0

اخبار قرآنی (1391/03/08)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

افكار و منش امام خمینی(ره) بايد به جوانان جامعه منتقل شود

گروه سياسی و اجتماعی: رئيس شورای هماهنگی تبليغات اسلامی كردستان، گفت: ياد امام، افكار و منش ايشان و دستاوردهای انقلاب بايد به نحو احسن به نسل جوان جامعه منتقل شود.

حجت‌الاسلام محمد صالحی، رئيس شورای هماهنگی تبليغات اسلامی كردستان در آستانه سالگرد رحلت امام خمينی(ره) در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كردستان، اظهار كرد: امام راحل(ره) از نظر علم و عمل، شجاعت و مردم‌داری از بزرگ‌ترين و بی‌نظيرترين شخصيت‌های اسلامی و جهانی به شمار می‌آيد كه با رهبری‌های پيامبرگونه خويش حياتی دوباره به كالبد ايران اسلامی و جهان بخشيد.

وی امام خمينی(ره) را يكی از بزرگترين و بی‌نظيرترين شخصيت‌های اسلامی و جهانی برشمرد و گفت: امام خمينی(ره) روح عزت و سربلندی را به امت اسلامی بازگرداند.

وی با بيان اينكه امام خمينی(ره) روح عزت و سربلندی را به مسلمانان و امت اسلامی بازگرداند، افزود: ياد امام، افكار و منش ايشان و دستاوردهای انقلاب بايد به نحو احسن به نسل جوان جامعه منتقل شود.

رئيس شورای هماهنگی تبليغات اسلامی كردستان با اشاره به ويژگی‌های بارز و برجسته امام راحل(ره)، خدا محوری، اخلاص و تكليف‌گرايی را از ويژگی‌های منحصر به فرد ايشان دانست و اعلام كرد: كلام و پيام‌های امام در تاريخ ماندگار شده است و به واسطه اتصال به قرآن و ائمه هرگز از بين نمی‌رود.

وی بيان كرد: امام خمينی(ره) با شجاعت و قاطعيت در برابر مرتجع‌ترين و پليدترين حكومت جهان ايستاد و با توكل به خدا و اتحاد مردم مسلمان ايران توانست رژيم فاسد پهلوی را سرنگون و حكومتی مبتنی بر قرآن و اسلام تشكيل دهد.

حجت‌الاسلام صالحی اعلام كرد: حكومتی كه امام راحل(ره) تشكيل داد باعث سرافرازی همه مسلمانان جهان و احيای سيره نبوی شد و امروز ما ميراث داران انقلاب اسلامی بايد راه و سيره آن امام بزرگوار را ادامه دهيم.

وی به موفقيت جمهوری اسلامی در عرصه جهانی اشاره و اعلام كرد: با انقلاب و دستاوردهای بزرگی كه به رهبری حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و با همت و حضور ملت غيور و آزاده حاصل شد، روز به روز شاهد رشد و گسترش اسلام در جهان هستيم.

رئيس شورای هماهنگی تبليغات اسلامی كردستان يادآور شد: به رغم جنگ‌ها و فشارها و توطئه‌های مختلف توسط استكبار جهانی، عزت كشور و ملت بزرگ ايران در دنيا بيشتر شده، و امروز مقام عظمای ولايت با توكل به خدا انقلاب را با صلابت به پيش می‌برد.

 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  10:39 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

ايام ارتحال امام(ره) فرصتی برای مرور مجدد حافظه تاريخی انقلاب است

گروه سياسی و اجتماعی: فرمانده سپاه جوادالائمه (ع) خراسان شمالی مكتب امام(ره) را مكتبی جهادی و انقلابی و اسوه ايثار و از خودگذشتگی و ايام ارتحال ايشان را فرصتی برای مرور مجدد حافظه تاريخی انقلاب دانست.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايرانی(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، حسينعلی يوسفعلی‌زاده، فرمانده سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی دوشنبه، هشتم خردادماه در نشستی خبری به‌مناسبت سالگرد ارتحال بنيانگذار انقلاب، گفت: تمام بشريت، تشنه معارف زيبا و دلنشين اسلام هستند و با قرائتی كه امام(ره) از اسلام آورد مايه استقلال، مقاومت، آزادی و اداره صحيح بشر توأم با پيشرفت ملتها شد.

وی خاطرنشان كرد: دشمنان سالهاست تلاش كرده‌اند تا به اثبات برسانند دين از سياست جدا و يك امر شخصی است و جايز نيست در تعاملات اجتماعی و فرهنگی و سياسی راه يابد اما حضرت امام (ره) اثبات كردند كه سياست ما عين ديانت ماست و ما برای اداره كشورمان از دين بهره می‌گيريم.

یوسفعلی‌زاده افزود: بهترين شخصيتی كه می‌تواند اين مكتب امام راحل را زنده و پويا نگاه دارد، جانشين امام(ره) و امام زمان(عج) رهبر جامعه است كه پرچم امام و ميراث خون شهيدان را به دست گرفته‌اند و اطاعت از چنين شخصی واجب است.

فرمانده سپاه جوادالائمه خراسان شمالی تأكيد كرد: فرزندان معنوی امام (ره) بايد با شور و شعور انقلابيشان دوباره به ميدان آيند و با آن عزيز سفر كرده و در هم كوبنده ستمگران و برپاكننده نظام مقدس اسلامی تجديد پيمان كنند.

وی گفت: ايام ارتحال امام كه همزمان با عزای ملت در نيمه خرداد است حزن انگيز است اما چون تلخی‌ها و ناكامی‌ها در راستای تحقق اهداف و آرمان ملت است شيرين و ماندگار است كه می‌توان با استفاده از همين تلخی‌ها چراغ راه را پيدا كرد.

يوسفعلی‌زاده مكتب امام(ره) را مكتبی جهادی و انقلابی و اسوه ايثار و از خودگذشتگی و ايام ارتحال ايشان را فرصتی برای مرور مجدد حافظه تاريخی انقلاب دانست و ادامه داد: اين مكتب بايد در ايام ارتحال بنيانگذار جمهوری اسلامی، جلوه و تشعشع بيشتری داشته باشد.

وی در ادامه افزود: با توجه به سخنان مقام معظم رهبری در مراسم 14 خردادماه سال گذشته، مكتب امام دارای عقلانيت، معنويت و عدالت توامان است كه نياز به بازخوانی دارد.

وی با اشاره به ويژگی‌های نهضت امام خمينی(ره) آن را نجات‌بخش كشور از استبداد، كليد دستيابی به پيشرفت‌ها در نظام مقدس جمهوری اسلامی، عامل جلوگيری از انحراف، رمز عبور از بحران‌ها، ضامن استقلال كشور و الگو شدن ملت بزرگ ايران و اساس وحدت و حضور هميشگی ملت در صحنه دانست.

يوسفعلی‌زاده تأكيد كرد: بايد بيش از اين به مكتب امام راحل پرداخته و راه ايشان بيشتر تبيين شود. در مكتب امام خرافات و كج راهه‌های فكری و خستگی و پشيمانی راهی ندارد و اگر افرادی كه در هر شأن اجتماعی و درجه مسئوليتی هستند حرف از رابطه با غربی‌ها و نظام استبداد می‌زنند از خط و مكتب امام(ره) منحرف شده‌اند.

نصرالله يزدان پناه، مسئول اردويی و گردشگری راهيان نور سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی نيز در اين جلسه گفت: هشت هزار نفر از استان به مرقد امام راحل اعزام می شوند.

وی افزود: برای اينكه سيره امام(ره) برای زائرين و نسل جوان بازگو شود از روحانيان و راويانی دعوت شده همچنين بسته‌های فرهنگی به آنها اهدا می‌شود.

  
 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  10:39 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

سيدحسن خمينی:
بزرگداشت امام(ره) پاسداشت معنويت است/ جزءخوانی قرآن از برنامه‌های 14 خرداد

گروه سياسی: توليت حرم مطهر حضرت امام(ره) بزرگداشت بنيان‌گذار كبير انقلاب را بزرگداشت معنويت عنوان كرد و گفت: بزرگداشت امام راحل پاسداشت بزرگ‌ترين نعمتی است كه در قرون اخير به جامعه انسانی عطا شده و در پرتو آن جان ميليون‌ها انسان زير و رو شده است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، در آستانه فرارسيدن بيست‌وسومين سالگرد ارتحال بنيانگذار كبير انقلاب آخرين جلسه ستاد بزرگداشت حضرت امام خمينی(ره) امروز، دوشنبه، 8 خردادماه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمين سيدحسن خمينی و جمعی از مسئولان كشوری و لشكری برگزار شد.

توليت حرم مطهر حضرت امام (ره) در اين جلسه ضمن گرامی‌داشت ياد و خاطره بنيانگذار كبير انقلاب اظهار كرد: امام راحل وديعه الهی در روزگار بودند و اينكه زندگی ما همزمان با حيات ايشان بود، سعادتی برای ما محسوب می‌شود.

وی با اشاره به تأثير نهضت امام خمينی(ره) در جامعه گفت: بايد به اين نكته توجه كرد كه چه اتفاقی جامعه را به‌گونه‌ای متحول كرد كه زمانی خيابان‌های تهران پر از مغازه‌های مشروب فروشی اما به ناگاه شرايط منقلب شد و از بستر فساد بستر صلاح زاييده شد.

سيدحسن خمينی تصريح كرد: حضور امام خمينی(ره) باعث شد جوانانی كه بايد تن به خواسته‌های نفسانی خود می‌دادند فرمانده فتح‌الفتوحات شوند؛ اين جوانان در جامعه زندگی خود را می‌كردند اما اين امام (ره) بود كه با يك انقلاب روحی شرايط را تغيير داد.

وی با بيان اينكه هر چه به امام نزديك‌تر می‌شويم مغناطيس امام راحل و عشق ما نسبت به ايشان قوی‌تر می‌شود، خاطرنشان كرد: مغناطيسم وجودی ايشان حتی بر جريانات مذهبی غير اسلام اثرگذار بود؛ وجود امام (ره) به گونه‌ای بود كه باعث شد مردم به كارهای خوب دعوت شوند.

توليت حرم مطهر حضرت امام(ره) ادامه داد: پس از پيروزی انقلاب اسلامی انديشه ملی‌گرايی در جهان از بين رفت و دين‌گرايی جايگزين آن شد؛ در حالی كه به عنوان مثال در بين مبارزان فلسطينی مباحثی همچون پان‌عربيسم مطرح بود.

وی با اشاره به تأثير حضرت امام (ره) بر جان ملت‌های جهان، بزرگداشت بنيان‌گذار كبير انقلاب را بزرگداشت معنويت عنوان كرد و گفت: بزرگداشت امام راحل پاسداشت بزرگ‌ترين نعمتی است كه در قرون اخير به جامعه انسانی عطا شده و در پرتو آن جان ميليون‌ها انسان زير و رو شده‌اند و اين بزرگداشت تنها به من و شما مربوط نيست، بلكه مربوط به تمام كسانی است كه فكر می‌كنند اين معنويت شاكله وجودی جامعه بشريت است و در مغناطيس دين و معنويت آرامش می‌يابند.

سيدحسن خمينی در ادامه سخنان خود ضمن توصيه به نهادها و سازمان‌های مختلف برای جلوگيری از اسراف خاطرنشان كرد: ارگان‌های مختلف اقدامات خوبی برای بزرگداشت حضرت امام(ره) انجام داده‌اند، اما بايد توجه داشت كه در اين مسير بريز‌وبپاش‌های غير لازم صورت نگيرد؛ بايد اندازه وسعمان برای تكريم مهمانان تلاش كنيم.

توليت حرم مطهر حضرت امام(ره) در پايان با توجه به تقارن سالگرد ارتحال بنيانگذار كبير انقلاب با ميلاد امام علی(ع) گفت: شايد امام (ره) بيش از همه اينها، به دو ركعت نماز نيمه‌شب، به‌ويژه در شب 14 خرداد احتياج داشته باشد و يا با توجه به تقارن مراسم ارتحال امام (ره) با ولادت امام علی (ع) جزء‌خوانی قرآن می‌تواند يكی از برنامه‌های مراسم سالگرد ارتحال امام(ره) باشد.

  
 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  10:39 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

آغار ثبت نام دوره‌های آموزش مفاتيح و اشعار عرفانی در كانون آموزش قرآن تهران

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ثبت نام دوره‌های آموزش مفاتيح‌الجنان و شعرهای عرفانی در كانون آموزش قرآن تهران آغاز شده است و تا تكميل ظرفيت از سوی متقاضيان ادامه دارد.

مجتبی وزيری، مديرعامل مركز آموزش قرآن تهران، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: ثبت نام دوره‌های آموزش مفاتيح‌الجنان و شعرهای عرفانی ويژه بانوان در كانون آموزش قرآن تهران آغاز شده است و تا تكميل ظرفيت از سوی متقاضيان ادامه دارد.

وی در ادامه افزود: مدت زمان در نظر گرفته شده برای اين دوره آموزشی سه ماه است كه با حضور ثبت نام شدگان در مكان اين مؤسسه قرآنی در دو كلاس مجزا آغاز می‌شود.

اين مسئول تصريح كرد: از مربيان در نظر گرفته شده برای اين دوره‌های آموزشی می‌توان به مرادخانی و فلاحت‌خواه اشاره كرد كه كلاس‌های اين دوره آموزشی را دو جلسه در هفته طبق برنامه‌ريزی‌های انجام شده برگزار می‌كنند.

وزيری بيان كرد: در پايان هر جلسه زمانی به پرسش و پاسخ اختصاص داده شده است و شركت‌كنندگان با شركت در اين كلاس‌ها پاسخ سؤالات خود را دريافت خواهند كرد.

علاقه‌مندان جهت شركت در اين دوره‌ها و ثبت نام می‌توانند به آدرس اين مركز قرآنی در خيابان وحدت اسلامی، جنب مدرسه راهنمايی هاجر، كوچه زهره، كانون آموزش قرآن مراجعه كرده ويا با شماره تلفن‌های 55370055 و 55391133 تماس حاصل كنند.

  
 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  10:39 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

به‌زودی صورت می‌گيرد؛
را‌‌ه‌اندازی رشته نهج‌البلاغه در دانشگاه بين‌المللی امام رضا(ع)

گروه انديشه و علم: رئيس دانشگاه بين‌المللي امام رضا(ع) گفت: به‌زودی با اخذ مجوز درسی رشته نهج‌البلاغه، اين رشته در دانشگاه امام رضا(ع) تأسیس می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، حميدرضا ميرزايی، رئيس دانشگاه بين‌المللی امام رضا(ع) در نشست خبری كه صبح امروز، هشتم خردادماه در دفتر رئیس دانشگاه امام رضا(ع) برگزار شد، گفت: در حال حاضر دانشگاه امام رضا(ع) بالاترين تعداد دانشجو را در دانشگاه‌های شرق كشور در مقطع كارشناسی ارشد دارد، همچنين در تلاش هستیم تا با همكاری بنياد نهج‌البلاغه از مهرماه سال جاری در رشته كارشناسی ارشد و دكترای نهج‌البلاغه دانشجو پذيرش كنيم.

وی با بيان اينكه در صورت اخذ مدرك از وزارت علوم، تحقيقات و فناوری اين دانشگاه از سال تحصيلی آينده دانشجو جذب می‌کند، يادآور شد: در صورت توافق تا 13 رجب اين مجوز از سوی وزارت علوم اخذ می‌شود.

رئيس دانشگاه امام بين‌المللی امام رضا(ع) با اشاره به تعداد پذيرش افراد در اين رشته، تصريح كرد: تعداد ظرفيت پذيرش در اين دانشگاه از سوی وزارت علوم اعلام می‌شود.

وی با بيان اينكه در حال حاضر در 28 رشته كارشناسی ارشد، 13 رشته دكتری و 14 رشته كارشناسی، دانشجويان دانشگاه مشغول تحصيل هستند، افزود: اين دانشگاه از سال 88 فعاليت خود را در حوزه تحصيلات تكميلی آغاز كرده و در سال 90 با كسب مجوز از دفتر گسترش وزارت علوم به‌عنوان دومين دانشگاه بين‌المللی كشور فعاليت در اين حوزه را نيز آغاز كرد.

ميرزايی با اشاره به تفاهم‌‌نامه‌های بين‌المللی دانشگاه، عنوان كرد: از مهرماه سال جاری قصد داريم با ايجاد رشته‌های مشترك با همكاری دانشگاه‌های بين‌المللی از جمله دانشگاه‌ معمار سينان تركيه فعاليت‌های خود در اين حوزه را گسترش دهيم و همچنين با راه‌اندازی دفتر آموزش زبان فارسی در این دانشگاه نسبت به اشاعه فرهنگ ايرانی و ادبيات فارسی تلاش کنیم.

رئيس دانشگاه بين‌المللی امام رضا(ع) با بيان اينكه در حال حاضر با 10 دانشگاه بزرگ و مراكز پژوهشی در كشور تفاهم‌نامه‌های پژوهشی و آموزشی امضا کرده‌ایم، افزود: اين دانشگاه همچنين جزو معدود دانشگاه‌هايی است كه با سازمان نظام مهندسی كشور و سازمان نظام مهندسی خراسان رضوی تفاهم‌نامه دارد.

وی درخصوص رشته‌های جديد، متذكر شد: در اين دانشگاه رشته‌هايی انتخاب می‌شوند كه مورد نياز جامعه امروز ايران است يا رشته‌هايی كه تاكنون در آموزش عالی ايجاد نشده است و نخستين بار در دانشگاه بين‌المللی امام رضا(ع) پذيرش دانشجو در اين رشته‌ها صورت می‌پذيرد.

ميرزايی با اشاره به اينكه اين دانشگاه در تحقق منويات رهبری مبنی بر اسلامی و بومی‌سازی علوم انسانی گام برداشته است، گفت: بيشتر رشته‌های اين دانشگاه بر همين اساس ايجاد شده است و دانشگاه امام رضا(ع) برای تحقق منويات مقام معظم رهبری درخصوص اسلامی كردن علوم انسانی و بومی‌سازی آن در اين امر ورود پيدا كرده است.

يادآوري مي‌شود، دانشگاه امام رضا(ع) از سال 1378 با توجه به امکانات گسترده کتابخانه آستان قدس رضوی و سازمان تربیت بدنی و با مجوز شورای گسترش، وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، مبادرت به پذیرش دانشجو كرد و در حال حاضر اين دانشگاه دارای 3863 نفر دانشجو در 15 رشته کارشناسی و 4 رشته کارشناسی ارشد است.

 
 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  10:40 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

برگزاری مسابقه كتاب‌خوانی «روح‌الله» در قم

گروه فرهنگ و هنر: به مناسبت بزرگداشت ايام ارتحال بنيانگذار انقلاب اسلامی، حضرت امام خمينی(ره) مسابقه كتاب‌خوانی «روح الله» در قم همزمان با ساير استان‌ها برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه قم، علی فريدونی، مديركل كتابخانه‌های عمومی استان قم در گفت‌و‌گو با خبرنگاران با اعلام خبر برگزاری مسابقه كتاب‌خوانی «روح‌الله» در قم گفت: محور و مبنای محتوايی مسابقات مذكور، متن وصيت‌نامه سياسی ـ الهی حضرت امام و كتاب زندگی به سبك روح‌الله تأليف علی‌اكبر سبزيان است.

وی ادامه داد: مسابقات به دو شيوه آنلاين و مكتوب برگزار خواهد شد كه علاقه‌مندان می‌توانند در شيوه آنلاين از طريق شبكه كتاب‌خوانان حرفه‌ای به آدرس www.booki.ir از 11 لغايت 13 خردادماه اقدام كنند.

فريدونی افزود: پرسش‌نامه شيوه مكتوب نيز بين عموم مردم از طريق كتابخانه‌های عمومی، مراكز فرهنگی، پايگاه‌های بسيج و اتوبوس‌های اعزام زائران حرم مطهر امام(ره) توزيع خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند با پاسخ به سؤالات چهارگزينه‌ای پرسش‌نامه تا تاريخ 20 خرداد در اين مسابقه شركت كنند.

مديركل كتابخانه‌های عمومی استان قم گفت: پس از ارزيابی از مجموع پاسخ‌های ارسالی، به نفرات برگزيده جوايز ارزنده‌ای اهدا خواهد شد.

 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  10:40 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

رئيس مركز پژوهش دايرةالمعارف علوم عقلی:
مقابله با عقل به عنوان حجت باطنی مقابله با شريعت است

گروه حوزه‌های علميه: رئيس مركز پژوهش دايرةالمعارف علوم عقلی اسلامی گفت: حجت باطنی كه در متن روايات ما آمده است يكی از مبانی فهم دين قرار داده شده است و بدين ترتيب مقابله با علوم عقلی به نوعی مقابله باشريعت محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، حجت‌الاسلام احمد ابوترابی، رئيس مركز پژوهش دايرةالمعارف علوم عقلی، پيش از ظهر امروز هشتم خرداد ماه در نشست خبری دايرةالمعارف علوم عقلی بيان كرد: علوم عقلی در فطرت انسان مبنا دارد و با توجه به اين كه عقل يكی از ابزار فهم انسان‌ها در نظر گرفته شده است نديده گرفتن آن به معنای مقابله با فطرت و وجدان است.

وی ابراز كرد: برخی افراد می‌گويند كه علوم عقلی ما ساخته دست بشر است و با وجود وحی نبايد در عرض آن ، عقل را ابراز كنيم، اين در حالی است كه مبنای مسئوليت دينی و اخلاقی ما عقل است و حتی خود شريعت را بايد با عقل اثبات كنيم تا در مبانی اصلی اصول دين تابع محض پدر و مادر نباشيم؛ لذا فهم اصول دين راهی جز اتكا به عقل ندارد.

عضو هيئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی(ره) گفت: عقل برای تبليغ دين ما يك زبان بين‌االمللی به شمار می‌رود و در مقابل كسانی كه دين ما را قبول ندارند جز از طريق عقل راهی برای مجادله نداريم.

ابوترابی ادامه داد: اگر در داده‌های عقلی چيزی مخالف شريعت اعلام شد و بحث تعارض به وجود آمد اين عقل است كه بايد مساله را حل كند و عقل می‌گويد كه وحی خطا ناپذيراست و هم عقل و نقل نيز ضرورت‌هايی دارند كه امكان خطا در آنها نيست.

رئيس مركز پژوهش دايرةالمعارف علوم عقلی ابراز كرد: آن جايی كه در عقل چيزی مخالف دين می‌يابيم ممكن است استدلال عقلی ما نادرست باشد و گاهی هم شاهد داغ شدن بازار مبارزه با علوم عقلی در كشور می‌شويم، در زمان حضرت امام خمينی (ره) نيز ايشان درد دل‌هايی از اين وضعيت بد اجتماعی داشتند.

عضو هيئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی(ره) بيان كرد: مقام معظم رهبری عنوان كرده‌اند كه برای مقابله با شبهات راهی جز مراجعه به مبانی عقلی و فلسفی نداريم و زبان مشترك ما با ديگران كه دين ما را قبول ندارند زبان عقل است.

وی تصريح كرد: هم اكنون ايده‌های دينی و فرهنگی اجتماعی ما دنيا را فراگرفته است و نياز به زبانی مشترك به منظور سخن گفتن با جهانيان داريم؛ اما برخی مخالفان زبان مشترك عقل را سركوب می‌كنند اما اين بدسليقگی است كه به خاطر برخی مشكلات علوم عقلی كل مزايای آن را نيز نفی كنيم.

 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  10:40 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

كتاب‌نامه امام خمينی(ره) در استان البرز گردآوری شد

گروه سياسی اجتماعی: به‌مناسبت بيست‌وسومين سالگرد ارتحال امام خمينی(ره) كتاب‌نامه امام راحل(ره) در اين استان گردآوری شد.

حسين كاشانی‌پور، رئيس شورای هماهنگی تبليغات اسلامی استان البرز در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه البرز اظهار کرد: اين كتاب‌نامه شامل اطلاعات 300 عنوان كتاب انتشار يافته پيرامون انديشه‌ها و ديدگاه‌های امام خمينی(ره) است.

وی افزود: در اين كتاب‌نامه اطلاعاتی از جمله عنوان كتاب، نام نويسنده، سال انتشار و نام ناشر درج شده است.

كاشانی‌پور با اشاره به اينكه كتاب‌نامه امام خمينی(ره) با هدف برطرف كردن نياز قشر پژوهشگر حوزه و دانشگاه تدوين شده است گفت: در اين كتاب‌نامه علاوه بر معرفی آثار نويسندگان داخلی 20 عنوان كتاب از نويسندگان خارجی نيز معرفی شده است.

وی خاطرنشان كرد: در اين كتاب‌نامه انديشه‌ها و ديدگاه‌های امام راحل(ره) به‌صورت فهرست در موضوعاتی از قبيل جنگ، انقلاب، نوسازی جامعه، آزادی شخصی و فرهنگی تقسيم‌بندی و تدوين شده است.

رئيس شورای هماهنگی تبليغات اسلامی استان البرز در پايان يادآور شد: اين كتاب در قالب جزوه از سوی شورای هماهنگی تبليغات اسلامی البرز گردآوری و تدوين شده و به‌مناسبت بيست‌وسومين سالگرد ارتحال امام خمينی(ره) با همكاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برای استفاده دانشجويان، محققان و اساتيد دانشگاهی توزيع خواهد شد.

  
 
 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  10:40 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

مسابقات سراسری قرآن و نهج‌البلاغه در كردستان برگزار می‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: مديرعامل شركت گاز استان كردستان از برگزاری مرحله سراسری پنجمين دوره مسابقات قرآن كريم و نهج‌البلاغه به میزبانی شرکت گاز از 9 الی 12 خردادماه در سنندج خبر داد.

محمدمهدی مهدوی، مديرعامل شركت گاز استان كردستان در گفت و گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كردستان، گفت: اين دوره از مسابقات قرآنی ويژه كاركنان و همسران كاركنان شركت ملی گاز ايران يادواره ولايت و امامت كه به ميزبانی اين شركت در هتل شادی سنندج برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اينكه اين مسابقات در رشته‌های حفظ، قرائت و مفاهيم قرآن كريم و نهج‌البلاغه برگزار می‌شود، اظهار كرد: اين مسابقات با حضور 160 نفر بانو و 170 نفر آقا از خانواده شركت ملی گاز ايران برگزار خواهد شد.

مهدی افزود: شركت‌كنندگان در اين مسابقات از ميان يك هزار و 700 نفر از كاركنان و همسران كاركنان شاغل در شركت‌های گاز استانی، مناطق عمليات انتقال گاز، شركت‌های پالايش گاز، شركت‌های ستادی به مرحله نهايی راه يافته‌اند.

مديرعامل شركت گاز استان كردستان اعلام كرد: در اين دوره از مسابقات علاوه بر مسابقه شفاهی مسابقه كتبی نيز در ميان شركت‌كنندگان برگزار می‌شود.

مهدوی به ارائه مقاله توسط شركت‌كنندگان در مسابقه مفاهيم قرآن و نهج‌البلاغه در اين مسابقات نيز خبر داد و يادآور شد: شركت‌كنندگان در اين بخش در مدت هفت دقيقه مقاله خود را ارائه می‌دهند.

  
 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  10:40 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

آزمون پايانی دوره روش تدريس حفظ قرآن در بيرجند برگزار می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: آزمون پايانی دوره روش تدريس حفظ قرآن 21 خردادماه جاری در مركز تربيت مدرس قرآن شهرستان بيرجند برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، از سوی مركز تربيت مدرس قرآن كريم شهرستان بيرجند، آزمون پايانی دوره روش تدريس حفظ جزء 30 قرآن طی 21 خردادماه جاری ساعت 15 با حضور اساتيد و كادر اجرايی اين مجموعه قرآنی برگزار خواهد شد كه در نظر گرفته شده در اين آزمون به كارشناسی و داوری بپردازند.

گفتنی است، قرآن‌آموزان اين رشته قرآنی طی جلسات حضوری توانستند موارد مربوط به روش تدريس حفظ قرآن را از سوی استاد مربوطه فراگيرند.

همچنين با برگزاری اين آزمون قرآنی كسانيكه بتوانند نمره بالا را كسب كنند به عنوان مربيان رشته حفظ قرآن در مهد‌كودك‌های قرآنی می‌توانند فعاليت داشته باشند.

يادآور می‌شود بعد از برگزاری اين دوره‌ قرآنی، كارگاه‌های تخصصی برای آمادگی حفاظ قرآن اين مجموعه طی يك هفته برگزار خواهد شد و در 24 خردادماه جاری آزمون پايانی اين دورهای قرآنی برگزار می‌شود.

خبرنگار: مرضيه ابراهيمی

  
 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  10:40 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

مؤسسه دارتحفيظ القرآن كارگاه تخصصی تلاوت قرآن برگزار می‌كند

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه دارتحفيظ القرآن الكريم با هدف بالابردن سطح تلاوت قرآن‌آموزان اقدام به برگزاری كارگاه تخصصی تلاوت قرآن كريم كرده است.

عذرا آقازاده سلطانی، مدير دارتحفيظ القرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، درباره برپايی اين كارگاه آموزشی گفت: مؤسسه دارتحفيظ القرآن در راستای ترويج فرهنگ قرآنی در جامعه و به دنبال آن تعليم علوم قرآنی به علاقمندان در نظر دارد با تشكيل جلسات و دعوت از كارشناسان برنامه‌ای مدون جهت اين دوره ترتيب داده تا قرآن‌آموزان بتوانند سطح قرائت خود را بالا برند.

وی همچنين افزود: اولين كارگاه تخصصی تلاوت قرآن، نهم آبان‌ماه سال 1390 تشكيل شد كه تمامی قرآن‌آموزان در سطوح مختلف در آن شركت كردند.

سلطانی عنوان كرد: اين جلسات با حضور اساتيد مجرب و كليه امكانات صوتی تصويری هر دو هفته يك بار تشكيل می‌شود و به قيد قرعه از شركت‌كنندگان دعوت می‌شود تا به تلاوت آيات الهی بپردازند از سوی استاد حاضر در جلسه آيات تلاوت شده توسط قاری مذبور مورد ارزيابی و تجزيه و تحليل قرار می‌گيرد.

وی همچنين تصريح كرد: اين محفل قرآنی برای قرآن‌آموزان به دليل گروهی بودن و آشنا شدن قرآن‌آموزان با ديگر مقاطع و مشاهده سطح كيفی قرائت قرآن‌آموزان سطوح كيفی قرائت قرآن‌آموزان سطوح بالاتر باعث ايجاد انگيزه بيشتر و حس رقابت بين قرآن‌آموزان می‌شود.

لازم به ذكر است كه اولين جلسه كارگاه تخصصی سال 91، 24 خردادماه جاری تشكيل می‌شود و حضور برای تمامی قرآن‌آموزآن حافظ و قاری مؤسسه بلامانع و رايگان است.

  
 
 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  10:41 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

ارسال 149 اثر به دبيرخانه نهمين جشنواره سراسری تئاتر رضوی در خراسان شمالی

گروه فرهنگ و هنر: دبير نهمين جشنواره سراسری تئاتر رضوی گفت: 149 متن نمايشی به دبيرخانه نهمين جشنواره سراسری تئاتر رضوی در خراسان شمالی رسيده است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، به نقل از روابط عمومی اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ابوالحسن حيدری، سرپرست معاونت امور هنری اين اداره كل با بيان اين مطلب كه 149 متن نمايشی به دبيرخانه نهمين جشنواره سراسری تئاتر رضوی رسيده است گفت: اين متون درباره تأثير انديشه و آثار امام رضا(ع) در زندگی فردی و اجتماعی، شناساندن كرامت و تأثير رفتار امام رضا(ع) و تبيين ابعاد علمی و اجتماعی شخصيت و سيره آن امام همام است.

وی افزود: از اين تعداد متون نمايشی 22 متن توسط هنرمندان استان و مابقی توسط هنرمندان ساير استانهای كشور ارسال شده است.

حيدری با اشاره به اينكه هنرمندان 26 استان كشور جهت شركت در اين جشنواره آثار خود را ارسال كرده‌اند، تصريح كرد: استان تهران با 34 اثر ارسالی بيشترين آمار شركت‌كننده بين استانهای كشور را داراست.

وی در پايان اظهار كرد: حسين مسافرآستانه، حميدرضا نعيمی و علی عابدی داوری بخش بازخوانی آثار نمايشی را برعهده دارند.

يادآوری می‌شود كه خراسان شمالی از 28 تا 31 شهريورماه سال جاری برای چهارمين‌بار ميزبان نهمين جشنواره سراسری تئاتر رضوی است.

 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  10:41 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

امام جمعه خرم‌آباد:
امام خمينی(ره) به سبب ايمان و اخلاصش در جهان عظمت يافت

گروه سياسي و اجتماعي: امام خمينی(ره) تجسم ارزش‌ها و خوبی‌ها بود، در صداقت و درستی عمل كرد و به‌خاطر ايمان و اخلاصش در جهان عظمت يافت.

حجت‌الاسلام والمسلمين سيد احمد ميرعمادی، نماينده ولی‌فقيه در لرستان

به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) شعبه لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمين سيداحمد ميرعمادی، نماينده ولي‌فقيه دراستان و امام جمعه خرم‌آباد عصر يك‌شنبه، هفتم خردادماه در جلسه شورای اداری لرستان كه با حضور مديران و معاونان دستگاه‌های اجرايی و فرهنگی در سالن آمفی تئاتر استانداری لرستان برگزار شد با اشاره به فرا رسيدن 14 خرداد سالروز ارتحال ملكوتی بنيان‌گذار جمهوری اسلامی ايران گفت: امام خمينی(ره) تجسم ارزش‌ها و خوبی‌ها بود، در صداقت و درستی عمل كرد و به‌خاطر ايمان و اخلاصش در جهان عظمت يافت.

وی اسلام‌خواهی، استقلال و استقامت را سه اصل امام خمينی(ره) در مبارزات، قيام و ايجاد نظامش برشمرد و افزود: دعوت، درد، تذكر، قيام، فرياد و هدف امام همه جز برای اسلام نبود، امام بيگانه‌ستيز و استعمارستيز بود و آغاز قيام امام اعتراض به كاپيتولاسيون بود زيرا آن را سلطه بيگانه بر ايران می‌دانست.

نماينده ولی‌فقيه در لرستان با اشاره به سخن امام خمينی(ره) كه فرمودند ملاقات با خدا با خون سرخ شرافتمندانه بهتر از زندگی اشرافی زير بار شرق و غرب است اضافه كرد: امام تابلوی استقامت و ايستادگی در راه خدا برای عزت‌خواهی بود، امام به شدت با غرب‌زدگی و شرق‌زدگی مخالف بود تكيه به غرب و شرق را ذلت بار می‌دانست.

