنی یا چادر ملی باشه، قابل تحمله؛ کفشهای پاشته بلند را بگو!!! این یکی که واقعا تعجب آوره!!

خانوما کفش های پاشنه بلند می پوشند بخواند یه گازو ترمزو عوض کنند نمیشه یه دفه به جای ترمز پاشو نو میزارن رو گاز بعدشم میزنن به یه کسی مثل من

یادمان باشد بعضی هایمان شانس گفتن کلماتی را داریم که برخی دیگر حسرتش را مثل : بابا و مامان و پدربزرگ و مامان بزرگ

جمعه 9 تیر 1391  12:37 AM
تشکرات از این پست
architect0811
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول mostafa199455

نقل قول nikbakht88

نقل قول mostafa199455

خانوما کفش های پاشنه بلند می پوشند بخواند یه گازو ترمزو عوض کنند نمیشه یه دفه به جای ترمز پاشو نو میزارن رو گاز بعدشم میزنن به یه کسی مثل من

اصلا اینطوری نیست وقتی سوار ماشین میشن کفششون رو در میارن و کف پاشون همیشه کثیف

جمعه 9 تیر 1391  10:20 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سلام. تجربه دارید؟ عوضش آقایون اگه کفشهاشون را دربیارند، دچار تصادف می شوند چرا که از بوی نامطبوع پا، بیهوش می شوند و تصادف!!!!!!

دیگه مدافع حقوق زنان نداشتیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شنبه 10 تیر 1391  11:38 AM
تشکرات از این پست
architect0811
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

نقل قول architect0811

سلام. تجربه دارید؟ عوضش آقایون اگه کفشهاشون را دربیارند، دچار تصادف می شوند چرا که از بوی نامطبوع پا، بیهوش می شوند و تصادف!!!!!!

سلام

تجربه که ندارم یه خانومی داشت پوز میداد گفت ببخشید کف پام کثیف آخه نمیتونم با کفشام رانندگی کنم مجبورم درشون بیارم پاشنه کفشم چی 10 سانتیمتر

اوا مامانم اینا زنا پوز رانندگیشونم میدن واقعا عجب آدمایی هستن

شنبه 10 تیر 1391  12:24 PM
تشکرات از این پست
mostafa199455
mostafa199455
کاربر برنزی

نقل قول architect0811

نقل قول nikbakht88

نقل قول architect0811

سلام

تجربه که ندارم یه خانومی داشت پوز میداد گفت ببخشید کف پام کثیف آخه نمیتونم با کفشام رانندگی کنم مجبورم درشون بیارم پاشنه کفشم چی 10 سانتیمتر

اوا مامانم اینا زنا پوز رانندگیشونم میدن واقعا عجب آدمایی هستن

زنها ای که ماشین های مدل بالا دارند خیلی رانندگیشون بهتره

شنبه 10 تیر 1391  6:47 PM
تشکرات از این پست
architect0811 abbas1476
abbas1476
abbas1476
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 167

من خودم یه خانم رو دیدم ( البته نمیدونم کفش پاش بود یا نبود  ، یا پاش بو نمیداد یا آره ) که در هنگام دنده عقب همچنان کوبوند به ستونهای یه کامیون که چیزی از صندوقش نموند

(( خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ... ور نه این دنیا که دیدیم خندیدن نداشت ))

دوشنبه 12 تیر 1391  11:34 PM
تشکرات از این پست
architect0811
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول abbas1476

من خودم یه خانم رو دیدم ( البته نمیدونم کفش پاش بود یا نبود  ، یا پاش بو نمیداد یا آره ) که در هنگام دنده عقب همچنان کوبوند به ستونهای یه کامیون که چیزی از صندوقش نموند

سلام. احتمالا جو گیر شده بودند!!! برای اینکه ناراحت نشند، باید می گفتید: عجب قدرتی!! عجب سرعتی!! عجب دقتی!!

سه شنبه 13 تیر 1391  11:19 AM
تشکرات از این پست
architect0811 mostafa199455
mostafa199455
mostafa199455
کاربر برنزی

نقل قول nikbakht88

نقل قول abbas1476

سلام. احتمالا جو گیر شده بودند!!! برای اینکه ناراحت نشند، باید می گفتید: عجب قدرتی!! عجب سرعتی!! عجب دقتی!!

احتمالا نبوده حتما جوگیر شده بوده

چهارشنبه 14 تیر 1391  12:07 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها