گروه اجتماعی: مشاور عالی فرمانده معظم كل قوا با بيان اينكه شهيد چمران دست پرورده مكتب اسلام، اهل بيت(ع) و مكتب امام خمينی(ره) بود، اظهار كرد: شهيد چمران هنوز برای بسياری از مردم ناشناخته است و بسياری از جوانان و استادان دانشگاهها وی را نمیشناسند.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، آيين بزرگداشت سی و يكمين سالگرد شهادت دكتر مصطفی چمران با عنوان «مصطفای انديشهها» از سوی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در خانه موزه اين شهيد بزرگوار برگزار شد.
در ابتدای اين مراسم مهدی چمران، رئيس شورای اسلامی شهر تهران با بيان اينكه عرفان واقعی شهيد چمران نشات گرفته از حضرت علی(ع)، دعای كميل و ادعيه ديگر بوده است، اظهار كرد: راز و نياز ايشان نيز ريشه در آموزههای قرآنی و زيارتها دارد.
چمران با بيان اينكه عرفان او كافی بود تا به آن افتخار كنيم، ادامه داد: شهيد چمران در كنار اين موارد يك فرمانده شجاع و دارای طرحهای بی نظير و همچنين يك سياستمدار بزرگ بود.
وی با اشاره به تحليل شهيد چمران در خصوص انقلاب اسلامی اظهار داشت: در روزهای قبل از پيروزی انقلاب طی سفری به لبنان ايشان تحليلی يك ساعته در خصوص انقلاب اسلامی به من ارائه دادند كه در آن زمان درك آن برايمان بسيار سنگين بود، ايشان در اين تحليل خود معتقد بود انقلاب پيروز میشود، امام به ايران میآيد و همچنين كشورها از كمونيست شوروی آزاد خواهند شد.
راز و نیاز شهید چمران ریشه در آموزههای قرآنی دارد
رئيس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اينكه عبادت شهيد چمران را كمتر كسی میديد، يادآور شد: تنها در زمان جنگ و به دليل فضای موجود محل اسكان عبادت او را مشاهده میكرديم، كه اميدواريم آثار به جای مانده از وی را بتوانيم به خوبی ارائه و منتشر كنيم.
براساس گزارش ايكنا، در ادامه اين برنامه سردار سرلشكر رحيم صفوی، مشاور عالی فرمانده معظم كل قوا طی سخنانی اظهار كرد: در طول انقلاب و 8 سال دفاع مقدس بيش از 200 هزار شهيد، 330 هزار جانباز و 40 هزار آزاده تقديم انقلاب كردهايم كه از ميان اين شهدا يك هزار سردار، امير و فرمانده داشتهايم.
وی ادامه داد: خداوند خواست انسانی را خلق كند كه سالم، مبارز و مجاهد كاملی باشد، در اكثر جلسات شورای عالی دفاع انصافا مباحثی را كه شهيد چمران ارائه میكردند حاكی از تفكر و آينده بينی ايشان نسبت به دفاع مقدس را نشان میداد.
سردار سرلشكر رحيم صفوی: |
شهيد چمران هنوز برای بسياری از مردم ناشناخته است و بسياری از جوانان و استادان دانشگاهها وی را نمی شناسند و با بسياری از ويژگیهای اين شهيد آشنا نيستند |
سرلشكر صفوی با بيان اينكه شهيد چمران دست پرورده مكتب اسلام، اهل بيت(عليهم السلام) و مكتب امام خمينی (ره) است: حداقل در چند باری كه در پشت سر ايشان نماز خواندم به واقع نماز خواندش نيز عادی نبود و راز و نيازش مصداق الصلاة معراج المومن بود.
مشاور عالی فرمانده معظم كل قوا با بيان اينكه شهادت نهايت آرزوی مصطفی چمران بود، ادامه داد: شهيد چمران هنوز برای بسياری از مردم ناشناخته است و بسياری از جوانان و استادان دانشگاهها وی را نمی شناسند و با بسياری از ويژگیهای اين شهيد آشنا نيستند.
سردار صفوی در بخس پايانی سخنان خود تاكيد كرد: شهر چمران را بايست به عنوان الگوی از مكتب اسلام، اهل بيت(عليم السلام) و امام خمينی(ره) به مردم معرفی كنيم؛ شهيد چمران میتواند الگوی شاخصی برای بيداری اسلامی باشد.
براساس گزارش ايكنا، همچنين در بخش پايانی اين مراسم نيز منصوری لاريجانی طی سخنانی با بيان اينكه شهيد چمران دائم الذكر بوده و هيچگاه از ياد خداوند غافل نمیشدند تصريح كرد: هويت وجودی و فلسفه حيات ايشان نيز در شهادت حقيقت طلبی است.
همچنين يادآور میشود در بخش پايانی اين برنامه از عباس شاه بيگ همرزم شهيد چمران تقدير و با اجرای برنامه توسط گروه تواشيح اسوه برنامه به كار خود پايان داد.