0

ساختن يک بلاگ خام

 
mohamadaminsh
mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 25772
محل سکونت : خوزستان

ساختن يک بلاگ خام

 

ساختن يک بلاگ خام واحد دانش و تکنولوژی تبیان زنجان

ساختن هر وبلاگ خام، چهار قدم دارد. اول بايد عنوان و توضيح مربوطه را به زبان انگليسي وارد کنيد و مشخص کنيد که آيا ميخواهيد وبلاگتان در فهرست عمومي بلاگر قرار گيريد يا نه. Next را بزنيد. (همه اين مشخصات را بعداً ميتوانيد تغيير دهيد. نگران نباشيد)

در قدم دوم بايد محل قرار گرفتن بلاگ را مشخص کنيد. بهتر است براي شروع، گزينه اول يعني Host is at Blogspot را برگزينيد که بطور رايگان بلاگ شما را سايت BlogSpot قرار ميدهد. ولي اگر ميخواهيد در جاي ديگري صفحاتتان را قرار دهيد بايد گزينه دوم يعني FTP it to your own server را انتخاب کنيد که اين راهنما فعلاً به اين حالت نميپردازد. Next را بزنيد.

در قدم سوم بايد نشاني يا URL بلاگتان را در سايت BlogSpot مشخص کنيد که ميتواند هر عبارت قبلاً انتخاب نشده اي باشد. بعد بايد مربع کوچک مقابل عبارت I Agree را تيک بزنيد. Next را بزنيد.

در قدم چهارم يا آخر، بايد قالب کلي يا Template بلاگتان را برگزينيد (نکته مهم: فقط دقت داشته باشيد که هيچ کدام از Template هاي موجود در اين صفحه، قابليت فارسي نوشتن ندارد و بهرحال در مراحل بعدي بايد از Templateهاي مخصوص زبان فارسي استفاده کنيد. پس در اين مرحله فرقي ندارد که چه Templateي را انتخاب ميکنيد) Next را بزنيد.

حالا بايد چند ثانيه صبر کنيد تا بلاگ شما ساخته شود. سپس بطور اتوماتيک وارد صفحه اصلي بلاگتان ميشويد که البته هنوز فارسي نشده است و اصطلاحاً هنوز خام است.

● فارسي کردن يک بلاگ خام

در بالاي صفحه، پايين Address bar مرورگرتان، چند کليد ميبينيد. يکي از آنها Template نام دارد. روي آن کليک کنيد.

همه محتويات پنجره داخلي صفحه را انتخاب کرده و پاک (Delete) کنيد. ولي صفحه را نبنديد.

از ميان > قالبهاي پيش ساخته فارسي> که در سمت چپ صفحه واقع شده، يک قالب را به دلخواه انتخاب کرده و روي >صفحه اصلي> مربوط به آن قالب، Right Click کنيد. بعد از ميان گزينه هاي منوي باز شده Save target as را بزنيد و فايل مذکور را در يکجا ذخيره کنيد. بعداً آنرا باز کنيد و همه محتوياتش را انتخاب و در حافظه کپي کنيد. (براي اينکار کافيست Ctrl را نگه داشته و در همان حال کليد C را فشار دهيد).

دوباره به صفحه Template باز گرديد و محتويات حافظه کامپيوتر را (که در واقع محتويات همان فايل تازه دريافت شده بايد باشد) در اين پنجره منتقل يا اصطلاحاً Paste کنيد. (براي اين کار کافيست که کليد Ctrl و V را بفشاريد).

اگر متن جديد در پنجره مذکور بدون مشکلي وارد شده است، کليد Save Changes را بزنيد.(وگرنه سه قدم اخير را دوباره با دقت تکرار کنيد).

حالا از بين کليدهاي بالاي صفحه Archive را انتخاب کنيد.

در قسمت بالاي سمت راست صفحه جديدي که باز ميشود، روي Archive Template کليک کنيد.

حالا دوباره از ميان >قالبهاي پيش ساخته فارسي> که در سمت چپ همين صفحه واقع شده، روي >صفحه آرشيو> همان قالبي که انتخاب کرده ايد Right Click کنيد. از ميان گزينه هاي موجود در منوي باز شده، Save Target as را بزنيد و فايل را پس از دريافت در يکجا ذخيره کنيد. بعد آنرا باز کنيد و همه محتوياتش را انتخاب کرده و در حافظه کپي (Copy) کنيد.(براي اينکار کافيست کليد Ctrl را نگه داريد و در همان حال کليد C را فشار دهيد).

