0

ماجرای غفلت از تصویب «لایحه جامع خدمت‌رسانی به ایثارگران» کتاب شد

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

نسخه چاپيارسال به دوستان
محمدرضا دامرودی در گفت‌وگو با فارس:

خبرگزاری فارس: جانباز 70 درصد دفاع مقدس از نگارش و بازنویسی کتابی با موضوع غفلت مجلس هشتم از تصویب «لایحه جامع خدمت‌رسانی به ایثارگران» در آینده نزدیک خبر داد.

خبرگزاری فارس: ماجرای غفلت از تصویب «لایحه جامع خدمت‌رسانی به ایثارگران» کتاب شد

محمدرضا دامرودی، نویسنده قطع نخاع و جانباز 70 درصد هشت سال دفاع مقدس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حماسه و مقاومت باشگاه خبری فارس «توانا» بیان داشت: قبل از اینکه کتاب «پیاده‌ها و سواره‌ها» را از سوی انتشارات «امیر کبیر» منتشر کنم نگارش کتاب دیگری را به اتمام رسانده بودم که به چاپ نرسید.

وی اضافه کرد: کتابی که در گذشته آن را به نگارش درآورده بودم مربوط به زندگی شخصی بنده بوده که در قالب داستان و رمان برای مخاطبان بزرگسال به نگارش درآمده که به زودی آن را بازنویسی می‌کنم.

دامرودی ادامه داد: یکی از مشکلات جانبازان از جمله بنده در گذشته در دوران مجلس هشتم این بوده که «لایحه جامع خدمت‌رسانی به ایثارگران» مورد بی‌توجهی مسئولان مجلس قرار گرفت چراکه بالغ از 5 سال است که این لایحه مطرح بوده اما در مجلس هشتم نیز به آن توجهی نشده است.

این نویسنده گفت: در این اثر درگیری جانبازان و ایثارگران را با قانون تلفیق کرده و با روایت زندگی خود آن را برای مخاطبان به تصویر کشیده‌ام.

وی با بیان اینکه احتمالاً عنوان این اثر را «مجلس‌خوانی» خواهم گذاشت، بیان کرد: کتاب «پیاده‌ها و سواره‌ها» از سوی انتشارات «امیر کبیر» منتشر و در بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رونمایی شد که قصد دارم این اثر را برای چاپ به این انتشارات بسپارم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

پنج شنبه 11 خرداد 1391  8:14 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها