0

سایت های جواب سوال بلی یا خیر؟

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سایت های جواب سوال بلی یا خیر؟

سلام

حالتون خوبه؟

کلی با وقت و حوصله یک پست دراز و طویل براتون تایپ کردم و آخرش که میخواستم ارسال کنم حواسم نبود دستم خورد همش پاک شد!!!!!!!

ابتدا میخواستم خداقوتی بگم به مدیر محترم تالار گفتگو آزاد جناب nikbakht88

امیدوارم کوتاهی و قصور بنده را بخاطر حضور کم رنگم در اینجا پذیرا باشید....

انشاالله امیدوارم خداوند توفیق و وقت بیشتری بهم بده تا بتونم باز هم خدمتتون برسم.

با توجه به اینکه کل پست قبلیم پاک شد و منم خیلی تایپ کرده بودم، الان دیگه کمی خسته شدم و فقط میرم سراغ اصل مطلب.اگر خواستید شما خودتون مطلب را ویرایش کرده و موضوع را بست دهید...

میخواستم بدونم نظر شما و کاربران محترم در مورد سایت هایی که اقدام به درج جواب های مسابقات مختلف_اعم از اینترنتی،پیامکی و...)میکنند چیست؟

آیا با آنها موافقید؟

آیا کار آنها را از لحاظ اخلاقی و شرعی صحیح میدانید؟

به نظرتون اقدام این سایت ها در درج جوابها باعث تنبلی نمیشود؟ و به طور دقیق تر آیا این کار طراحان سوالات مسابقه ها را از اهدافشان دور نمیکند؟ منظور از اهداف همون یادگیری و...میباشد!

چه باید کرد؟

در ضمن یه انتقاد کوچیک به سرور ارجمندم : تعداد تاپیک ویژه های خود را پایین تر بیاور و روزی نهایتاً 3-4تاپیک داغ و روز به ویژه کن تا کاربران تمرکز بیشتری داشته باشند.

با تشکر فراوان

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

پنج شنبه 11 خرداد 1391  3:51 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:سایت های جواب سوال بلی یا خیر؟

نقل قول bivafa

سلام و تشکر از همکاری شما.

در ابتدا لازم است به این نکته اشاره کنم که امیدوارم به خاطر راسخون مشارکت کرده باشید تا دینی بر گردن من نداشته باشید. 

مدیر گرامی سوالی در تاپیک پاتوق پرسیده بودید، باور بفرمائید جواب دادم. عادت دارم مطالبی که ارسال می کنم، کپی کنم تا در صورت مشکل مجدد مجبور به تایپ آن نشوم. متاسفانه از سر ذوق زدگی فراموش کردم و اتفاقا سرعت بالای سایت!!! ارسال را با مشکل مواجه کرد و متاسفانه نه وقت آن نه حوصله آن نبود که مجدد بنویسم. البته ناراحت نیستم. همان بهتر که اطلاعات شخصی ام را قرار ندادم.

در مورد انتقادات شما به تالار در یک جمله: جانا سخن از زبان ما می رانی! باور کنید سر وِیژه کردن و نکردن مطالب  کلی دردسر داریم. گاهی برای حل مساله یکی از مسئولین باید مداخله کنند.

جهت مشارکت کاربران، کلکسیونی از سوالات جهت گفتگو گذاشته ایم تا هم تشویقی برای سوال کنندگان باشد و هم  برای بازدیدکنندگان. و البته از سوال مجدد آن هم جلوگیری شود.

اما در رابطه با سایت های جواب:

بنده استفتاء گرفتم، جواب دادن حلال بودن یا نبودن هدایا، به قوانین سایتهای برگزار کننده مسابقات برمی گردد.

زمانی که مسابقه دینی که اکثر مسابقات را در بر می گیرد اجرا می شود، بهترین فرصت مطالعه و اثر پذیری برای کاربران اینترنتی و مشارکت کننگان در مسابقات می باشد که متاسفانه این سایت های جوابده، این فرصت انسان سازی را از کاربران می گیرند. مسلما در این موارد واقعا ناراحت می شوم. اما کاری از دستم  بر نمی آید. مدتی فیلتر شده بودند اما مجدد راه اندازی شدن. همین لو رفتن جوابها باعث شده که تقریبا در هیچ مسابقه ایی شرکت نکنم چون رقابت جوانمردانه نبست.

موفق و سربلند باشید.

پنج شنبه 11 خرداد 1391  10:28 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول nikbakht88

نقل قول bivafa

سلام و تشکر از همکاری شما.

در ابتدا لازم است به این نکته اشاره کنم که امیدوارم به خاطر راسخون مشارکت کرده باشید تا دینی بر گردن من نداشته باشید. 

مدیر گرامی سوالی در تاپیک پاتوق پرسیده بودید، باور بفرمائید جواب دادم. عادت دارم مطالبی که ارسال می کنم، کپی کنم تا در صورت مشکل مجدد مجبور به تایپ آن نشوم. متاسفانه از سر ذوق زدگی فراموش کردم و اتفاقا سرعت بالای سایت!!! ارسال را با مشکل مواجه کرد و متاسفانه نه وقت آن نه حوصله آن نبود که مجدد بنویسم. البته ناراحت نیستم. همان بهتر که اطلاعات شخصی ام را قرار ندادم.

در مورد انتقادات شما به تالار در یک جمله: جانا سخن از زبان ما می رانی! باور کنید سر وِیژه کردن و نکردن مطالب  کلی دردسر داریم. گاهی برای حل مساله یکی از مسئولین باید مداخله کنند.

جهت مشارکت کاربران، کلکسیونی از سوالات جهت گفتگو گذاشته ایم تا هم تشویقی برای سوال کنندگان باشد و هم  برای بازدیدکنندگان. و البته از سوال مجدد آن هم جلوگیری شود.

اما در رابطه با سایت های جواب:

بنده استفتاء گرفتم، جواب دادن حلال بودن یا نبودن هدایا، به قوانین سایتهای برگزار کننده مسابقات برمی گردد.

زمانی که مسابقه دینی که اکثر مسابقات را در بر می گیرد اجرا می شود، بهترین فرصت مطالعه و اثر پذیری برای کاربران اینترنتی و مشارکت کننگان در مسابقات می باشد که متاسفانه این سایت های جوابده، این فرصت انسان سازی را از کاربران می گیرند. مسلما در این موارد واقعا ناراحت می شوم. اما کاری از دستم  بر نمی آید. مدتی فیلتر شده بودند اما مجدد راه اندازی شدن. همین لو رفتن جوابها باعث شده که تقریبا در هیچ مسابقه ایی شرکت نکنم چون رقابت جوانمردانه نبست.

موفق و سربلند باشید.

سلام مجدد به مدیرتالار محترم

تشکر دوبارهای دارم بابت پاسخگویی با حوصله و کامل به پست بنده.

اگه به هدف باشه که من هدفم بالاتر از حتی راسخونه....یعنی حتی نمیتونم بگم صرفاً بخاطر راسخون دارم در اینجا کار میکنم...

شما هم از این بابت خیالت راحت دینی گردنتون نیست

حالا چون من دوست دارم با همه ی همکاران مدیر تالار عزیز اشنا بشم یه لطفی کن اینجا یواشکی دوباره جواب بده و بعد که من دیدم اگر خواستید پاکش کنید! ممنون!

اینکه گاهی مجبور میشیم به علت مشکلات فنی مثلاً پستی رو دوباره تایپ کنیم خیلی زور داره واقعاً

در مورد انتقادم : باز هم یه پیشنهاد عطف به انتقاد قبلی دارم.....شما مثلاً یکماه به طور آزمایشی طرحی که گفتم را اجرا کن و نتیجه ی آن را بررسی کن ببین چطور میشه(به این صورت که مثلاً هر روز یا هر 2-3 روز فقط دو سه عدد تاپیک ویژه وجود داشته باشه و سپس به طور متوالی تاپیک های جدید را ویژه کن و قبلی ها را عادی)

اگر به راضی بودن یا نبودن سایت برگزار کننده هست، به نظرت آیا راسخون راضیه از این کار اونها؟

موافقی که از روابط عمومی بخواهیم موضع رسمی راسخون در این قبال را اعلام کند؟ تا بدین وسیله حجت بر همگان تمام شود!

در پناه خدا پیروز باشید

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

جمعه 12 خرداد 1391  1:28 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول bivafa 

سلام مجدد به مدیرتالار محترم

تشکر دوبارهای دارم بابت پاسخگویی با حوصله و کامل به پست بنده.

اگه به هدف باشه که من هدفم بالاتر از حتی راسخونه....یعنی حتی نمیتونم بگم صرفاً بخاطر راسخون دارم در اینجا کار میکنم...

شما هم از این بابت خیالت راحت دینی گردنتون نیست

حالا چون من دوست دارم با همه ی همکاران مدیر تالار عزیز اشنا بشم یه لطفی کن اینجا یواشکی دوباره جواب بده و بعد که من دیدم اگر خواستید پاکش کنید! ممنون!

اینکه گاهی مجبور میشیم به علت مشکلات فنی مثلاً پستی رو دوباره تایپ کنیم خیلی زور داره واقعاً

در مورد انتقادم : باز هم یه پیشنهاد عطف به انتقاد قبلی دارم.....شما مثلاً یکماه به طور آزمایشی طرحی که گفتم را اجرا کن و نتیجه ی آن را بررسی کن ببین چطور میشه(به این صورت که مثلاً هر روز یا هر 2-3 روز فقط دو سه عدد تاپیک ویژه وجود داشته باشه و سپس به طور متوالی تاپیک های جدید را ویژه کن و قبلی ها را عادی)

اگر به راضی بودن یا نبودن سایت برگزار کننده هست، به نظرت آیا راسخون راضیه از این کار اونها؟

موافقی که از روابط عمومی بخواهیم موضع رسمی راسخون در این قبال را اعلام کند؟ تا بدین وسیله حجت بر همگان تمام شود!

در پناه خدا پیروز باشید

سلام و خدا قوت.

از قسمت اول سوال درگذریم.

در مورد انتقاد:

اگر دقت داشته باشید، دیروز بسیاری از مطالب را عادی کردم. باید این نکته را در نظر بگیرم که برخی از کاربران تالار گفتگو هفته ایی یکبار و گاهی 2 هفته ایی یکبار به این قسمت مراجعه می کنند.  سعی می کنم نهایتا بعد از دو هفته به عادی بر گردونم.

ویژه شدن مطالب، تشویقی برای کاربران است که به فعالیت هاشون اجر نهاده شده است. از همین روش، برخی از کاربران عزیز راسخونی را برای مدت طولانی تری تشویق به فعالیت کرده ام.

در رابطه با سوال:

راسخون قبلا مواضعش را مطرح کرده است. سایتهایی امثال راسخون، که هدف تشویق کاربران به مسائل دینی، فرهنگی ... دارند، مسلما از این امر رضایت ندارند. اما سایتها یا وبلاگهایی وجود دارد که جهت تبلیغ مسابقه ایی طرح می کنند و ممنکن است جایزه ایی هم در کار نباشد، به کپی کردن جوابها اهمیت نمی دهند. 

موفق و سربلند باشید.

جمعه 12 خرداد 1391  11:41 AM
تشکرات از این پست
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

این طور سایت ها تنها فایده ای  که دارند این است که متوجه می شوی چه مسابقاتی در سطح اینترنت در حال برگزاری است.

والسلام نامه تمام

شنبه 20 خرداد 1391  11:53 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
دسترسی سریع به انجمن ها