برزو هیبتیان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، اظهار داشت: میزان تولیدات گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری 2.5 درصد از مجموع تولیدات کشور را به خود اختصاص داده است.
وی تعداد واحدهای گاوداری صنعتی این استان را 367 واحد برشمرد و گفت: تاکنون 160 واحد پرواربندی گوساله و بره در این استان به بهرهبرداری رسیده است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به کیفیت برتر تولیدات گوشتی و دامی این استان، گفت: تولیدات گوشتی استان از کیفیت مطلوبی برخوردار است که این مسئله بازاریابی خوبی را برای دامداران فراهم کرده است.
وی بر ضرورت حمایت از واحدهای تولیدی گوشت در این استان تأکید کرد و گفت: ضرورت توجه به نیازهای غذایی جامعه موجب شده تا این سازمان برنامههای حمایتی لازم را در راستای حمایت از دامداران و تولیدکنندگان فرآوردههای دامی در دستور کار قرار دهد.
هیبتیان ادامه داد: در حال حاضر افزون بر 150 واحد دامی و طیور در این استان در نوبت تخصیص آب هستند تا بتوانند نیازهای آبی واحدهای دامداری و مرغداری خود را برطرف کنند.