0

جباري: مصدوميتم جدي نيست

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

جباري: مصدوميتم جدي نيست

مجتبي جباري هافبک کليدي استقلال و تيم ملي به دليل مصدوميت اردوي تيم ملي را ترک کرد و ايران در بازي روز سه‌شنبه مقابل قطر اين بازيکن را در اختيار نخواهد داشت.

مصدوميت جباري باعث شد تا برخي از روزنامه‌ها و سايت‌هاي خبري از دوري طولاني مدت اين بازيکن خبر بدهند و حتي اين موضوع عنوان شد که مجتبي شايد تا سه، چهار ماه نتواند بازي کند. البته اين خبر فقط در حد يک شايعه است و جباري تاکيد مي‌کند که مصدوميت او به هيچ عنوان جدي نيست.

او در گفت‌وگويي در اين خصوص مي‌گويد:« بعد از بازي با ازبکستان فشاري روي زانوي من به وجود آمد ولي مشکل من به هيچ عنوان بزرگ نيست. حتي دکتر نوروزي و همچنين پزشکان تيم ملي در جريان وضعيتم قرار دارند و فکر مي‌کنم تا يک هفته ديگر برگردم.»

جباري بعد از اين مصدوميت اردوي تيم ملي را ترک کرد و اين در حالي است که برخي انتظار داشتند او در اردو بماند. جباري در اين خصوص مي‌گويد:« تيم ملي بعد از بازي با قطر ديگر تا مدتي بازي ندارد و با اين شرايط طبيعي بود که از اردو خارج شوم و مراحل درماني را پيگير کنم. من مشکل خاصي ندارم و تا يک هفته ديگر شرايط طبيعي را به دست خواهم آورد.»

جباري اين روزها يکي از چهره‌هاي مهم در فصل نقل و انتقالات محسوب مي‌شود و داستان ماندن يا جدايي او از جمع آبي‌پوشان بسيار مهم است. با اين حال او فعلا تصميم گرفته تا صحبتي در اين مورد نداشته باشد ولي به نظر مي‌رسد تا پايان اين هفته تکليف او مشخص شود. اين در حالي است که خيلي‌ها نمي‌دانند جباري خواهد ماند يا اينکه جدا خواهد شد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 21 خرداد 1391  7:18 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها