وي ادامه داد:هميشه درکارهااختلاف سليقه وجود دارد، اما اين اختلاف ها به سود پرسپوليس خواهد بود.
قائم مقام باشگاه پرسپوليس تهران گفت: اطمينان داشته باشيد تا روزي که محمدرويانيان در پرسپوليس حضور دارد من هم در اين تيم مي مانم.
وي افزود: مي دانم که اين شايعات توسط چه کسي مطرح مي شود و با او برخورد خواهم کرد.
*** دنيزلي در پرسپوليس مي ماند
زارع بااشاره به وضعيت مصطفي دنيزلي تصريح کرد: به طور حتم با توجه به قراردادي که با اين مربي داريم او فصل آينده نيز در پرسپوليس حضور خواهد داشت.
وي اظهار داشت: هر روز با اين مربي در تماس هستيم و تاکنون حتي يک بار هم حرفي از جدايي نزده و حتي براي شروع فصل آينده بسيار با انگيزه است.
قائم مقام باشگاه پرسپوليس گفت:دنيزلي بهترين گزينه براي هدايت پرسپوليس است ومابه هيچ گزينه ديگري فکر نمي کنيم.
*** دنيزلي، کريمي را مي خواهد
زارع در خصوص وضعيت علي کريمي گفت: دنيزلي در جده در جلسه اي که با من و علي کريمي داشت از باشگاه در خواست تمديد قرارداد اين بازيکن را کرد.
*** ليست مازاد پرسپوليس تا چند روز ديگر اعلام مي شود
زارع خاطرنشان کرد:ليست مازاد پرسپوليس ظرف چند روزآينده از سوي دنيزلي و توسط رويانيان اعلام مي شود.
وي اعلام کرد: به هواداران قول مي دهيم فصل آينده پرسپوليس قدرتمندي را بسازيم تا آنها از ديدن بازي هاي تيم لذت ببرند.
*** اخبار صحيح را از سايت باشگاه جويا شويد
قائم مقام باشگاه پرسپوليس درخصوص جذب بازيکنان جديد گفت:در اين رابطه بي اطلاع هستم و بايد از رويانيان سئوال کنيد.
وي درخصوص احتمال حضور افشين پيرواني به جاي محسن عاشوري در کادرفني پرسپوليس نيز اظهار بي اطلاعي کرد.
قائم مقام باشگاه پرسپوليس تهران گفت: در اين فصل تيم قدرتمندي را خواهيم ساخت که هواداران و رسانه ها مي توانند به زودي اخبار خوبي را دراين باره از سايت باشگاه و يا رويانيان بگيرند.