0

لوو: حتي به احتمال شکست هم فکر نمي کنم

snzarei
snzarei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 856

اين مربي 52 ساله معتقد است تيم هاي هلند، پرتغال و اسپانيا به خوبي تيم آلمان هستند و به همين دليل، جزئيات کوچک را در تعيين قهرمان يورو 2012 تعيين کننده مي داند.

يواخيم لوو، سرمربي تيم ملي آلمان، تاکيد کرد شکست در بين گزينه هاي اين تيم براي رقابت هاي يورو 2012 جايي ندارد اما اعلام کرد ژرمن ها هيچ از رقبا را دست کم نخواهند گرفت.

اين مربي 52 ساله معتقد است تيم هاي هلند، پرتغال و اسپانيا به خوبي تيم آلمان هستند و به همين دليل، جزئيات کوچک را در تعيين قهرمان يورو 2012 تعيين کننده مي داند.

او در گفتگو با نشريه کيکر گفت:" من در ژانويه و فوريه زمان کافي براي فکر کردن به همه سناريوهاي ممکن داشتم. با اين وجود، در اين مقطع، تنها يک چيز در ذهنم است و آن ديدار مقابل پرتغال است.

من حتي به احتمال شکست هم فکر نمي کنم. تيم ما پيشرفت زيادي داشت. اگرچه اين قهرماني ما را تضمين نمي کند. در اين رقابت ها جزئيات تعيين کننده خواهد بود.

ما هيچ تيمي را دست کم نمي گيريم. ساير تيم ها هم کيفيت بالايي دارند. هواداران نبايد فکر کنند تيمي مانند هلند با بازيکناني مثل روبن، اسنايدر و فن پرسي تيم ضعيف تري است.

پرتغال از ستاره هاي رئال مانند کريس رونالدو و په په استفاده مي کند و اسپانيا نيز بازيکناني در کلاس جهاني مانند ژاوي و اينيستا دارد. احمقانه است اگر فکر کنيم آنها کيفيت پايين تري نسبت به آلمان دارند."

آلمان در اولين ديدارش در يورو، 9 روز ديگر مقابل پرتغال قرار خواهد گرفت.

حضرت محمد (ص) فرمودند

سه چیز است که در هرکس باشد منافق است ، حتی اگر روزه بگیرد و نماز بخواند و حج و حج عمره انجام دهد و بگوید من مسلمان هستم

یک :وقتی که سخن می گوید ، دروغ بگوید

دو.: هنگامی که وعده ای دهد ، تخلف ورزد

سه: وقتی امین شمرده شود ، خیانت کند

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وآل مُحَمَّد

جمعه 12 خرداد 1391  10:45 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها