پژمان جمشيدي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات نسبت به 2- 3 سال اخير قدرتمند ظاهر شده است پرسپوليس نفرات خوب و تاثير گذاري را جذب کرده و اصول کار هم همين است چون تيم بزرگ بايد بازيکن بزرگ داشته باشد و پرسپوليس محل امتحان شدن نيست.
وي افزود: متاسفانه پرسپوليس در سال هاي اخير در تيم هاي پايه بسيار ضعيف و بد عمل کرده است پرسپوليس بايد سالي 4 يا 5 بازيکن از تيم هاي پايه اش به تيم بزرگسالان ببرد اما چنين کاري نمي کند بارسلونا هر سال چنين کاري مي کند و بازيکنان تيم هاي پايه اش را به تيم بزرگسالانش مي برد و پرسپوليس هم بايد چنين کاري کند.
جمشيدي گفت: زمان آن رسيده که تيم بزرگسالان پرسپوليس از تيم هاي پايه اش تغذيه شود. همه خانواده ها آرزو مي کنند که بچه هاي آن ها در تيم هاي پايه باشگاه بزرگي مثل پرسپوليس ثبت نام شوند و رشد کنند اگر اين اتفاق بيفتد باعث شکوفايي فوتبال پايتخت مي شود.
هافبک سابق پرسپوليس اظهار داشت: به کار دنيزلي اعتقاد دارم چون با او کار کرده ام دنيزلي در بحث مديريت تيم خيلي موفق است و با توجه به نفراتي که گرفته روي نقاط ضعف پرسپوليس تمرکز کرده تا آن ها را با اين نفرات برطرف کند پرسپوليس سال خوبي پيش رو دارد و قطعا يکي از شانس هاي قهرماني است.
وي افزود: پرسپوليس با اين نفرات انتظارات را به حداکثر رسانده اما نبايد اين طوري باشد که با يک تساوي انتقادات اوج بگيرد چون
تفاوت بازيکنان ايراني زياد نيست و نبايد فکر کنيم که پرسپوليس امسال بسيار متفاوت تر از تيم هاي ديگر است اميدوارم پرسپوليس در اين فصل تيم قدرتمندي داشته باشد ونتايج خوبي کسب کند.
جمشيدي افزود: فکر نمي کنم مشکلات فصل قبل روي عملکرد تيم در ليگ جديد تأثيري داشته باشد. فصل قبل به تاريخ پيوست و متأسفانه 3 سال است که پرسپوليس خوب و قدرتمندي را نمي ديديم.
او ادامه داد: پرسپوليس در اين مدت مريض بود و نياز به درمان اساسي داشت که رويانيان از قدرت سياسي بالايي که دارد، استفاده کرد و به اوضاع تيم سر و سامان داد.
جمشيدي در پايان اظهار داشت: باشگاه پرسپوليس بايد با تماشاگران و پيشکسوتان تيم هم تعامل بسيار خوبي داشته باشد، خودم را پيشکسوت پرسپوليس نمي دانم و هيچ انتظاري هم از باشگاه پرسپوليس تنها 4-5 نفري که هميشه در بورس هستند، نيستند و باشگاه بايد با تمام پيشکسوتان تيم تعامل بسيار خوبي داشته باشد همانطور که بايد با هواداران رابطه بسيار خوب و نزديکي داشته باشد.
پرسپوليس تيم بزرگي است و هواداران بسيار زيادي دارد اگر باشگاه با طرفداران و پيشکسوتان تيم تعامل خوبي داشته باشد، پرسپوليس بهتر نتيجه مي گيرد چون حواشي به حداقل مي رسد و تيم با تمرکز و آرامش کامل به کارش ادامه مي دهد و نتايج ايده آلي کسب خواهد کرد.