پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
مراقب دستمـــان که کلیک میکند و چشمانمان که نظاره می کند باشیم
"کل اولئـــک کان عنـــه مسئــــولا" و بدانیم و آگاه باشیـــم که خــــ♥ـــدا هم یک کاربــــر همیشــــه " آنلاین " است....
بس که دلتنگم اگر گریه کنم، میگویند: قطرهای قصدِ نشاندادنِ دریا دارد
السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)
حسین جان کربلا می خوام
از پنجره روزگار به درخت عمر که مینگرم خوش تر از یاد خداوند ثمری نیست
صحبتی شد که خدا باب نجاتی بفرست تلخی ذائقه را شاخه نباتی بفرست میرسد با علم سبز، امامت بر دوش از چه خاموش نشستی صلواتی بفرست
زندگی، قصه ی مرد یخ فروشی ست که وقتی که از او پرسیدند:فروختی؟ گفت:نخریدند؛ تمام شد... قدر لحظه لحظه های زندگیمونو بدونیم.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
میخواهی خودت را در " تقــــوا " محک بزنی به خلوت هایت نگاه کن ... اگر در خلوت و جمع یک جور هستی جوهره ای از تقوا داری ... ثمره ی تمام معارف تقوا است از خوف گرفته تا رضا ...
قبرها، پر است از جوانانى که میخواستند در پیری توبه کنند... رسول الله فرموده اند ترک نماز صبح : نور صورت ظهر : بركت رزق عصر : طاقت بدن مغرب : فايده فرزند عشاء : آرامش خواب را از بين مى برد.
تنها یاور شما در مواجهه با حضرت ملک الموت سلام الله علیه "عمل صالح" شماست. " آیت حق حاج میرزا عبدالکریم حق شناس "
مرحوم آیت الله مجتهدی: ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﻣﻴﮕﻦ : ﺑﺎﺑﺎ ﺩﻟﺖ ﭘﺎﮎ ﺑﺎﺷﺪ ! 👈 ﺟﻮﺍﺏ ﺍﺯ ﻗﺮﺁﻥ :ﺁﻧ ﮑﺲ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺧﻠﻖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ، ﺍﮔﺮ ﻓﻘﻂ ﺩﻝ ﭘﺎﮎ برایش ﮐﺎﻓﯽ ﺑﻮﺩ ﻓﻘﻂ ﻣﯿﮕﻔﺖ ﺁﻣﻨﻮﺍ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯿ ﮑﻪ ﮔﻔﺘﻪ : 🍀 [ ﺁﻣَُﻨﻮﺍ ﻭَ ﻋَﻤِﻠُﻮﺍ ﺍﻟﺼَّﺎﻟِﺤﺎﺕ ]🍀 ﯾﻌﻨﯽ ﻫﻢ↶ ﺩﻟﺖ ↷ ﭘﺎﮎ ﺑﺎﺷﺪ ، ﻫﻢ↶ ﮐﺎﺭﺕ ﺩﺭﺳﺖ ↷ ﺑﺎﺷﺪ...
حافظا در کنج فقر و خلوت شبهای سرد
تا بود وردت دعا و درس و قرآن غم مخور
.........
ای خدا کمک
بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست ، تقدیر را باور مکن تصویر اگر زیبا نبود ، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن ، تصویر را باور مکن خالق تو را شاد آفرید ، آزاد آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو ، زنجیر را باور مکن ... !
زمانه عجیبی است برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ،نه امام حاضر را. میدانی چرا ؟ امام گذشته را هرگونه که بخواهند تفسیر می کنند، اما امام حاضر را باید فرمان برند ! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند... ((شهید سید مرتضی آوینی))
تو خوب باش ، حتی اگر آدم های اطرافت خوب نیستند ، تو خوب باش ، حتی اگر همه از خوبی هایت سو استفاده کردند تو خوب باش ، حتی اگر جواب خوبی هایت را با بدی دادند ، تو خوب باش ، همین خوب ها هستند که زمین را برای زندگی زیبا می کنند زندگی رقص واژگان است ؛ یکی به جرم تفاوت ، تنهاست ... یکی به جرم تنهایی ، متفاوت !