0

با استقلال صحبت کرده ام

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

با استقلال صحبت کرده ام

میثم بائو:
با استقلال صحبت کرده ام

هافبک فصل گذشته تیم فوتبال شهرداری تبریز گفت: «پیشنهادات تهرانی و شهرستانی دارم اما می خواهم لیگ دوازدهم در تهران بازی کنم.»

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، میثم بائو درباره شرایط فعلی اش اظهار داشت: «در حال حاضر که مشغول تمرینات اختصاصی هستم تا برای لیگ دوازدهم خودم را آماده کنم. باید منتظر بمانم تا با شهرداری تصفیه حساب کنم، هنوز از فصل قبل طلب دارم و فقط حدود 52 درصد از مبلغ قراردادم را گرفته ام. ظرف همین روزها با گرفتن تصویه حساب کامل با تیم جدیدم قرارداد می بندم.
وی درباره تصمیمش برای آینده گفت: «از چند تیم تهرانی و شهرستانی پیشنهادات خوبی دارم اما می خواهم در لیگ دوازدهم در تهران بازی کنم و هدفم این است که آن سال بد با شهرداری را جبران کنم.»
بائو در واکنش به شایعه حضورش در استقلال گفت: «قلعه نویی به من لطف دارد و خوشحالم که مورد نظر این مربی بزرگ هستم، صحبت هایی با استقلال شده و ظرف یکی دو روز آینده همه چیز بطور کامل مشخص خواهد شد.»
مهاجم فصل گذشته شهرداری درباره ماجرای شکایتش از اصغر مدیر روستا گفت: «جلسه کمیته انظباطی برگزار شد و هر دو طرف حرف های خودشان را زدند و منتظرم تا حکم این جلسه بیاید. مدیر روستا در این جلسه هم به نوعی حرف های قبلی خودش را تکرار می کرد. تصمیمم جدی است و تا آخر این پرونده را پی گیری می کنم تا دیگر هر کسی نیاید پشت سر بازیکن هر حرفی می خواهد بزند.»

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
چهارشنبه 10 خرداد 1391  3:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها