0

واکنش ارشاد نسبت به تصمیم مدیران خانه سینما مثبت خواهد بود

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نسخه چاپيارسال به دوستان
عضو کمیته ساماندهی صنوف سینمایی در گفت‌وگو با فارس:

خبرگزاری فارس: مسعود اطیابی گفت: در پی تصمیم هیئت مدیره خانه سینما و تعلیق فعالیت‌های خانه سینما اتفاق خوبی رخ خواهد دارد و پاسخ وزارت ارشاد نیز مثبت خواهد بود.

خبرگزاری فارس: واکنش ارشاد نسبت به تصمیم مدیران خانه سینما مثبت خواهد بود

«مسعود اطیابی» یکی از اعضای کمیته ساماندهی صنوف سینمایی درباره تصمیم هیئت مدیره خانه سینما مبنی بر تبعیت از وزارت ارشاد، گفت: با خواندن مصاحبه آقای توحیدی احساس می‌کنم اتفاقات خوبی در راه است و فرصت خوب و بی‌نظیری ایجاد شده است که امکان این را فراهم می‌آورد که مسایل با شکل و شمایل درست و اصولی حل شود. در پی تصمیم هیئت مدیره خانه سینما و صحبت‌های آقای توحیدی که تعلیق فعالیت‌های خانه سینما و انطباق اساسنامه با مقرارت جاری کشور و براساس هیت رسیدگی و نظارت وزارت ارشاد خواهد بود، اتفاق خوبی خواهد افتاد.

وی در ادامه افزود: پاسخ وزارت ارشاد هم نسبت به این تصمیم باید واکنش مثبتی باشد و حتما این گونه خواهد بود و این اراده در وزارت ارشاد و رئیس سازمان سینمایی و وزیر وجود دارد که واکنش مثبتی نسبت به تصمیم هیئت مدیره خانه سینما اتخاذ کنند.

اطیابی در ادامه افزود: خانه سینما به لحاظ روانی برای سینماگران اهمیت دارد، جمهوری اسلامی و مسئولین فرهنگی حتما این بعد روانی که نسبت به خانه سینما وجود دارد را برای خانه سینما قایل هستند و برداشت من این است که فرصت نابی است که به نظر می‌رسد عقلانیت حاکم بر فضای فرهنگی و مسئولین خانه سینما از یک سو و وزارت ارشاد از سوی دیگر در آینده شاهد اتفاقات مثبت باشیم.

وی در پاسخ به این سؤال که با توجه به تصمیم اتخاذ شده، وزارت ارشاد چه واکنشی خواهد داشت، گفت: من فکر می‌کنم برمی‌گردد به تصمیم شخص وزیر ارشاد، همانگونه که آقای توحیدی هم رای را به نظر وزیر سپردند و قانون هم همین مطلب را می‌گوید. استنباط من این است که با رویکرد خانه سینما واکنش مثبتی نسبت به این تصمیم اتخاذ خواهد شد. خانه سینما قبول دارد اساسنامه دچار اشکال است و برطرف کردن آن جزء اهداف خانه سینما از ابتدا بوده و این فرصت ایجاد شده فقط یک مقدار زمان را برای رسیدن به این نتیجه باید کوتاه کرد.

وی در ادامه گفت: انطباق اساسنامه خانه سینما با قوانین جاریه وزارت‌خانه مهم‌ترین اقدامی است که باید انجام شود و بعد اخذ مجوزهای مختلف فعالیت، همچنین اخذ مجوز فعالیت اصناف که درچارچوب فعالیت مراکز فرهنگی فعالیت کنند، از اهمیت خاصی برخوردار است.

اطیابی در ادامه گفت: همراه شدن با سیاست‌های کلان نظام برای رسیدن به اهداف جمعی و کشوری کاری است مهم که ‌خانه سینما می‌تواند در این راستا مؤثر باشد و نمی‌توان این مجموعه را نادیده گرفت. فراهم آمدن جو گفت‌و‌گو برای حل اختلافات بسیار مؤثر است، دو طرف یک هدف را پیگیری می‌کنند و تعجب می‌کنم کار به اینجا کشیده شد زیرا اختلاف در ذات صحبت‌های هیچ‌کدام از طرفین نیست‌. مشترکات بسیار زیادی وجود دارد که باید روی آن‌ها صحه گذاشته و تاکید شود، بحث‌های اختلاف‌برانگیز کم و کوچک است، نکات پیچیده‌ای هم در اساسنامه نیست بسیار واضح است و با انطباق اساسنامه با قوانین جاریه کشور موافقت‌های خوبی صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/ی

چهارشنبه 10 خرداد 1391  10:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها