میثم بائو:
با استقلال صحبت کرده ام
هافبک فصل گذشته تیم فوتبال شهرداری تبریز گفت: «پیشنهادات تهرانی و شهرستانی دارم اما می خواهم لیگ دوازدهم در تهران بازی کنم.»
به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، میثم بائو درباره شرایط فعلی اش اظهار داشت: «در حال حاضر که مشغول تمرینات اختصاصی هستم تا برای لیگ دوازدهم خودم را آماده کنم. باید منتظر بمانم تا با شهرداری تصفیه حساب کنم، هنوز از فصل قبل طلب دارم و فقط حدود 52 درصد از مبلغ قراردادم را گرفته ام. ظرف همین روزها با گرفتن تصویه حساب کامل با تیم جدیدم قرارداد می بندم.
وی درباره تصمیمش برای آینده گفت: «از چند تیم تهرانی و شهرستانی پیشنهادات خوبی دارم اما می خواهم در لیگ دوازدهم در تهران بازی کنم و هدفم این است که آن سال بد با شهرداری را جبران کنم.»
بائو در واکنش به شایعه حضورش در استقلال گفت: «قلعه نویی به من لطف دارد و خوشحالم که مورد نظر این مربی بزرگ هستم، صحبت هایی با استقلال شده و ظرف یکی دو روز آینده همه چیز بطور کامل مشخص خواهد شد.»
مهاجم فصل گذشته شهرداری درباره ماجرای شکایتش از اصغر مدیر روستا گفت: «جلسه کمیته انظباطی برگزار شد و هر دو طرف حرف های خودشان را زدند و منتظرم تا حکم این جلسه بیاید. مدیر روستا در این جلسه هم به نوعی حرف های قبلی خودش را تکرار می کرد. تصمیمم جدی است و تا آخر این پرونده را پی گیری می کنم تا دیگر هر کسی نیاید پشت سر بازیکن هر حرفی می خواهد بزند.»