حجت‌الاسلام ميرعمادی تصريح كرد: گفته اميرالمومنين(ع) در امام تجلی پيدا كرده بود امام حقيقتاً مدافع محرومان و مستضعفان بود زيرا فرمود يك موی شما كوخ نشينان را به كاخ نشينان ترجيح می‌دهم و در جای ديگر فرمودند: من گمان نمی‌كنم عبادتی بالاتر از خدمت به محرومان باشد.

وی با تبريك ايام فرخنده و مبارك ماه رجب افرود: در اين ماه از عنايات خداوند غفلت نكنيم و از بركات اين ماه بهره‌مند شويم.

نماينده ولی‌فقيه در لرستان با اشاره به عبور كاروان 96 شهيد گمنام در استان خاطرنشان كرد: ورود اين شهدا به استان تاثيرگذاری زيادی داشت، فضای استان معطر به عطر اين شهيدان شد و صميميت، مهربانی و توجه به معنويت بار ديگر در مردم زنده شد، گويا شهدا با آمدن خود نورانيت را به شهرها و آبادی‌های ما به همراه آوردند و دلبستگی مردم اين ديار به ولايت و شهادت به اثبات رسيد و از خدا می‌خواهيم ما را مديون خون شهدا قرار ندهد و راه آنها را ادامه دهيم.

  
 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  10:41 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

مؤسسه كوثر لردگان دوره‌های آموزش قرآن برگزار می‌كند

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه كوثر لردگان دوره‌های آموزش قرآن كريم را ويژه بانوان در منطقه حاجی‌آباد برگزار می‌كند.

رضوان سهرابی، مدير مؤسسه كوثر لردگان در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، درباره برگزاری اين دوره آموزشی گفت: اين دوره‌های آموزشی از صبح روز يكشنبه هفتم خردادماه با استقبال بانوان منطقه حاجی‌آباد آغاز شده است.

وی اظهار كرد: نمايندگی مؤسسه كوثر، از بانوان علاقه‌مند در سنين مختلف برای شركت در كلاس‌های آموزشی ثبت نام می‌كند و تا پايان خردادماه جاری نيز روند اين ثبت‌نام‌ها ادامه خواهد داشت.

سهرابی عنوان كرد: از جمله ويژگی‌های اين دوره‌ها می‌توان به برگزاری اولين دوره در اين منطقه پر جمعيت اشاره كرد و زمان كلاس‌ها مجموعاً 72 ساعت پيش‌بينی شده كه در سه ماه متوالی اجرا می‌شود و مدرس آموزش قرآن، رضوان سهرابی، مسئول مؤسسه كوثر خواهد بود.

وی خاطرنشان كرد: پس از پايان ثبت نام مكان و محل كلاس‌ها اعلام می‌شود و ابتدا ثبت نام صورت می‌گيرد سپس آزمون ورودی از ثبت نام‌كنندگان به عمل می‌آيد و طرح آموزشی به مراجعه‌كنندگان اعلام خواهد شد.

  
 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  10:41 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

دوشنبه 08 خرداد 1391 14:55:38             شماره‌ خبر :1018769
آغاز ثبت‌ نام از معتكفان در حاجی‌آباد

گروه فرهنگ و هنر: رئيس تبليغات اسلامی حاجی‌آباد از آغاز ثبت‌ نام معتكفان در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه هرمزگان، به نقل از روابط عمومی اداره‌كل تبليغات اسلامی هرمزگان، حجت‌الاسلام اسماعيل فواديان، رئيس تبليغات اسلامی حاجی‌آباد روز گذشته، اعتكاف را بهترين وسيله برای خودشناسی انسان دانست و گفت: سه روز برگزاری مراسم اعتكاف فرصتی مغتنم برای پرورش استعدادهای معنوی و شناخت واقعی پروردگار است و اين آيين معنوی بدون عشق به عبادت و قصد قربت معنايی ندارد.

وی با بيان اينكه نام‌نويسی از معتكفان در حاجی‌آباد از هفتم خردادماه آغاز و تا 13 خردادماه ادامه دارد، افزود: بانوان و آقایان علاقه‌مند به شرکت در سنت حسنه اعتكاف می‌توانند به دفتر امام جمعه، اداره تبليغات اسلامی و كانون محراب مسجد جامع مراجعه و نسبت به ثبت‌ نام اقدام كنند.

رئيس تبليغات اسلامی حاجی‌آباد تصريح كرد: امسال علاوه بر مركز شهرستان، تعدادی از هيئت‌های امنای مساجد روستایی آمادگی خود را نسبت به برگزاری اين مراسم معنوی اعلام كردند.

وی در پايان به مكان‌های برگزاری اعتكاف در حاجی‌آباد اشاره و تصريح كرد: مسجد جامع ويژه بانوان و مسجد امام حسن‌ مجتبی(ع) ويژه آقایان برای برگزاری این مراسم در نظر گرفته شده است.

حجت‌الاسلام فواديان، برگزاری مسابقات فرهنگی، جلسات گفتمانی با حضور روحانيان و تقدير از نفرات برتر مسابقات را از جمله برنامه‌های اين اداره در ايام‌البيض اعتكاف در مساجد عنوان کرد.

 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  10:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها