0

اخبار قرآنی (1391/03/22)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/22)

گردهمايی فعالان قرآنی بهشهر برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرانی: گردهمايی فعالان قرآنی امروز دوشنبه 22 خرداد ماه 91 با حضور سرپرست اداره تبليغات اسلامی بهشهر در این اداره برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) نمايندگی بهشهر شعبه مازندران، حجت الاسلام سيدمحمد بابايی، سرپرست اداره تبليغات اسلامی بهشهر، امروز دوشنبه 22 خرداد ماه 91 در گردهمايی فعالان قرآنی این شهرستان، با اشاره به اینکه فعالان و تاثير گذاران قرآنی در زمره اثر گذارترين افراد در جامعه هستند كه از اجر دنيوی و اخروی برخوردارند، گفت: قرآن تنها وسيله راستی و درستی انسان است و اعمال ما در گرو چگونگی عمل به قرآن است.

وی پس از تقدير از حضور پر شور فعالان قرآنی در این گردهمایی، راه كارهايی را برای ايجاد نشاط و ساماندهی در امور قرآنی ارائه كرد و افزود: فعاليت‌های قرآنی در عصر امروز بايد از حالت روتين گذشته خارج و به صورت تخصصی و براساس نياز جامعه ارایه شود.

بابايی با تأكيد بر همكاری بيشتر فعالان قرآنی در بين آحاد جامعه، خاطرنشان کرد: جلسات قرآنی بايد جهت جذب مردم و به خصوص جوانان از نشاط كافی برخوردار باشد و در اين رابطه بايد همه تلاش خود را در اين زمينه و جذاب ساز ی و جذب افراد بكار بگيريم.

  
 
 
دوشنبه 22 خرداد 1391  9:41 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/22)

دوشنبه 22 خرداد 1391 11:05:57             شماره‌ خبر :1027401
برگزاری طرح تابستانی «آموزش قرآن» در بهشهر

گروه فعالیت‌های قرآنی: به همت اداره تبلغيات اسلامی بهشهر، طرح تابستانی آموزش قرآن كريم در مؤسسات و خانه های قرآن برگزار می‌شود.

سيدمحمد كاملی، كارشناس قرآنی اداره تبليغات اسلامی بهشهر، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) نمايندگی بهشهر، شعبه مازندران، با بیان مطلب فوق، گفت: اين دوره از كلاس‌های قرآنی با هدف جذب قرآن آموزان و پر كردن مناسب اوقات فراغت آنان برگزار میشود.

وی افزود: در اين دوره با توجه به نياز سنجی به عمل آمده اقدام به برگزاری كلاس‌های قرائت قرآن ترجمه و مفاهيم، رو خوانی، روان خوانی، حفظ قرآن و .... می‌شود.

كاملی، اظهارکرد: گسترش و نشر معارف قرآنی در قالب محورهای مختلف می‌تواند در جذب حداكثری نوجوانان و جوانان كارآمد و مفيد باشد.

وی افزود: انجام فعاليت‌های قرانی چون ديگر امور متخصص می‌خواهد و صرف انگيزه الهی داشتن، می‌تواند در كمك رسانی به افراد جامعه داشته است.

 
 
دوشنبه 22 خرداد 1391  9:41 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/22)

دوشنبه 22 خرداد 1391 12:31:37             شماره‌ خبر :1026817
ثبت نام 72 هزار دانش‌آموز در مدارس قرآنی آذربايجان غربی

گروه فعاليت‌های قرآنی: مديركل آموزش و پرورش آذربايجان ‌غربی، از ثبت نام 72 هزار دانش‌آموز در مدارس قرآنی سراسر استان در سال جاری خبر داد.

ولی سمرقندی، مدير‌كل آموزش و پرورش آذربايجان ‌غربی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان‌غربی گفت: مدارس قرآنی جزو طرح‌های موفق وزارت آموزش و پرورش است كه در سراسر استان نيز به صورت مطلوب در حال برگزاری است.

وی با اشاره به اينكه استقبال چشمگيری از سوی دانش‌آموزان برای ثبت نام در مدارس قرآنی صورت پذيرفته است، اظهار كرد: در سال گذشته بيش از 36 هزار دانش‌آموز در سراسر استان در مدارس قرآنی ثبت نام كرده‌اند كه در سال جاری اين تعداد به 72 نفر افزايش يافته است.

