0

فدرالیسم اقتصادی، قدرت سیاسی جمهوری اسلامی را چند برابر می كند

 
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

فدرالیسم اقتصادی، قدرت سیاسی جمهوری اسلامی را چند برابر می كند

تبریز- دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مدل فدرالیسم اقتصادی ، قدرت سیاسی و جایگاه جمهوری اسلامی ایران در منطقه و معادلات بین المللی را چند برابر می كند.

1391/03/10 - 10:38

محسن رضایی روز چهارشنبه در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشكی تبریز، با تاكید بر اینكه همچون سال های گذشته به شدت طرفدار تغییر سیستم اقتصادی ایران از حالت كنونی به فدرالیسم منطقه ای است، اظهار كرد: این ایده اقتصادی در حقیقت تولید قدرت برای كشور بوده و ظرفیت های خاموش اقتصادی مناطق مختلف را به جنب و جوش می اندازد.

وی ، معضلات و مشكلات امروز ایران از منظر اقتصادی را نشان دهنده لزوم تغییر در نظام اقتصادی كشور دانست و افزود: هر چند ایران طی سال های اخیر و به خصوص پس از انقلاب اسلامی از نظر سیاسی پیشرفت كرده و به موفقیت های مختلفی دست یافته است، اما این دلیل نمی شود كه از لحاظ اقتصادی نیز با موفقیت روبرو بوده ایم.

رضایی ، با اشاره به موج بیداری اسلامی در منطقه و جهان، ایران را الگوی این كشورها بیان كرد كه جهت عملی كردن انتظارات این كشورها باید جمهوری اسلامی علاوه بر عرصه های سیاسی از منظر اقتصادی نیز برای آنها الگوده باشد تا بتوان آنها را به خود پیوند بزنیم كه این امر ، برنامه و استراتژی مدون و قابل اجرا می طلبد.

وی ، فدرالیسم اقتصادی در ایران را در امتداد سند چشم انداز 20 ساله كشور و بیداری اسلامی در منطقه خواند و گفت: از آنجایی كه این اندیشه اقتصادی با رنگ و لعاب بومی می تواند موجب رشد اقتصادی كشور شود، می تواند از نظر سیاسی نیز برای كشورهای منطقه دارای جذبه باشد.

رضایی ، فدرالیسم را ظرفیت سازی اقتصادی برای نواحی و استان های مختلف كشور تعریف كرد كه با اجرای آن می توان نیروهای مختلف و مدیران لایق را كه به حاشیه رانده شده اند، وارد میدان كرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینكه جراحی اقتصادی در ایران لازم بود، اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها توسط دولت نهم و دهم را كاری شجاعانه برشمرد و گفت: اجرای این قانون دشوار جسارت و شجاعت می خواست.

محسن رضایی ادامه داد: در حالی كه دولت های قبلی بارها وعده هایی را برای اجرایی كردن هدفمندسازی یارانه ها می دادند، اما هر كدام بنا به دلایلی از انجام این عمل مهم اقتصادی باز ماندند.

وی ، اجرای این قانون را لازمه سیستم اقتصادی ایران عنوان و اظهار كرد: هرچند در نحوه اجرا و همچنین ناقص بودن آن بحث های مختلفی در میان می باشد و انتقاداتی به دولت وارد است، اما باید توجه داشت كه این انقلاب بزرگ اقتصادی در كشور آغاز شده است.

رضایی ادامه داد: در دبیرخانه اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز پیرامون مسایل مختلف اقتصادی كشور از جمله اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها به دقت مسایل مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته و در برخی موارد نیز این نقطه نظرات به دولت منعكس می شود.

وی اضافه كرد: چون فضای عمومی كشور به گونه ای است كه از مسایل و نقطه نظرات اقتصادی برداشت های سوء سیاسی می شود، دبیرخانه اقتصادی مجمع در پی آن نیست كه این مكاتبات را رسانه ای كند.

چهارشنبه 10 خرداد 1391  5:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها