#*حمایت از چادری ها*#
به نام خدا از پيامبر اکرم (ص) روايت است که مي فرمايند: در شب معراج زناني چند از امت خود را در عذابي شديد ديدم . زني را ديدم که به موهايش آويخته شده و مغز سرش مي جوشيد. سؤال نمودم او چه کرده است ؟ گفتند : او موي خود را از نا محرم نمي پوشانده است . زني را ديدم که گوشت بدنش را با قيچي هاي آتشين قيچي مي کردند . گفتم او چه کرده است ؟ گفتند : خود را به مردان نامحرم نمايش مي داده که به او رغبت کنند(بر گرفته از گتاب گنجهاي معنوي ) خوب؟ اينا يعني چي ؟ خود را به مردان نامحرم نمايش مي داده يعني چي ؟ اون زمان رو نمي دونم اما الآن کاملا مشخصه ................. دختر خانمهايي که مانتوي تنگ مي پوشند و اندام خود را به نمايش ميگذارند و باعث مي شوند پسران به آنها رغبت پيدا کنند اينها همان کساني هستند که بدن آنها را در روز قيامت با قيچي هاي آتشين قيچي مي کنند . منظور از حجاب فقط چادر نيست ............. بلکه پوشانيدن است . ولي در اين زمانه که هر جا بگردي يه مانتوي گشاد و بلند پيدا نمي کني بهترين راه براي گناه نکردن و ايجاد نکردن گناه براي ديگران چادر است . بعضي از دختر خانمها مي گويند من که عمري با مانتو بودم ( اونم اون مانتو ها ) ديگه روم نمشيه چادر بپوشم . مسخره ام مي کنن . آبروم ميره. اگه طرز فکر اين باشه و به خاطر حرف مردم و آبروي خودمون (که آبرو رفتن اصلا به حجاب ربطي نداره و من کاملا مخالف اين حرف هستم ) گناه ايجاد کنيم ...................... مستحق آتش جهنم هستيم ....(آخه عزيز من چادر بپوشي آبروت ميره يا با اون وضع فجيع تو خيابون راه بري ؟) ولي اگر به خاطر خدا و زنده داشتن گفتار پيامبرمون و خوشحال کردن امام زمانمون حجاب رو رعايت کنيم ............. نه اينکه مطلقا چادر بپوشيم . نه! ولي حجاب را رعايت کنيم به طرزي که نظري به سمت ما جلب نشود . پاداش گرانبهايي خواهيم داشت . خود خدا فرموده : هر کس به اندازه ي مثقالي کار خوب انجام بده نتيجه اش را مي بيند و هر کس به اندازه ي مثقالي کار بد انجام بده نتيجه اش را ميبيند . پس کساني که حجاب را رعايت مي کنند ............... خوشحال باشند . (البته بحث اينکه در کنار حجاب چه اعمال ديگري را بايد انجام دهيم تا مقرب درگاه حقتعالي باشيم جداست........)