اين مسئول همچنين در ادامه به افزايش تعداد مدارس قرآنی در سطح استان اشاره و تصريح كرد: در سال گذشته 424 مدرسه قرآنی در سطح استان مشغول فعاليت بود كه اين تعداد هم اكنون به 609 مدرسه رسيده است.

مديركل آموزش و پرورش آذربايجان‌غربی با بيان اينكه اين كلاس‌ها به صورت فوق برنامه و اختياری برگزار می‌شود، خاطرنشان كرد: پس از پايان دوره‌های قرآنی و برگزاری آزمون، به دانش‌آموزان مدرك قرآنی داده می‌شود.

سمرقندی برنامه‌ريزی، نظارت و كنترل مشكلات بر سر راه فعاليت‌های قرآنی در مدارس را جزو وظايف شورای قرآنی دانست و در ادامه از پاسخ دادن به اين سوال كه نظارت بر مدارس قرآنی چگونه و با چه فاصله زمانی صورت می‌گيرد؟ سر باز زد.

 
 
دوشنبه 22 خرداد 1391  9:42 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/22)

دوشنبه 22 خرداد 1391 12:29:28             شماره‌ خبر :1027508
نصب پوسترهای تبليغاتی با مضامين قرآنی در شهر زنجان

گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن‌الكريم زنجان، از نصب پوسترهای تبليغاتی با مضامين قرآنی در نقاط مختلف شهر زنجان، خبر داد.

اسماعيلی، مسئول دارالقرآن‌الكريم زنجان

محمد‌مسعود اسماعيلی، مسئول دارالقرآن‌الكريم زنجان، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه زنجان، گفت: از سه سال گذشته طی هماهنگی كه با شهرداری زنجان داشته‌ايم، مقرر شده است تعدادی استند تبليغاتی با مفاهيم و مضامين قرآنی در سطح شهر زنجان نصب شود.

وی افزود: در طول اين مدت تعدادی پوستر در مناطق مختلف شهر نصب شده بودند كه به خاطر برخی از دلايل جمع‌آوری گرديدند.

اين فعال قرآنی ادامه داد: در حال حاضر با پيگيری‌های صورت گرفته مجوز نصب دو پوستر در ميادين دارالقرآن و قائم از سوی شهرداری دريافت شده و اين استندهای نصب شده‌اند.

اسماعيلی ابراز كرد: اين استندهای تبليغاتی در راستای اطلاع‌رسانی كليه برنامه‌ها و فعاليت‌های قرىنی استان در اين اماكن نصب شده‌اند.

مسئول دارالقرآن‌الكريم زنجان در پايان خاطر نشان كرد: در تلاش هستيم طی سال‌جاری در اماكن پردد، جاده‌های برون‌شهری و مقابل ادارات اين پوسترها نيز نصب گردند.

 
 
دوشنبه 22 خرداد 1391  9:43 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/22)

دوشنبه 22 خرداد 1391 12:18:58             شماره‌ خبر :1027493
فعاليت‌های قرآنی ساماندهی شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: مدير موسسه قرآنی ترنم وحی ياسوج گفت: فعاليت‌های قرآنی در سطح استان كهگيلويه و بويراحمد نيازمند ساماندهی جدی است.

كشواد جمال فر درگفت و گو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) – شعبه كهگيلويه و بويراحمد-افزود:متوليان ساماندهی فعاليت های قرآنی چه در سطح ملی وچه استانی آنچنان كه شايسته است نتوانسته اند سمت و سوی فعاليت های قرآنی را هدايت و از موازی كاری ها درا ين زمينه جلوگيری كنند.

وی تصريح كرد:اعتباراتی كه سال 90 به موسسات قرآنی و مساجد جهت فعاليت های قرآنی اختصاص می يابد ، جوابگوی نيازهای قرآنی جامعه نيست.

مدير موسسه قرآنی ترنم وحی ياسوج خاطرنشان كرد:برگزاری محافل قرآنی با هماهنگی و همكاری دولت می تواند به گسترش فرهنگ قرآنی درجامعه كمك كند.

جمال فر در پايان اضافه كرد:برگزاری كارگاه های تخصصی قرائت قرآن اين پتانسيل را دارد كه گسترش فرهنگ ناب قرآنی كمك كند كه متاسفانه بجز در برخی موارد ما از اين مهم در استان بی بهره ايم.

 
 
دوشنبه 22 خرداد 1391  9:43 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/22)

دوشنبه 22 خرداد 1391 11:59:54             شماره‌ خبر :1027446
روز گذشته؛
آزمون پايانی دوره تربيت معلم قرآن در بهبهان برگزار شد
 

نمايندگی سازمان تبليغات اسلامی خوزستان: آزمون پايانی دوره تربيت معلم روخوانی و روانخوانی قرآن كريم روز گذشته 21 خردادماه در شهرستان بهبهان برگزار شد.

