0

رضا حقیقی: نتوانستم جعفری را برای رفتن قانع کنم/ پرسپولیس پول زیادی برای رضایتنامه‌ام می‌دهد

rezamir
rezamir
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 532

رضا حقیقی: نتوانستم جعفری را برای رفتن قانع کنم/ پرسپولیس پول زیادی برای رضایتنامه‌ام می‌دهد

رضا حقیقی هافبک فجرسپاسی شیراز که سابقه ملی‌پوش شدن هم دارد اين روزها وضعيت نامشخصي دارد. او به خاطر قراردادي كه با فجرسپاسي دارد، فعلا نتوانسته به پيشنهاد تيم‌هايي مثل پرسپوليس جواب بدهد و فعلا منتظر مشخص شدن وضعیتش است.

او در مورد وضعیت خودش برای فصل آینده می‌گوید: «با فجر قرارداد دارم و تا جايي كه خبر دارم، پرسپوليسي‌ها حاضر شده‌اند مبلغ زيادي هم براي رضايتنامه من بدهند اما هنوز مسوولان فجر جوابي نداده‌اند و نمي‌دانم چه اتفاقي مي‌افتد. چند روز پیش هم با آقاي جعفري مدیرعامل باشگاه صحبت کردم اما باز هم به نتيجه‌اي نرسيدم.»

حقیقی در پاسخ به این سوال که آیا خودت اصرار داری که پرسپولیسی شوی می‌گوید: «‌‌اصرار فايده‌اي ندارد و بايد دو طرف به توافق برسند. من به آقاي جعفري گفتم پولي كه پرسپوليس براي رضايتنامه من پرداخت مي‌كند، مي‌تواند كمك بزرگي براي فجر باشد ولي هنوز نتوانسته‌ام ايشان را قانع كنم. آقاي رويانيان چند بار با مسوولان فجر تماس داشته و خودم هم با مديرعامل پرسپوليس چندين بار صحبت كردم ولي هنوز نتيجه‌اي حاصل نشده است.»

سه شنبه 9 خرداد 1391  7:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها