مسوولين پرسپوليس با آبروي ما بازي کردند
مسوولين پرسپوليس با آبروي ما بازي کردند
هافبک تيم پرسپوليس بعداز اينکه نامش در ليست مازاد اين تيم قرار گرفت، گفت: مسوولين باشگاه در صدد بازي کردن با آبروي ما هستند و بهتر است چنين کاري را انجام ندهند.
|
 |
|
|
حسين بادامکي در گفتوگو با ايلنا با بيان اين مطلب افزود: به هر حال باشگاه ليست مازادي را اعلام کرده و حتما اين نظر سرمربي تيم بوده و به طور يقين نميتواند از طرف خودشان ليست مازادي اعلام کنند.
وي ادامه داد: من اطلاع ندارم دنيزلي به ايران آمده يا نه اما فکر ميکنم باشگاه اجازه نداشته باشد خودسرانه ليست مازادي را اعلام کند، با اين حال هر کسي سليقهاي دارد و با سليقه آقايان من جايي در اين تيم ندارم.
اين بازيکن مشهدي پرسپوليس همچنين تصريح کرد: متاسفانه در باشگاه پرسپوليس به تلاشها توجه نميکنند. از اواسط فصل دائما ميگفتند يکسري بازيکنان در ليست مازاد هستند و با آبروي ما بازي ميکردند. دوستان ميخواهند با آبروي ما بازي کنند، بعدا ميگويند چرا تيم نتيجه نميگيرد.
بادامکي در پاسخ به اين سوال در ناکامي فصل گذشته چه کسي و چه کساني مقصر بودند، اظهار داشت: وقتي تيمي ناکام ميشود نميتوان نام يک يا چند نفر را آورد. همه در ناکاميها مقصر هستند. حالا ما از اين تيم ميرويم انشاءالله براي سال آينده تيم خوبي ببندند و به قول خودشان بازيکنان خوبي را بگيرند.
وي همچنين تاکيد کرد: به هر حال هر آمدني، رفتني دارد. خدا را شکر من چند پيشنهاد دارم به آنجا ميروم. فصل گذشته با ناکامي تمام شد و نبايد دنبال مقصر آن گشت. من هم در پرسپوليس در هر دقيقه و هر بازي که به ميدان رفتم با تمام وجود بازي کردم.
بادامکي در پايان متذکر شد: وجدان من راحت است با تمام وجود کار کردم، حالا چه خوب، چه بد. من به هيچ وجه کم کاري نکردم. در طول فصل بارها به ما انگ زدند که کم کاري کرديد اما با تما م وجود کار کرديم. اميدارم هواداران پرسپوليس از کار ما راضي باشند.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
چهارشنبه 10 خرداد 1391 6:56 AM
تشکرات از این پست