رقابت ايراننژاد ، پولادي و اشجاري در سپاهان
رقابت ايراننژاد ، پولادي و اشجاري در سپاهان
محسن ايراننژاد: حتي اگر پولادي و اشجاري هم در سپاهان باشند، من بازي ميکنم .
|
 |
|
|
سپاهان در حالي روز گذشته با ايراننژاد به توافق رسيد که به نظر ميرسد با حضور اين مدافع در تيم اصفهاني، تمديد قرارداد با اشجاري در هالهاي از ابهام قرار گرفته باشد. البته ايراننژاد تاکيد ميکند که حتي با حضور اشجاري و پولادي در سپاهان، او در تيم اصفهاني به ميدان خواهد رفت.
محسن ايراننژاد پيرامون توافق با تيم سپاهان ميگويد: براي فصل آينده پيشنهاد خوب زياد داشتم اما به سبب اينکه سپاهان يک باشگاه بزرگ است و افتخارات بسياري ازآن خود کرده، با اين تيم به توافق رسيدم؛ افتخار هر کسي است که در تيم سپاهان بازي کند و من هم از اين مسئله مستثني نيستم.
او ادامه ميدهد: کادر فني از بازي من مقابل سپاهان خوشش آمده بود چون ما در آن مسابقه براي نيفتادن بازي ميکرديم و عملکرد خوبي از خود به نمايش گذاشتيم؛ به هر حال در بازيهاي هفتههاي پاياني با تيمهاي بزرگي بازي داشتيم و همين مسئله باعث شد بيشتر ديده شويم.
اين مدافع چپ تيم شاهين در مورد پرسپوليسي نشدنش در فصل گذشته با حميد استيلي تصريح ميکند: پارسال با حميد استيلي به توافق رسيدم و همه چيز براي پيوستن من به پرسپوليس تمام شده بود اما به هر حال وقتي اسپانسر تيم شاهين عوض شد، به من رضايتنامه ندادند و همين مسئله باعث شد به پرسپوليس نروم. واقعاً نميدانم نرفتن به پرسپوليس امسال را به حساب خوششانسي بگذارم يا بدشانسي.
گفته ميشود سپاهان با پولادي براي فصل آينده به توافق رسيده است؛ حسن اشجاري هم يکي از گزينههاي سپاهان براي پست دفاع چپ به شمار ميرود؛ ايراننژاد در مورد رقابت با اين دو بازيکن اضافه ميکند: رقابت آنچنان که ميگويند دشوار نيست چون هر کس تلاش بيشتري کند، درون زمين قرار ميگيرد؛ پولادي و اشجاري بازيکنان بزرگي هستند اما مطمئن باشيد حتي اگر اين بازيکنان در سپاهان حضور داشته باشند،اين من هستم که درون زمين قرار ميگيرم چون ريسک کردم و ميتوانم بازي خوبي از خودم به نمايش بگذارم.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
چهارشنبه 10 خرداد 1391 7:17 AM
تشکرات از این پست