گروه حوزههای علميه: شماره چهل و يكم دوماهنامه حورا با موضوع محوری «زنان و اوقات فراغت» از سوی دفتر مطالعات و تحقيقات زنان وابسته به مركز مديريت حوزههای علميه خواهران منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، بخش نگاه ويژه اين شماره از نشريه حورا به بررسی مسئله فراغت پرداخته است و اهميت بحث اوقات فراغت را تا حد زيادی وابسته به واقعيتهايی همچون شهرنشينی، وجود وسايل ارتباطی و رسانهای وشيوههای توليد در دهههای اخير دانسته است.
نگاه ويژه دوماهنامه حورا با واكاوی مقوله فراغت در دنيای جديد، به ارائة تعريفی گذرا و ابتدايی از فراغت و بررسی ويژگیها و پيامدهای آن درابعاد خرد و كلان میپردازد. درگام بعدی با تحليلی اجمالی از واقعيت و مقوله جنسيت و تغييرات آن در جوامع كنونی، به وضعيت گذران اوقات فراغت زنان و دختران در ايران و بيان مشابهتها و تفاوتهای زنان و مردان در نحوة گذران آن میپردازد.
مصاحبه با نعمتالله فاضلی، استاديار دانشگاه علامه طباطبائی، پيرامون اين سئوال محوری كه «دختران چگونه اوقات فراغت خود را میگذرانند» و عليرضا مؤذن درباره «نقش پررنگ رسانه در گذران اوقات فراغت» بخش گفتگوی اين شماره را به خود اختصاص داده است.
در اين شماره از نشريه حورا گزارشی ازنشست «طلاق درايران» ارائه شده است و در مطلبی با عنوان «ورزش بانوان؛ كاستیها و دغدغهها» موضوع ورزش بانوان مورد توجه قرار گرفته است.
شماره 41 دوماهنامه حورا همچنين به معرفی كتاب «زن در اسلام» و كتاب «زن و بازيابی هويت جنسی» در بخش معرفی كتاب و به تبيين «فمينيسم راديكال، فمينيسم سوسيال» در بخش ويژهنامه پرداخته است.
«شروط بنائی در عقد نكاح» نوشته مهدی سنجرانی و «كودكان و فرا واقعيت» ترجمه اصلی عباسی از مقالات منتشرشده در اين شماره نشريه حورا به شمار میروند.
علاقهمندان به منظور دسترسی به اين نشريه میتوانند به پايگاه اينترنتی دفتر مطالعات و تحقيقات زنان به نشانی wrc.ir.www مراجعه كنند.