0

قلعه نويي:از هيچکس کينه‌اي ندارم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي جديد تيم استقلال تهران در خصوص شرايط بازيکنان اين تيم براي فصل آينده، گفت: طي چند روز آينده در خصوص بازيکنان جديد و نفراتي که از جمع آبي پوشان جدا مي شوند تصميم گيري خواهم کرد.

''امير قلعه نويي'' در پايان نشست با سيداحمدرسولي نژاد و علي فتح الله زاده گفت: پس از اينکه در مورد بازيکنان تصميم گيري کردم در نشست خبري خود که بزودي برگزار مي شود همه چيز را به اطلاع هواداران و علاقه مندان به تيم مي رسانم.

وي خطاب به هواداران استقلال اظهار داشت: هواداران نگران نباشند چراکه تمام تلاش خود را براي رسيدن به موفقيت انجام مي دهم. قلعه نويي خاطرنشان کرد: استقلال در فصل گذشته بازيکنان خوبي در اختيار داشت ولي به طور يقين براي برطرف کردن نقاط ضعف خود چند بازيکن جديد جذب مي کنيم.  براي اينکه تيم قوي داشته باشيم خيلي مسائل بايد مدنظر قرار گيرد. اگر قرار است استقلال در ليگ ايران و آسيا قهرمان شود بايد اين موضوع را مدنظر داشته باشيم که تيم‌هاي آسيايي همه قوي هستند.

وي در مورد حضورش در استقلال گفت: استقلال خانه من است و به خاطر هواداران به اين تيم آمدم تا در کنار هم بتوانيم موفقيت هاي گذشته را تکرار کنيم.امروز در جلسه در مورد همه چيز بحث کرديم، استقلال خانه من است و من در مورد مسائل مالي بحث نکردم و اخلاقا درست نبود بحث کنم.

سرمربي استقلال افزود:از مظلومي، استادم بابت زحماتي که کشيده تشکر مي‌کنم ...از هيچکس کينه‌اي ندارم اما نظم و انضباط براي من در اولويت است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

چهارشنبه 10 خرداد 1391  7:07 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها