0

ساخت فونت در ویندوز XP

 
mohamadaminsh
mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 25772
محل سکونت : خوزستان

ساخت فونت در ویندوز XP

 

 

 
قصد داریم ترفندی را به شما معرفی کنیم که کمتر کسی از آن با خبر است. با استفاده این ترفند میتوانید ابزاری کاملا مخفی در ویندوز Xp را اجرا کنید که در اصل ادیتور ساده ای برای ساخت فونت است. ظاهر ساده اما کاربردی این ادیتور شاید بارز ترین نکته ای باشد که در هنگام کار با آن به چشم بیاید.
 برای این کار:
ابدتدا از منوي Start گزينه Run را برگزينيد و سپس با تايپ اين كلمه Eudcedit ، برنامه را اجرا كنيد.
در پنجره ابتدايي ،‌ دكمه OK را بزنيد. حال در محيط Edit به طراحي و ويرايش كاراكتر موردنظرتان بپردازيد. بعد از آنكه كار طراحي كاراكتر جديد به اتمام رسيد، با انتخاب گزينه Save Character از منوي Edit ، آنرا ذخيره كنيد.
خوب اين برنامه تنها فونت هاي شما را طراحي مي كند اما جهت استفاده از اين فونت ها، شما بايد از منوي Start ، گزينه All Programs و سپس Accessories و System Tools و در آخر Character Map را كليك كنيد. پس از انتخاب گزينه All Font Private Characters از ليست فونت ها، همه كاراكتر هايي را كه قبلا طراحي كرده ايد ، در جدول وسط صفحه نمايان مي شود.حال روي كاراكتر هاي مورد نظرتان دو بار كليك كرده و پس از انتقال آنها به قسمت Character To Copy ،‌ دكمه Copy را كليك كرده و سپس آنها را در محيط مورد نظرتان مانند Paste ، Word كنيد.

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

 

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

چهارشنبه 17 خرداد 1391  12:06 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها