سايت گل- مهدي مهدويكيا با دنيايي تجربه و افتخار يكي از بازيكنهايي است كه از اولين روز تمرينات فصل جديد با پرسپوليس بوده است. او روند اين تمرينات را اميدواركننده ميداند و اميدوار است فصل خوبي را با پرسپوليس سپري كند. كيا در اين مصاحبه از اوضاع تمرينات و از حواشي پرسپوليس ميگويد.
از شرايط تيم شروع كنيم.
شرايط بد نيست، تمرينها را آغاز كرديم و خدا را شكر همه چيز خوب است. خوشبختانه مربي بدنساز تيم بسيار حرفهاي و كاربلد هستند و اميدوارم همين روند هم ادامه پيدا كند.
پرسپوليس بازيكنان خوبي را جذب كرده، به همين دليل توقع هواداران هم زياد ميشود.
همينطور است. البته هواداران پرسپوليس هميشه از تيمشان قهرماني ميخواهند. همه تلاش ما هم همين خواهد بود، ضمن اينكه تيمهاي ديگر هم بيكار نيستند. بههرحال بازيكنان جديد همه باتجربه هستند و اميدوارم در كنار هم باعث موفقيت پرسپوليس شويم.
ظاهرا دنيزلي نميآيد و متسو گزينه اصلي است؟
من هم شنيدهام، بههرحال آقاي دنيزلي زحمت خود را كشيده و الان هم باشگاه مشغول مذاكره با گزينه موردنظرش است.
و نظر شما درباره متسو.
متسو مربي شناخته شدهاي است اما هر مربي نياز به زمان دارد. اميدوارم هر مربي انتخاب ميشود در نهايت به صلاح پرسپوليس باشد و هر چه زودتر تكليف سرمربي هم مشخص شود.
مازيار زارع مصاحبه كرده و گفته كه عدهاي در تيم عليه علي كريمي بدگويي كردهاند و...
(كاملا مشخص است كه ميخواهد حساب شده جواب بدهد به همين دليل كمي مكث ميكند) باز هم حاشيه ... بدگويي عليه كريمي... مازيار گفته؟ من كه چيزي نشنيدهام!
اما قبول داريد بعضي از بازيكنان وقتي جدا ميشوند عليه تيم مصاحبه ميكنند؟
اين مساله در اكثر تيمها وجود دارد كه خوب نيست. من در مورد تيم خودمان ميگويم و فكر ميكنم چند نفري كه جدا شدند همه از خوبهاي فوتبال ما هستند و برايشان آرزوي موفقيت ميكنم.
و نظر شما در مورد خريدهاي باشگاه.
همانطور كه گفتم پرسپوليس خريدهاي خوبي داشته و بهنظرم باشگاه در اين مورد خيلي خوب عمل كرده است.
يك سوال كه شايد هنوز ليگ شروع نشده از شنيدنش ناراحت شويد.
بفرماييد، جواب ميدهم.
قصد خداحافظي كه نداريد؟
(ميخندد) نه امسال كه تصميم دارم تا پايان فصل در خدمت پرسپوليس باشم اما هنوز براي بعد از آن تصميمي نگرفتهام. هر چه خدا بخواهد همان ميشود.
هواداران در تمرين پرسپوليس از قهرماني تيمشان صحبت ميكنند شما قول قهرماني ميدهيد؟
هيچوقت نميتوان قول قهرماني داد اما مطمئن باشند كه ما نهايت تلاشمان را براي شادكردن دل آنها بهكار ميبريم.
چه تيمي در يورو موفق ميشود؟
با اينكه فوتبال قابل پيشبيني نيست و شايد كمتر كسي فكرش را ميكرد هلند با سه باخت متوالي حذف شود اما همانطور كه پيش از آغاز رقابتهاي يورو گفته بودم آلمان و اسپانيا شانسهاي اول قهرماني هستند.