ايمان بهفر، كارشناس قرآن اداره تبليغات اسلامی شهرستان بهبهان در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه خوزستان، با اعلام اين خبر عنوان كرد: اين آزمون با شركت‌كننده 25 بانو روز گذشته 21 خردادماه در اداره تبليغات اسلامي بهبهان برگزار شد.

وي بيان كرد: آزمون پاياني دوره تربيت معلم روخوانی و روانخوانی قرآن كريم شهرستان آغاجاري نيز ساعت 8 سه‌شنبه 23 خردادماه در جامعة القرآن اين شهرستان برگزار مي‌شود.

كارشناس قرآن اداره تبليغات اسلامی شهرستان بهبهان اظهار كرد: اين آزمون با شركت 22 بانو برگزار خواهد شد.

بهفر با بيان اين‌كه دوره تربيت معلم روخوانی و روانخوانی قرآن كريم در شهرهاي آغاجاري و بهبهان از فروردين‌ماه آغاز شده است، گفت: اين دوره‌‌هاي آموزشي هر كدام طي 100 ساعت آموزشي برگزار شده است.

كارشناس قرآن اداره تبليغات اسلامی شهرستان بهبهان خاطرنشان كرد: در اين دوره‌ها شركت‌كنندگان سرفصل‌هاي اصول و قواعد روخواني در حد فصيح‌خواني، آموزش قرائت سه‌گانه قرآن كريم، كاربرد عملي قواعد فصيح در قرائت عربي، روش تدريس را آموزش ديده‌اند.

وي عنوان كرد: قبول‌شدگان اين دوره‌ها براي آموزش در موسسات قرآني، مساجد و حسينيه‌ها مشغول خواهند شد.

وي يادآور شد: اين دوره هاي آموزشي از سوي اداره تبليغات اسلامي بهبهان برگزار شده است.

 
 
دوشنبه 22 خرداد 1391  9:43 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/22)

با معرفی برترین‌ها؛
مسابقات قرآنی پرسنل زندان‌های استان خراسان رضوی پایان یافت

گروه خبرنگاران افتخاری: مسابقات قرآنی ويژه پرسنل زن و سربازان وظيفه زندان‌های استان خراسان رضوی روز گذشته، 21 خردادماه، با معرفی برترین‌ها به كار خود پايان داد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، مسابقات قرآنی ويژه پرسنل زن و سربازان وظيفه زندان‌های استان خراسان رضوی روز گذشته، 21 خردادماه، با معرفی برترین‌ها به كار خود پايان داد.

در راستای توجه سازمان‌ زندان‌ها به بحث آموزش قرآن و همچنين ارتقاء سطح سلامت روح و روان كاركنان و وظيفه‌های زندان‌ها، دو دوره مسابقات قرآنی ويژه پرسنل زن و سربازان وظيفه زندان‌های استان برگزار شد.

در دوره اول تعداد 19 نفر از پرسنل زن زندان‌های استان به ميزبانی زندان مركزی مشهد در این مسابقات شركت کرده و در رشته‌های قرائت، حفظ يک تا ب20 جزء قرآن و درك مفاهيم با هم به رقابت پرداختند که نفرات اول تا سوم هر رشته اين دوره مسابقات معرفی و به مسابقات كشوری راه يافتند.

در بخش دوم اين دوره از مسابقات كه ويژه سربازان وظيفه زندان‌های استان برگزار شد، تعداد 23 شركت كننده با هم به رقابت پرداختند كه در نهايت به نفرات اول تا سوم اين مسابقات نيز هدايای ارزنده‌اي اهداء شد.

یادآوری می‌شود، همه ساله چندين مسابقه قرآنی به منظور بالا بردن سطح دينی و اعتقادی و افزايش روحيه كاری پرسنل وظيفه و زندانيان زندان‌های استان به طور جداگانه در امر زندانبانی اسلامی با همت بخش فرهنگی زندان‌ها برگزار می‌شود كه از نتايج آن می‌توان به بالا رفتن سطح قرآنی و كم‌شدن سختی‌های كار زندانبانی و اصلاح و تربيت زندانيان اشاره کرد.

 
 
دوشنبه 22 خرداد 1391  9:43 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/22)

دوشنبه 22 خرداد 1391 13:31:42             شماره‌ خبر :1027567
توزيع نرم افزار آب، آينه و آفتاب در كردستان

گروه سياسی و اجتماعی: كارشناس امور مبلغان استان كردستان از توزيع دو هزار نرم افزار آب، آينه و آفتاب در اين استان خبر داد.

حجت الاسلام محمد مرادی كارشناس امور مبلغان استان كردستان در گفت و گو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه كردستان، با بيان اين خبر اظهار كرد: اين نرم افزار نخستين نرم افزار چند رسانه ای پيرامون رهبر معظم انقلاب اسلامی ايران است.

وی افزود: اين نرم افزار بين روحانيون مستقر استان كردستان توزيع شده است.

وی خاطرنشان كرد: نرم افزار ياد شده از سوی معاونت پژوهشی و آموزشی سامان تبليغات اسلامی تدوين شده است.

 
 
دوشنبه 22 خرداد 1391  9:43 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/22)

دوشنبه 22 خرداد 1391 13:25:48             شماره‌ خبر :1027562
دوره تخصصی تربيت مدرس قرآن در لرستان برگزار می‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: دوره تخصصی تربيت مدرس قرآن‌ كريم با هماهنگی سازمان دارالقرآن ‌الكريم كشور شهريورماه امسال در لرستان برگزار می‌شود.

محمد لروند، كارشناس مسئول دارالقران‌الكريم اداره‌كل تبليغات اسلامی استان لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه لرستان با اعلام خبر برگزاری دوره تخصصی تربيت مدرس قرآن در لرستان، گفت: اين دوره تخصصی با هماهنگی سازمان دارالقران‌الكريم اداره‌كل تبليغات اسلامی استان لرستان شهريورماه امسال در لرستان برگزار می‌شود.

وی افزود: اين دوره ويژه افرادی كه دارای مدرك تربيت معلم روخوانی و روان‌خوانی قرآن هستند می‌باشد و واجدين شرايط می‌توانند با مراجعه به ادارات تبليغات اسلامی محل سكونت خود برای نام‌نويسی اقدام كنند.

لروند گفت: سهميه‌ای كه از طرف سازمان دارالقرآن‌الكريم به استان اختصاص يافته است 30 نفر شامل 15 نفر در بخش آقايان و 15 نفر در بخش بانوان است لذا با برگزاری آزمون از بين افرادی كه موفق به كسب نمرات بالاتر شوند، 30 نفر انتخاب می‌شوند تا در دوره شركت كنند.

 
 
دوشنبه 22 خرداد 1391  9:43 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/22)

دوشنبه 22 خرداد 1391 13:07:17             شماره‌ خبر :1027528
بيش از ۲ هزار كردستانی معتكف شدند

گروه سياسی و اجتماعی: مدير كل اداره تبليغات اسلامی كردستان با اشاره به مراسم اعتكاف سال جاری، گفت: دو هزار و ۱۵۲ نفر از مردم استان كردستان با حضور در ۱۴ مسجد معتكف شدند.

حجت الاسلام مسعود صفی ياری، مدير كل اداره تبليغات اسلامی كردستان در گفت و گو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه كردستان، گفت: از اين تعداد 950 نفر در قروه، 914 نفر در بيجار، 200 نفر در سنندج، 80 نفر در كامياران و 5 نفر نيز در شهرستان دهگلان معتكف شده اند.

وی با بيان اينكه سال گذشته تعداد معتكفين كردستانی يك هزار و 934 نفر بود، اظهار كرد: اين آمار نشان می دهد كه استقبال مردم مؤمن و متدين استان از مراسم معنوی اعتكاف امسال چشمگير تر از سال گذشته بوده است.

حجت الاسلام صفی ياری افزود: تعداد مساجد ميزبان معتكفين استان در سال جاری 14 مسجد بود كه نسبت به سال گذشته يك مورد افزايش پيدا كرد.

مدير كل اداره تبليغات اسلامی كردستان در ادامه از اعتكاف به عنوان معجونی شفابخش نام برد و اعلام كرد: اعتكاف عبادت بزرگی است كه مشتاقان اين حركت معنوی را روز به روز به خدای متعال نزديك‌تر می‌كند.

وی يادآور شد: اعتكاف در دين مقدس اسلام، حكم تجديد قوا و يافتن شيوه‏هاى تازه در مسائل اجتماعى و سياسى است كه از رنگ و بویى كاملاً خالصانه و الهى بهره می‌برد.

 
 
دوشنبه 22 خرداد 1391  9:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها