0

تاثير مصرف پياز قرمز بر كاهش بروز بيماري هاي قلبي

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

تاثير مصرف پياز قرمز بر كاهش بروز بيماري هاي قلبي

نتايج تازه ترين مطالعات پژوهشگران هنگ كنگي نشان مي دهد كه پياز قرمز خطر بروز بيماري هاي قلبي را كاهش مي دهد.

به نقل از ديلي ميل، اين  پژوهشگران دريافتند كه پياز قرمز كلسترول خوب بدن را حفظ كرده و در نتيجه بروز بيماري هاي قلبي را كاهش مي دهد.

آنها با مطالعه هشت هفته اي بر روي گروهي از افراد با كلسترول بد و غلظت ليپوپروتئين پايين به اين نتيجه رسيدند كه مصرف پياز قرمز اين شاخص هاي منفي را در اين افراد به طور متوسط 20 درصد كاهش مي دهد.

بر اين اساس محققان به طور كلي معتقدند كه مصرف سبزيجات در وعده هاي غذايي، به دفع كلسترول بد بدن و كاهش حملات و بيماري هاي قلبي كمك بسيار زيادي مي كند.

اين در حالي است كه محققان پيش از اين نيز مدعي شده بودند كه مصرف منظم پياز قرمز خطر بروز بيماري هاي قلبي- عروقي را كاهش مي دهد.SNN


چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

یک شنبه 18 مهر 1389  7:23 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها