نقل قول nikbakht88
سلام و تشکر از همکاری شما.
در ابتدا لازم است به این نکته اشاره کنم که امیدوارم به خاطر راسخون مشارکت کرده باشید تا دینی بر گردن من نداشته باشید.
مدیر گرامی سوالی در تاپیک پاتوق پرسیده بودید، باور بفرمائید جواب دادم. عادت دارم مطالبی که ارسال می کنم، کپی کنم تا در صورت مشکل مجدد مجبور به تایپ آن نشوم. متاسفانه از سر ذوق زدگی فراموش کردم و اتفاقا سرعت بالای سایت!!! ارسال را با مشکل مواجه کرد و متاسفانه نه وقت آن نه حوصله آن نبود که مجدد بنویسم. البته ناراحت نیستم. همان بهتر که اطلاعات شخصی ام را قرار ندادم.
در مورد انتقادات شما به تالار در یک جمله: جانا سخن از زبان ما می رانی! باور کنید سر وِیژه کردن و نکردن مطالب کلی دردسر داریم. گاهی برای حل مساله یکی از مسئولین باید مداخله کنند.
جهت مشارکت کاربران، کلکسیونی از سوالات جهت گفتگو گذاشته ایم تا هم تشویقی برای سوال کنندگان باشد و هم برای بازدیدکنندگان. و البته از سوال مجدد آن هم جلوگیری شود.
اما در رابطه با سایت های جواب:
بنده استفتاء گرفتم، جواب دادن حلال بودن یا نبودن هدایا، به قوانین سایتهای برگزار کننده مسابقات برمی گردد.
زمانی که مسابقه دینی که اکثر مسابقات را در بر می گیرد اجرا می شود، بهترین فرصت مطالعه و اثر پذیری برای کاربران اینترنتی و مشارکت کننگان در مسابقات می باشد که متاسفانه این سایت های جوابده، این فرصت انسان سازی را از کاربران می گیرند. مسلما در این موارد واقعا ناراحت می شوم. اما کاری از دستم بر نمی آید. مدتی فیلتر شده بودند اما مجدد راه اندازی شدن. همین لو رفتن جوابها باعث شده که تقریبا در هیچ مسابقه ایی شرکت نکنم چون رقابت جوانمردانه نبست.
موفق و سربلند باشید.
سلام مجدد به مدیرتالار محترم
تشکر دوبارهای دارم بابت پاسخگویی با حوصله و کامل به پست بنده.
اگه به هدف باشه که من هدفم بالاتر از حتی راسخونه....یعنی حتی نمیتونم بگم صرفاً بخاطر راسخون دارم در اینجا کار میکنم...
شما هم از این بابت خیالت راحت دینی گردنتون نیست
حالا چون من دوست دارم با همه ی همکاران مدیر تالار عزیز اشنا بشم یه لطفی کن اینجا یواشکی دوباره جواب بده و بعد که من دیدم اگر خواستید پاکش کنید! ممنون!
اینکه گاهی مجبور میشیم به علت مشکلات فنی مثلاً پستی رو دوباره تایپ کنیم خیلی زور داره واقعاً
در مورد انتقادم : باز هم یه پیشنهاد عطف به انتقاد قبلی دارم.....شما مثلاً یکماه به طور آزمایشی طرحی که گفتم را اجرا کن و نتیجه ی آن را بررسی کن ببین چطور میشه(به این صورت که مثلاً هر روز یا هر 2-3 روز فقط دو سه عدد تاپیک ویژه وجود داشته باشه و سپس به طور متوالی تاپیک های جدید را ویژه کن و قبلی ها را عادی)
اگر به راضی بودن یا نبودن سایت برگزار کننده هست، به نظرت آیا راسخون راضیه از این کار اونها؟
موافقی که از روابط عمومی بخواهیم موضع رسمی راسخون در این قبال را اعلام کند؟ تا بدین وسیله حجت بر همگان تمام شود!
در پناه خدا پیروز باشید