پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
زندگی را نخواهیم فهمید اگر از همه گلهای سرخ دنیا متنفر باشیم , فقط چون یکبار هنگام چیدنشان خاری در دستمان فرو رفته است! تلاشی دوباره سرنوشتی دیگر رقم خواهد زد!
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
دلم تنگه رفتنه دوستانه
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
چنين است طبيعت زن: دوستت ندارد تا دوستش داري و چو دوستش نداري دوستت دارد.((ميگوئل بوفلر))
در کودکی باید خواندن یاد گرفت.و در جوانی باید خواند تا یاد گرفت.
يك شاخه گل به زنده اي دادن به هيچ روي قابل مقايسه با نثار كردن تاج گلي بر گور يك مرده نيست.((فونتون اورسلر))
وقتی نابغهای حقیقی در دنیا پیدا میشود میتوانید او را از این نشانه بشناسید: تمام ابلهان علیهش متحد میشوند
انسانها آفريده شده اند؛ که عشق بورزند و به آنها عشق ورزیده شود....!!! اشیاء ساخته شده اند؛ که مورد استفاده قرار بگیرند...!!! دلیل آشفتگی های دنیا این است؛ که به اشياء عشق ورزیده می شود و انسانها مورد استفاده قرار میگيرند...
بدتر از کوری اینه که قوه بینایی داشته باشی ولی دیدگاه نداشته باشی
و چقدر سخت است ک در اوج فهم خودت را ب نفهمی بزنی چون گاهی نفهمی انتهای زیادی فهمیدن است
یه انسان سالم با شکستش راحته با اشتباهشم راحته.
زمانبندی خدا بی نظیر است ، نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود کمی بردباری می طلبد و ایمان بسیار ، اما ارزش انتظار را دارد .
**پی اب بودم کوزه به دست...** **به اب ک رسیدم کوزه شکست...**
بدبختی هاتون رو به کسی نگید!! خودتون یادتون میره اما بقیه خوب یادشون میمونه.. تازه همیشه هم سعی میکنن یادت بیارن!!
اراده آهنین: زمین خوردن هفت باره، و بلند شدن هشت باره است « ضرب المثل ژاپنی »
گاهی گذشتن از بعضیا مثه گذشتن از ی دریای طوفانی واسه آدم سخته..... . ولی من باور دارم... . هنوزم میشه بخشید... همو..... :)