گروه سياسی و اجتماعی: جانشين فرماندهي سپاه روحالله استان مركزي با اشاره به اینکه دغدغه امروز امت اسلامی انديشه دينی است نه سلاح هستهای گفت: لازم است اين انديشه انسانساز در جامعه تقويت شود و فرهنگ بسيجی و جوان دوران دفاع مقدس در دانشگاهها به دانشجويان معرفی شود.
|
سردار نورخدا قاسمی، جانشين فرماندهی سپاه روحالله استان مركزی |
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی، سردار نورخدا قاسمی، جانشين فرماندهی سپاه روحالله استان مركزی امروز، 28 خردادماه در مراسم افتتاح دفتر پايگاه مقاومت بسيج شهيد آوينی دانشگاه صنعتی اراك كه در سالن آمفی تئاتر اين مركز برگزار شد، بسيج را يك تفكر و انديشه دانست و گفت: جايگاه بسيج نه تنها در زمين ارزشمند بلكه ريشه در آسمان داشته و متصل به مرجعيت و امامت است.
وی با اشاره به اينكه نهادينه شدن تفكر بسيج در كشور انسانساز و قهرمانپرور است بيان كرد: آن چيزی كه در دفاع مقدس از بسيج ذكر میشود بيان كننده همين تفكر است چراكه زمانیكه دشمن به انديشه دينی و وطنی امت اسلامی يورش برد همين تفكر بسيجی جوانان آنان را وارد عرصه نبرد در دفاع از آرمانها كرد.
قاسمی در ادامه با بيان اينكه جنگ استكبار جنگ با انديشههاست نه فناوریهای هستهای تصريح كرد: موضعگيری و جنگ استكبار برعليه ايران تنها به جهت داشتن تجهيزات هستهای نبوده و نخواهد بود، بلكه اين تفكر بسيجی و شهدای هستهای همچون احمدیروشنهاست كه مورد خطاب دشمنان و استكبار قرار گرفته است.
جانشين فرماندهی سپاه روح الله استان مركزی با اشاره به اهانت مستكبران به ساحت مقدس قرآن و آتشسوزی اين كتاب شريف اظهار كرد: آتشسوزی قرآن نشانه ضعف و عجز دشمنان اسلام و قرآن است و بهجای نقد و برسی تفكر و انديشه غالب بر امت اسلامی كه بوجود آورنده نظام اسلامی است كه بیشك از عهده شان خارج است دست به اعمال ننگی چون ترور انديشمندان و قرآنسوزی میزنند.
اين مقام مسئول در پايان با بيان اينكه ورود بسيج و انديشه بسيجيان به عرصههای فرهنگی، اجتماعی، هنری و سياسی روحيه ايثار و ازخودگذشتگی را بهدنبال دارد خاطرنشان كرد: دغدغه امروز امت اسلامی انديشه دينی است نه سلاح هستهای و لازم است اين انديشه انسانساز در جامعه تقويت شود و فرهنگ بسيجی و جوان دفاع مقدس در دانشگاهها بيش از پيش به دانشجويان نسل سوم معرفی شود.