با وجود اينكه مديرعامل پرسپوليس يك هفته قبل هم در مصاحبهاي اعلام كرده بود هر دو دروازهبان پرسپوليس رفتني هستند اما انگار حسين هوشيار اين حرفها را باور نكرده چون او امروز از اينكه نامش را در ليست 10نفره دنيزلي نديده متعجب است. هوشيار ميگويد: شاید قرار نداشتنم در لیست ده نفره به این علت باشد که هنوز با باشگاه قرارداد دارم.
به گزارش گل به نقل از اوج نیوز، حسین هوشیار در واکنش به قرار نگرفتن اسمش در لیست ده نفره پرسپولیس برای لیگ برتر دوازدهم اظهار داشت: من هم امروز صبح این خبر را شنیدم و شوکه شدم. نکته اینجاست که من با پرسپولیس قرارداد سه ساله دارم و تا فصل دیگر میتوانم برای پرسپولیس بازی کنم. برایم سوال است اگر به من نیاز نبود چرا با من سه سال بستند؟ البته شاید قرار نداشتنم در لیست ده نفره به این علت باشد که هنوز با باشگاه قرارداد دارم و افرادی که اسمشان در آن ده نفر هست بازیکنانی هستند که قراردادشان تمام شده و باشگاه میخواهد با آنها تمدید کند.
هوشیار درباره شرایطش در پرسپولیس گفت: شرایط برای من مقداری سخت بود، نیمفصل به تیم آمدم و دروازهبان تا بخواهد با تیم هماهنگ شود زمان میبرد. از طرفی ما دائما در خط دفاع جابجایی داشتیم و نمیتوانستم با دفاعها خوب هماهنگ شوم.
وی ادامه داد: در بازی با ذوبآهن و استقلال عملکرد خوبی داشتم اما با اولین اشتباهم در بازی با فجر نیمکتنشینیهایم شروع شد. اولین اشتباه من در پرسپولیس تبدیل به آخرین اشتباهم شد و دیگر گلی روی اشتباه فردی نخوردم. در بازی با سایپا 4 گل خوردم اما خوب شرایط تیم كاملا به هم ریخته بود.
هوشیار که در مقطعی مورد نظر استقلال بود در پاسخ به این سوال که از نرفتن به استقلال پشیمان نیستی گفت: برای من شرایط حالت 50-50 پیدا کرده بود و باید بهترین انتخاب را میکردم، البته فکر میکنم اگر به استقلال میرفتم با وجود رحمتی اصلا این تعداد بازی هم به من نمیرسید.
وی درباره تصمیمش برای آینده گفت: اگر دنیزلی من را نیاز داشت که در لیستش بودم، فعلا با این شرایط من را به نوعی پا در هوا گذاشتهاند. هم قرارداد دارم و هم اینکه میگویند مورد نیاز نیستی. من پیشنهاد لیگ برتری دارم ولی مجبورم منتظر بمانم ببینم چه زمانی به من خبر میدهند که وضعیتم به چه صورت است.