دوباره به صفحه Archive Template بازگرديد و محتويات حافظه کامپيوتر را (که محتويات همان فايل تازه دريافت شده بايد باشد) در پنجره خالي بالاي صفحه منتقل يا اصطلاحاً Paste کنيد (براي اين کار کافيست کليد Ctrl را بگيريد و V را بفشاريد).

اگر متن جديد در پنجره مذکور بدون مشکلي وارد شده است، کليد Save Changes را بزنيد (وگرنه سه قدم اخير را دوباره با دقت تکرار کنيد).

حالا دوباره وارد صفحه اصلي بلاگتان ميشويد که در واقع صفحه POST يا نوشته هايتان است.

آماده کردن صفحه «نوشتن» يا Post براي مطالب فارسي

صفحه Post يا همان صفحه اصلي، با يک نوار افقي سياه رنگ به دو قسمت بالا و پايين تقسيم شده است. در بخش سفيد رنگ صفحه پايين، Right Click کنيد. از منويي که باز ميشود، روي Encoding برويد تا باز شود. حالا ابتدا Auto Select را اگر فعال است غير فعال کنيد (يعني با کليک کردن روي آن علامت تيک را از کنارش برداريد) بعد از بين فهرست زبانهاي محتلف، Unicode UTF ۸ را برگزينيد. (اگر آنرا در ليست نميبينيد More را بزنيد تا فهرست کامل آشکار شود)

دقيقاً همين کار را دوباره در نوار خاکستري رنگ بالاي صفحه انجام دهيد. (فقط و فقط اين کار را بايد در همان قسمت انجام دهيد. در بخش سفيد رنگ، امکان آن نيست).

● نوشتن مطلب فارسي

دوباره در بخش خاکستري بالاي صفحه، Right Click کنيد و در پايين منوي Encoding گزينه Right to Left Document را انتخاب کنيد.

حالا در بخش سفيد بالاي صفحه شروع به نوشتن کنيد (نکته مهم: اگر با ويندوز ۲۰۰۰ کار ميکنيد، به دليل اشکالي که در حرف ي هست، بايد هميشه بجاي فشار دادن کليد D که براي زدن ي استفاده ميشود، از Shift X استفاده کنيد).

اگر ميخواهيد بخشي از متن نوشته هايتان را با يک Hyperlink به يک صفحه ديگر ارجاع دهيد، ابتدا آن بخش از متن را با استفاده از ماوس يا کليد Shift انتخاب يا به اصطلاح Select کنيد. بعد کليدي که شکل يک کرده زمين و يک گيره کاغذ را دارد بزنيد. بعد در پنجره کوچکي که باز ميشود، آدرس صفحه مورد نظرتان را وارد کنيد و OK را بزنيد.

پس از اينکه نوشتن مطالبتان پايان يافت کليد Post & Publish را بزنيد تا هم متنتان به بانک اطلاعاتي اضافه شود و هم صفحه اينترنتي بلاگتان با متن جديدي که نوشته ايد اصطلاحاً به روز يا Update شود.

پس از هر بار زدن Post مطلب نوشه شده در قسمت پايين صفحه ديده ميشود و امکان تغيير آن هم با زدن Edit وجود دارد.

براي ديدن صفحه ساخته شده و تست کردن آن، کافيست که روي View Web Page در قسمت سمت چپ نوار سياه رنگ وسط صفحه کليک کنيد.

پس از پايان کار، حتماً کليد Sign Out را در بالاي صفحه در سمت راست فشار دهيد.

استفاده از پرشين بلاگ به علت داشتن رابط کاربر (Interface) فارسي و تاريخ شمسي و برخي امکانات ديگر، آسان تر است. در اينجا روش استفاده از خدمات پرشين بلاگ را بررسي مي کنيم. هرچند اين سايت و ديگر وبلاگ ها هر لحظه امکان دارد ارائه خدمات را متوقف کنند و يا آن را منوط به دريافت وجه نمايند. بنابراين بهتر است براي وبلاگ خود يک سايت شخصي (دامين و هاست) بخريد. همچنين سايت هاي ديگر مانند ميهن بلاگ و بلاگفا و ... نيز روندي مشابه دارند.

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

 

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

یک شنبه 14 خرداد 1391  3:22 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها