محمدرضا دامرودی، نویسنده قطع نخاع و جانباز 70 درصد هشت سال دفاع مقدس در گفتوگو با خبرنگار گروه حماسه و مقاومت باشگاه خبری فارس «توانا» بیان داشت: قبل از اینکه کتاب «پیادهها و سوارهها» را از سوی انتشارات «امیر کبیر» منتشر کنم نگارش کتاب دیگری را به اتمام رسانده بودم که به چاپ نرسید.
وی اضافه کرد: کتابی که در گذشته آن را به نگارش درآورده بودم مربوط به زندگی شخصی بنده بوده که در قالب داستان و رمان برای مخاطبان بزرگسال به نگارش درآمده که به زودی آن را بازنویسی میکنم.
دامرودی ادامه داد: یکی از مشکلات جانبازان از جمله بنده در گذشته در دوران مجلس هشتم این بوده که «لایحه جامع خدمترسانی به ایثارگران» مورد بیتوجهی مسئولان مجلس قرار گرفت چراکه بالغ از 5 سال است که این لایحه مطرح بوده اما در مجلس هشتم نیز به آن توجهی نشده است.
این نویسنده گفت: در این اثر درگیری جانبازان و ایثارگران را با قانون تلفیق کرده و با روایت زندگی خود آن را برای مخاطبان به تصویر کشیدهام.
وی با بیان اینکه احتمالاً عنوان این اثر را «مجلسخوانی» خواهم گذاشت، بیان کرد: کتاب «پیادهها و سوارهها» از سوی انتشارات «امیر کبیر» منتشر و در بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران رونمایی شد که قصد دارم این اثر را برای چاپ به این انتشارات بسپارم.