0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

نقل قول salma57

سلام دوستان راسخوني

نمي دونم چرا انجمن راسخون به جاي اينكه محلي باشه براي تبادل نظر (يعني محل گفت و گو ) تبديل شده به محل دادن خبر. دوستان ميان خبر ميدن و ميرن. نه تحليلي هست و نه نظري. الان انجمن راسخون تبديل شده به يكي از مهمترين و پرخبرترين سايتهاي خبرگزاري blush من كه نه بحثي ديدم و نه تبادل نظري. توجه كردين تعداد پاسخ به مطالب انجمن چقدر كمه. به جز سوال از روابط عمومي و .... بقيه بخشها از حالت تبادل نظر و بحث خارج شدن. به نظرم محيطي كه گفت و گو در اون نباشه كمي خسته كننده مياد.

خيلي از كاربران راسخون بيشتر كسب امتياز و خريد و اين مسائل رو مدنظر ميگيرن. حتي اگه در مسائلي تبحر دارن ترجيح ميدن خبر و مطلب كار كنن و تو بحثها شركت نكنن.

البته اين نظر منه شايد شما نظر ديگه اي داشته باشين.

...................................................................

سلام

شما خودتان پاسخ سؤالتون رو دادید ، که چرا به جای تبادل نظر پست های خبری می گذارند.

اینکه به دنبال جمع آوری امتیاز هستند و بعدش هم خرید از فروشگاه...!!surprise

یه دلیل دیگه اش رو هم بنده میگم اینکه بدون شک گذاشتن پست های کپی شده بسیار آسان تر از پست هایی هست که نیاز به وقت گذاشتن و فکر کردن و نوشتن مطلب و تبادل نظرهست ، در صورتی که هر دو نوع از پست ها( کپی شده - تبادل نظر) دارای امتیازی یکسان می باشند...!!blush

البته تالارهایی هم هستند که در آن ها تبادل نظر بیشتر به چشم می خورد و همچنین دارای تاپیک های ویژه می باشد که امتیازی هم برای کاربران در نظر گرفته شده است.

در پناه حق

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

دوشنبه 19 فروردین 1392  5:42 PM
تشکرات از این پست
a_sadri tahmores salma57 AliFanoodi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

تقدیم به کاربر s4d3gh

ای عزیزان پشت کنکوری
تا به کی داغ و درد و رنجوری ؟

تا به کی تست چند منظوره ؟
تا به کی التهاب و دلشوره ؟

شوخی و طعن این و آن تا چند ؟
ترس و کابوس امتحان تا چند ؟

غرق بحر تفکرید که چی ؟
بی خودی غصه میخورید که چی ؟

گیرم اصلاً شما به طور مثال
کشکی، از بخت خوش، به فرض محال

زد و شایسته دخول شدید
توی کنکور هم قبول شدید

یا گرفتید با درایت و شانس
مدرک فوق دیپلم، لیسانس

گیرم این نحسی است، سعدش چی ؟
اصلاً این هم گذشت، بعدش چی ؟

تازه از بعد آن گرفتاری
نوبت رخوت است و بیکاری

بعد مستی، خمار باید بود
هی به دنبال کار باید بود

آنچه داروی دردمندی هاست
صفحات نیازمندی هاست

گر رضایت دهی تو آخر سر
که شوی منشی فلان دفتر

به تو گویند : بعله، دفتر ما
هست محتاج آدمی دانا

آشنا با اتوکد و اکسل
و فری هند و آوت لوک و کورل

باید البته لطف هم بکند
چای هم، بین تایپ، دم بکند

بکشد وانگهی به خوش رویی
هفته ایی یک دوبار جارویی

این که از این، حقوق هم فعلاً
ماهیانه چهل هزار تومن!

پس بیایید و عز و جز نکنید
بی خودی هی جلز ولز نکنید

این یه شعر طنز بود

ولی

به امید موفقیت تمام کنکوری های عزیز به خصوص کاربر همیشه همراه s4d3gh

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 19 فروردین 1392  5:43 PM
تشکرات از این پست
qolameali a_sadri tahmores s4d3gh AliFanoodi
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول s4d3gh

سلام خدمت دو مدیر و معلم گل.امیدوارم لحظات خوبی داشته باشید.

راستش من کنکوری ام و نمیتونم زیاد به اینجا سر بزنم.امیدوارم این چند روز هم زود و البته موفقیت آمیز سپری شه تا دوباره بتونم در خدمتتون باشم.

اگه خوبی بدی دیدید حلال کنید.با این استرسی که من واسه کنکور امسال دارم نرسیدن به کنکور و یحتمل رفتن توی لیست فوت شدگان زیاد دور از ذهن نیست.

برام دعا کنید...

لحظه هاتون خوش.ارادتمند شما S4D3GH

............................................................

سلام

انشالله که در کنکور با رتبه ی خوب و در دانشگاه خوب قبول بشوید.

اگه تلاش کنید نتیجه اش رو هم می بینید.

موفق باشید.

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

دوشنبه 19 فروردین 1392  6:02 PM
تشکرات از این پست
a_sadri tahmores s4d3gh AliFanoodi
a_sadri
a_sadri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2189

راستش من کنکوری ام و نمیتونم زیاد به اینجا سر بزنم.امیدوارم این چند روز هم زود و البته موفقیت آمیز سپری شه تا دوباره بتونم در خدمتتون باشم.

اگه خوبی بدی دیدید حلال کنید.با این استرسی که من واسه کنکور امسال دارم نرسیدن به کنکور و یحتمل رفتن توی لیست فوت شدگان زیاد دور از ذهن نیست.

برام دعا کنید...

سلام

قبل از هر چیز امیدوارم نتیجه ای رو که دلخواهتون هست در کنکور بگیرید .

من هم سال قبل مثل شما کنکوری بودم ، پس دقیقا درک میکنم شما چه حسی داشتید  ؛ اما یه روز صبح دیدم سرجلسه کنکورم ، بعد انتخاب رشته و ... الانم که تو دانشگاه  . این روال برای شما هم طی میشه .

باور کنید کنکور اصلا  یه آزمون وحشتناک نیست  ؛ مثل همن آزمون های که تو مدرسه میدین . امیوارم زودتر از کنکور به این نتیجه برسید .

داستان زیر رو براتون میذارم و امیدوارم که حداقل یه ذره از استرستون رو کم کنه و مطمئن باشید که : این نیز بگذرد ...

در زمانهای قدیم پادشاهی قدرتمند زندگی میکرد که وزیران خردمند زیادی را در خدمت داشت.
روزی این پادشاه با نارضایتی وزیران خود را فرا خواند و به آنها گفت :«احساس بسیار عجیبی دارم.دوست دارم انگشتری داشته باشم که حال مرا همواره یکسان نگاه دارد.روی نگین این انگشتر باید شعاری حک شده باشد که وقتی ناراحت هستم مرا خوشحال کند و در عین حال هنگامی که خوشحال هستم و به این شعار نگاه میکنم مرا غمگین سازد.»

وزیران خردمند همگی به فکر فرو رفتند و شروع به مشورت با یکدیگر کردند.آنها پس از مشورت با هم نتوانستند به نتیجه برسند و به نزد یک استاد صوفی رفتند و از او درباره چنین انگشتری درخواست کمک کردند.این مرد صوفی از قبل چنین انگشتری را همراه خود داشت.او تنها انگشتر را از انگشت خویش بیرون آورد و آن را به وزیران داد و به آنها گفت:«انگشتر را به پادشاه بدهید اما به او بگوئید که تنها در شرایطی که احساس میکند دیگر نمیتواند هیچ چیز را تحمل کند میتواند انگشتر را باز کند و از شعار آن آگاه شود.به هیچ وجه نباید از سر کنجکاوی به این شعار نگاه کند زیرا در این صورت پیام نهفته در این شعار را از دست خواهد داد.این شعار همیشه در انگشتر هست ولی برای درک کامل آن به لحظه ای بسیار مناسب نیاز است.»

وزیران انگشتر را به پادشاه دادند و او ازین دستور صوفی اطاعت کرد.

کشور همسایه به قلمرو پادشاه حمله کرد و بر ارتش او پیروز شد.لحظات بسیاری نا امیدی اتفاق افتاد که پادشاه دوست داشت انگشتر را باز کند و پیام حک شده بر آن را بخواند ولی چنین کاری نکرد زیرا احساس کرد که اگر چه در حال از دست دادن مملکت خویش است ولی هنوز زنده است.دشمن تا نزدیکی قصر او پیش رفت و او برای نجات جان خویش از قصر خارج شد و با چند نفر از نزدیکانش فرار کرد.دشمن در حال تعقیب کردن او بود و او میتوانست صدای پای اسبهای دشمن را بشنود که هر لحظه نزدیک میشدند .ناگهان متوجه شد جاده ای که در آن در حال فرار است به یک دره منتهی میشود.دشمن پشت سر او بود و هر لحظه به او نزدیکترمیشد.او نه میتوانست به عقب بازگردد و نه در پیش رویش جایی برای فرار کردن کردن داشت.پادشاه به آخر راه رسیده بود و مرگش حتمی بود.ناگهان بیاد انگشتر خویش افتاد.انگشتر را از انگشتش بیرون آورد.آن را باز کرد و شعار روی آن را خواند:«این نیز بگذرد...».ناگهان آرامشی عمیق وجود پادشاه را فرا گرفت.«این نیز بگذرد»والبته چنین هم شد.دشمن که در تعقیب پادشاه بود و به او خیلی هم نزدیک شده بود راهش را عوض کرد و بسوی دیگری رفت.پادشاه که پشت تخته سنگی پنهان شده بود حالا صدای پای اسبها را میشنید که از او دور میشدند.او از خستگی مفرط به خواب رفت و در طی ده روز توانست دوباره ارتش شکست خورده اش را گرد آورد . به دشمن حمله کند.کشورش را پس بگیرد و به قصر خویش بازگردد.حالا مردم کشورش از این فتح مجدد شاد بودند و جشن گرفته بودند.همه جا صدای موسیقی رقص و پایکوبی میآمد.پادشاه بسیار خوشحال و مسرور بود و از شادی در پوست خود نمیگنجید ناگهان دوباره انگشتر را به خاطر آورد آن را باز کرد و شعار حک شده را خواند:«این نیز بگذرد»آرامشی عجیب وجود او را فرا گرفت.گفته میشود این پادشاه با به یاد آوردن دائمی همین شعار به کمال رسید.

نتیجه :هزاران سال است که این داستان بسیار زیبا توسط صوفیان مختلف نقل شده است.این داستان یک داستان معمولی نیست بلکه یک وسیله است.این داستان داستانی نیست که فقط آنرا بخوانید و از آن لذت ببرید بلکه میتواند نحوه زندگی شما را تغییر دهد و تنها در این صورت است که معنای واقعی آنرا درک خواهید کرد.این داستاندر سطح نیاز به هوش و ذکاوت خاصی ندارد ولی اگر عمیقاً بر آن اندیشه کنید لایه های ژرفتر آن برای شما کشف خواهد شد و میتوانید از آن بعنوان یک سلاح استفاده کنید.اگر آنرا درک کنید تبدیل به شاه کلیدی میشود که میتواند عمیقترین قفلها و گره های درونی تان را بسادگی بگشاید و باز کند.برای درک بهتر این داستان باید با آن زندگی کرد.

منبع

دوشنبه 19 فروردین 1392  6:57 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh tahmores s4d3gh salma57 qolameali
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول salma57

سلام دوستان راسخوني

نمي دونم چرا انجمن راسخون به جاي اينكه محلي باشه براي تبادل نظر (يعني محل گفت و گو ) تبديل شده به محل دادن خبر. دوستان ميان خبر ميدن و ميرن. نه تحليلي هست و نه نظري. الان انجمن راسخون تبديل شده به يكي از مهمترين و پرخبرترين سايتهاي خبرگزاري blush من كه نه بحثي ديدم و نه تبادل نظري. توجه كردين تعداد پاسخ به مطالب انجمن چقدر كمه. به جز سوال از روابط عمومي و .... بقيه بخشها از حالت تبادل نظر و بحث خارج شدن. به نظرم محيطي كه گفت و گو در اون نباشه كمي خسته كننده مياد.

خيلي از كاربران راسخون بيشتر كسب امتياز و خريد و اين مسائل رو مدنظر ميگيرن. حتي اگه در مسائلي تبحر دارن ترجيح ميدن خبر و مطلب كار كنن و تو بحثها شركت نكنن.

با سلام و تبریک سال نو خدمت شما

روش و شیوه ای که گفتید.(خبر ارسال کن و امتیاز ببر). سابقه ای 5 ساله  در انجمن داره.

این نوع روش ، روشی هست که به دلیل ساده بودن، داشتن زحمت کم، مزیت های زیاد (قرار کیری در لیست برترین ها،وجهه اجتماعی و سازوکار فروشگاه و .... ) بسیار مورد توجه بوده و هست.

اما یک عیب بزرگ داره اونم اینکه کاربر بدون توجه به محتوا پست می زنه چون سازوکار های بالا با تعداد پست چیده شده و محتوا درش مطرح نیست.

به بیان دیگر سازوکارها به زبون بی زبونی می گن، مهم نیست پست با چه محتوایی می زنی ، فقط بزن، هر چی بیشتر بهتر.

ما در طی این 5 سال در تبیین و تبلیغ روش های جدید کسب امتیاز غفلت کردیم.

روش هایی که هم به کاربر در حد معقول سود می رسونن و هم به انجمن و هم به کاربران دیگه.

به نظر من اول سازوکارها باید اصلاح بشه . که این هم مجاهدت می طلبه و صبر و استقامت.

ممنون می شم نظراتتون در مورد لینک های زیر رو بگید:

لینک 1

لینک 2

با احترام

دوشنبه 19 فروردین 1392  7:47 PM
تشکرات از این پست
tahmores s4d3gh a_sadri salma57 qolameali
s4d3gh
s4d3gh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2659

نقل قول nazaninfatemeh 

این یه شعر طنز بود

ولی

به امید موفقیت تمام کنکوری های عزیز به خصوص کاربر همیشه همراه s4d3gh

سلام.ممنون شعر جالبی بود.اما امیدوارم هیچ کدوممون مشمول این شعر نشیم و با توکل به خدا بتونیم به جاهایی که میخایم برسیم.

باز هم متشکرم

دوشنبه 19 فروردین 1392  10:57 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh a_sadri yasbagheri qolameali
s4d3gh
s4d3gh
کاربر طلایی3

نقل قول qolameali
نقل قول s4d3gh

برام دعا کنید...

............................................................

سلام

انشالله که در کنکور با رتبه ی خوب و در دانشگاه خوب قبول بشوید.

اگه تلاش کنید نتیجه اش رو هم می بینید.

موفق باشید.

سلام.ممنونم از لطفتون.امیدوارم شما هم در زندگیتون موفق باشید

دوشنبه 19 فروردین 1392  11:00 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh a_sadri qolameali
s4d3gh
s4d3gh
کاربر طلایی3

نقل قول a_sadri

سلام

قبل از هر چیز امیدوارم نتیجه ای رو که دلخواهتون هست در کنکور بگیرید .

من هم سال قبل مثل شما کنکوری بودم ، پس دقیقا درک میکنم شما چه حسی داشتید  ؛ اما یه روز صبح دیدم سرجلسه کنکورم ، بعد انتخاب رشته و ... الانم که تو دانشگاه  . این روال برای شما هم طی میشه .

باور کنید کنکور اصلا  یه آزمون وحشتناک نیست  ؛ مثل همن آزمون های که تو مدرسه میدین . امیوارم زودتر از کنکور به این نتیجه برسید .

داستان زیر رو براتون میذارم و امیدوارم که حداقل یه ذره از استرستون رو کم کنه و مطمئن باشید که : این نیز بگذرد ...

منبع

سلام.

خیلی ممنون.داستان زیبا و تاثیر گذاری بود.انشاالله شما هم در زندگی و تحصیلاتتون موفق باشید.

چیزی جز تشکر به ذهنم نمیاد... .

دوشنبه 19 فروردین 1392  11:06 PM
تشکرات از این پست
a_sadri qolameali
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

بعضیا چقدر یه جورین!! یه جور غیرعادی! یه جوری که در هیچ جای منطق مخ نمیگنجد که اینجوری باشد(باشند) خلاصه دنیای عجیبی داریم با آدم های عجیب ترش×××

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

دوشنبه 19 فروردین 1392  11:26 PM
تشکرات از این پست
a_sadri tahmores qolameali
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول qolameali و qodrat

با سلام مجدد و تبريك سال نو.

ممنون از شما. متاسفانه به هر دليلي  محيط انجمن راسخون به جز تالار گفتگو كه اون هم چند وقتيه ساكت شده واقعا براي كاربران انگيزه اي براي تبادل نظر ايجاد نمي كنه. من كه هر وقت اعتراض كردم با اين جواب مواجه شدم كه:

5 ساله كاربرا با اين روش كار كردن و...

هر نقدي هم مي كنم و پيشنهادي ميدم ميگن

5 ساله كاربرا با اين روش امتياز كسب كردن و عادت كردن.

هيچ كس نگفت قراره كاربران جديد بيان و 120 سال ديگه شايد هم بيشتر كار كنن. همه به عقب نگاه مي كنن و براي كاربران قديمشون كه محتاج امتيازن برنامه ريزي مي كنن و كسي به فكر تغيير و تحول نيست.

البته با عرض معذرت از عوامل زحمت كش راسخون. من زحمات اونها را ناديده نمي گيرم.

اينجا هم كه نظر دادم فقط براي درد دل بود نه براي نقد و نتيجه گرفتن

در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 20 فروردین 1392  11:24 AM
تشکرات از این پست
qodrat tahmores a_sadri qolameali
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

نقل قول s4d3gh

برام دعا کنید...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

سلام   بر کاربر کنکوری پاتوق 

من امید 100 % دارم شما در بهترین دانشگاه و رشته قبول خواهید شد

در ضمن نا امید از رحمت خدا شیطان

کسی که تلاش کنه دسترنج کارش و میبینه

سه شنبه 20 فروردین 1392  2:52 PM
تشکرات از این پست
salma57 a_sadri qolameali
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام دوستان راسخوني

...................................................................

با سلام 

راستش  کمی هم خودمون مقصریم  از خودمون شروع کنیم  اگه ما رابطه خوبی داشته باشیم همه چیز حل میشه 

ما فقط خودمون پست میذاریم به پست دیگران جواب نمیدیم  در صورتی که با جواب گویی به پست های بقیه  هم راه آشنایی  باز میشه و هم تبادل نظر میشه 

البته 4  5   نفری هستیم که هراز گاهی دور هم  اینجا جمع میشیم خیلی خوشحال میشیم شمام به جمع ما بیاین 

شاید کم کم  جمعیتمون زیاد بشه  و بیشتر در تعامل و بحث شرکت کنیم

سه شنبه 20 فروردین 1392  3:00 PM
تشکرات از این پست
salma57 a_sadri qolameali
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

بعضیا چقدر یه جورین!! یه جور غیرعادی! یه جوری که در هیچ جای منطق مخ نمیگنجد که اینجوری باشد(باشند) خلاصه دنیای عجیبی داریم با آدم های عجیب ترش×××

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

با سلام 

این بعضی ها جاش تو تاپیک بعضی ها بودااااا    

حالا  چرا بعضی ها غیر عادین  ؟   کجای آدم ها عجیب  ؟

سه شنبه 20 فروردین 1392  3:03 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi a_sadri qolameali
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

با سلام مجدد و تبريك سال نو.

ممنون از شما. متاسفانه به هر دليلي  محيط انجمن راسخون به جز تالار گفتگو كه اون هم چند وقتيه ساكت شده واقعا براي كاربران انگيزه اي براي تبادل نظر ايجاد نمي كنه. من كه هر وقت اعتراض كردم با اين جواب مواجه شدم كه:

5 ساله كاربرا با اين روش كار كردن و...

هر نقدي هم مي كنم و پيشنهادي ميدم ميگن

5 ساله كاربرا با اين روش امتياز كسب كردن و عادت كردن.

هيچ كس نگفت قراره كاربران جديد بيان و 120 سال ديگه شايد هم بيشتر كار كنن. همه به عقب نگاه مي كنن و براي كاربران قديمشون كه محتاج امتيازن برنامه ريزي مي كنن و كسي به فكر تغيير و تحول نيست.

البته با عرض معذرت از عوامل زحمت كش راسخون. من زحمات اونها را ناديده نمي گيرم.

اينجا هم كه نظر دادم فقط براي درد دل بود نه براي نقد و نتيجه گرفتن

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ببخشید  لازم دونستنم این نکته رو بگم که میدونید چرا تعامل کمه 

مثال میزنم شما پستی رو در تالار گفتگو  میذارید بعد از 1 ساعت و گذاشتن پست های جدید در انجمن  شاید دیگر کسی پست شما رو نبیند

همین موضوع باعث میشه  تا در مورد پست و با تاپیک شنا تعامل و گفتگویی پیش ناید

راسخن باید در این زمینه فکری کند تا حداقل پست هایی که نیاز مند بحث و گفتگو و تعامل کاربران است به مدت یک روز مورد تبلیغ قرار بگیرند 

سه شنبه 20 فروردین 1392  3:10 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi salma57 a_sadri qolameali
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

داداش صادق از عکسی که گذاشتید معلوم  کاملا نگران و ناراحتید 

دعا میکنم  به زودی این عکس به یک ادم بشاش   و پر هیاهو تبدیل شود

سه شنبه 20 فروردین 1392  3:13 PM
تشکرات از این پست