پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
روزهاے برفــے طولانــے ترنـב ، برای ڪـودڪـے ڪـﮧ از سوراخ ڪـفشش...به زمستاטּ می نگرב !
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
این روزها اگر خون هم گریه کنی عمق همدردی دیگران با تو یک کلمه است : " آخـــــــی "
باید به فکر تنهایی خودم باشم. دست خودم را میگیرم و از خانه بیرون میزنیم. در پارک، به جز درخت، هیچکس نیست. روی تمام نیمکتهای خالی مینشینیم، تا پارک، از تنهایی رنج نبرد! دلم گرفته، یاد تنهایی اتاق خودمان میافتم، و از خودم خواهش میکنم، به خانه باز گردد ..
ﮐﻢ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﺍﯼ ﻧﯿﺴﺖ؛ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺣﺎﻟﺖ ﺭﺍﺑﭙﺮﺳﻨﺪ ! ﻭﻟﯽ ....... ﺍﺯ ﺁﻥ ﺑﻬﺘﺮ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯿﺴﺖ، ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺣﺎﻟﺖ ﺭﺍ ﻣﯿﭙﺮﺳﻨﺪ؛ ﺑﺘﻮﺍﻧﯽ ﺑﮕﻮﯾﯽ: ﺧﻮﺏ ﻧﯿﺴﺘﻢ…
درونم غوغاست... شهري به اين بزرگي...زير اسمان بزرگ...پياده ميروم...كفش هايم خسته اند...خسته از مسيرهاي تنهايي كه تو در سايه ديگري طي ميكني...اين روزها...قلبم فقط مجبور است كه به جايم زندگي كند.
دلم تنگ است ,عجیب تنگــــــ اما دلم حتی نمی داند برای کی! چیزی غریبناک تر از این هم هست که … توجیهی برای قلبت نداشته باشی؟! من در جواب قلبم همیشه سکوت کرده ام .. سکوتـــــــــ …
ادمیزاد بی غذا دو ماه زنده میماند بی اب دو هفته بی هوا چند ثانیه بی وجدان خیلی... متاسفانه خیلی!
ما نسبی هستیم که بهترین حرفهای زندگیمان را نگفتیم... تایپ کردیم