نتايج تازه ترين مطالعات پژوهشگران هنگ كنگي نشان مي دهد كه پياز قرمز خطر بروز بيماري هاي قلبي را كاهش مي دهد.
به نقل از ديلي ميل، اين پژوهشگران دريافتند كه پياز قرمز كلسترول خوب بدن را حفظ كرده و در نتيجه بروز بيماري هاي قلبي را كاهش مي دهد.
آنها با مطالعه هشت هفته اي بر روي گروهي از افراد با كلسترول بد و غلظت ليپوپروتئين پايين به اين نتيجه رسيدند كه مصرف پياز قرمز اين شاخص هاي منفي را در اين افراد به طور متوسط 20 درصد كاهش مي دهد.
بر اين اساس محققان به طور كلي معتقدند كه مصرف سبزيجات در وعده هاي غذايي، به دفع كلسترول بد بدن و كاهش حملات و بيماري هاي قلبي كمك بسيار زيادي مي كند.
اين در حالي است كه محققان پيش از اين نيز مدعي شده بودند كه مصرف منظم پياز قرمز خطر بروز بيماري هاي قلبي- عروقي را كاهش مي دهد.SNN