0

عکس: پرتاب کتاب به سوی اوباما

 
dadagholam
dadagholam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 2247
محل سکونت : اصفهان

عکس: پرتاب کتاب به سوی اوباما

این تنها حادثه این همایش پرحاشیه نبود و در ادامه ماجرا پلیس آمریکا یک مرد عریان را که عباراتی بر روی بدن خود نوشته بود از داخل جمعیت بیرون برد و هنوز هدف این مرد از عریان بودن و اینکه آیا این مرد عریان مسئول پرتاب آن کتاب بوده و یا در آن دخالتی داشته، مشخص نشده است.

به گزارش شبکه ایران به نقل از روزنامه انگلیسی دیلی‌میل روز گذشته و در جریان همایش تبلیغاتی حزب دموکرات در فیلادلفیا که برای انتخابات کنگره برگزار شده بودیک معترض آمریکایی یک جلد کتب را به سمت باراک اوباما رییس جمهور آمریکا پرتاب کرد که از خوش‌اقبالی او از نزدیکی سرش عبور کرده  به زمین افتاد.
 

بنا بر گزارش دیلی‌میل هنوز مشخص نشده است که کتاب پرتاب شده از سوی فرد معترض چه کتابی بوده و یا این کتاب با چه هدفی پرتاب شده است و به نظر نمی‌آید که حتی برخورد آن خطری برای اوباما به وجود می‌آورد.


این تنها حادثه این همایش پرحاشیه نبود و در ادامه ماجرا پلیس آمریکا یک مرد عریان را که عباراتی بر روی بدن خود نوشته بود از داخل جمعیت بیرون برد و هنوز هدف این مرد از عریان بودن و اینکه آیا این مرد عریان مسئول پرتاب آن کتاب بوده و یا در آن دخالتی داشته، مشخص نشده است.

دیلی‌میل در ادامه افزوده است که پرتاب این کتاب به سمت رییس‌جمهور آمریکا یادآور پرتاب کفش از سوی منتظر الزیدی روزنامه‌نگار عراقی است که کفش‌های خود را به سمت جرج بوش رییس‌جمهور سابق آمریکا پرتاب کرد.

 

 

 

نوشتیم بسیجی.......کوفیان خواندند لباس شخصی نظام

نوشتیم شهید.......کوفیان خواندند مزدوران نظام

نوشتیم امام خامنه ای.......کوفیان خواندند رهبری

نوشتیم جمهوری اسلامی.......کوفیان خواندندجمهوری ایرانی

هر کس بخواهد ما را بشناسد داستان 9 دی را بعد از کربلا بخواند

چهارشنبه 21 مهر 1389  1:17 PM
تشکرات از این پست
titishmili
dadagholam
dadagholam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 2247
محل سکونت : اصفهان

فرد لخت شده در برابر اوباما جایزه گرفت +عکس

روز گذشته و همزمان با پرتاب کتاب به سوی اوباما فرد دیگری با عریان شدن در برابر رییس‌جمهور آمریکا جایزه میلیاردر انگلیسی را که برای این کار یک میلیون دلار جایزه تعیین کرده بود، برنده شد.

به گزارش شبکه ایران و به نقل از روزنامه انگلیسی دیلی‌میل روز گذشته و همزمان با پرتاب کتاب به سوی باراک اوباما رییس‌جمهور آمریکا از سوی یک فرد معترض آمریکایی یک فرد دیگر نیز در جریان همایش تبلیغاتی حزب دموکرات در فیلادلفیا بزاداشت شد.

این فرد که هیچ لباسی بر تن نداشت عباراتی را بر روی بدن خود نوشته بود که روز گذشته رسانه‌های خبری از هدف و هویت این فرد گزارشی در دست نداشتند.

اما امروز مشخص شد که این فرد عریان که خوان جیمز رودریگوئز نام دارد در واقع شخصی بوده است که با تسلیم شدن در برابر وسوسه یک میلیون دلاری یک میلیاردر انگلیسی دوام نیاورده و با نوشتن آدرس یک وب‌سایت و لخت شدن در برابر اوباما شانس خود را برای برنده شدن جایزه این میلیاردر انگلیسی آزموده است.

داستان این گونه است که الکی دیوید میلیاردر انگلیسی که بنا بر آخرین گزارش روزنامه انگلیسی ساندی‌تایمز در رتبه چهل و پنجم ثروتمندان انگلیس قرار گرفته و ثروت او بالغ بر 1.15 میلیارد پوند است، ، برای تبلیغ بیشتر سایت خود اعلام کرده که هر کس بتواند با عریان شدن در برابر باراک اوباما رییس‌جمهور آمریکا نام وب‌ساییت او را بر روی بدن خود به نمایش بگذارد به او یک میلیون دلار پاداش خواهد داد.
 

 
 

 البته این میلیاردر انگلیسی در ابتدا مبلغ این جایزه را صد هزار دلار اعلام کرده بود اما با عدم استقبال وی مجبور شده بود که اعلام کند مبلغ جایزه را ده برابر کرده و به یک میلیون دلار رسانده است.

در حالی که خوان جیمز رودریگوئز 24 ساله در مراسم روز گذشته توسط پلیس بازداشت شد اما الکی دیوید پیش از این با رد این موضوع که وی با پیشنهاد خود باعث ایجاد خطرات امنیتی برای اوباما می‌شود، از شرکت کنندگان در این مسابقه خواسته بود تا این حرکت را در فضایی انجام دهند که به بازداشت آنها منجر نشود.

اما در همین حال دیوید الکی اعلام کرده است که با مشاهده مدارک موجود قصد پرداخت این مبلغ را دارد. وی در گفتگو با نشریه ویکلی‌استاندارد اعلام کرده است که من وقتی فیلم ویدیوئی مراسم را دیدم و برایم مسجل شد که این حرکت حتی چک هم نمی‌خواهد و به صورت نقد پرداخت خواهد شد.

شرایط لازم برای انجام این حرکت قرار گرفتن در معرض دید عمومی و جایی که مه بتوانند صدای او را بشنوند و 6 مرتبه فریاد زدن نام وب‌سایت این میلیارد بوده است.

بنا بر اعلام این میلیاردر انگلیسی و بر اساس اطلاعات دریافتی دو نفر دیگر هم این فرد عریان را در جریان این اقدام همراهی می‌کردند که یکی از آنها به فرد عریان کمک کرده و دیگری وظیفه فیلمبرداری را بر عهده داشته است.

 

 

 

نوشتیم بسیجی.......کوفیان خواندند لباس شخصی نظام

نوشتیم شهید.......کوفیان خواندند مزدوران نظام

نوشتیم امام خامنه ای.......کوفیان خواندند رهبری

نوشتیم جمهوری اسلامی.......کوفیان خواندندجمهوری ایرانی

هر کس بخواهد ما را بشناسد داستان 9 دی را بعد از کربلا بخواند

چهارشنبه 21 مهر 1389  1:19 PM
تشکرات از این پست
badrood
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2761
محل سکونت : تهران

پاسخ به:عکس: پرتاب کتاب به سوی اوباما

ان شاء الله باطل رفتنی است وحق خواهد آمد

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

چهارشنبه 21 مهر 1389  1:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها