خبرگزاری فارس: عضو انجمن مشاوران مدیریت ایران گفت: هوش هیجانی نقش مهمی در رهبری و توسعه شغلی و زندگی دارد و از جمله کاربردهای آن در محیط کار؛ توسعه شغلی، بهسازی مدیریت، اثربخشی گروهی، انعطافپذیری و نگرش مثبت است.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی آستانقدس رضوی، علی شاهحسینی در این سمینار که توسط مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان آستانقدس رضوی برگزار شد، ضمن مقایسه هوشمنطقی و هوش هیجانی اظهار کرد: هوش منطقی را نمیتوان از طریق تجربه یا آزمایش تغییر داد، ولی هوش هیجانی و قابلیتهای عاطفی مهم را میتوان به کودکان آموخت و سطح آن را در بزرگسالان ارتقا داد.
وی با بیان اینکه آموزش و یادگیری در سازمانها از وظایف مدیران است، گفت: مدیر موفق سعی در ایجاد و تقویت هوش هیجانی در کارمندان خود دارد، چراکه عامل ایجاد ارتباط بین افراد هوش میان فردی است.
شاهحسینی افزود: مدیران سازمان با استفاده از هوش هیجانی میتوانند علاوه بر کنترل احساسات و تکانشهای خویش، مسائل غیرقابل پیشبینی و بحرانهای مدیریتی را حل کنند.
عضو انجمن مشاوران مدیریت ایران ضمن بررسی رابطه بین هوش هیجانی با بهداشت روانی گفت: هوش هیجانی با مؤلفههای عاطفه مثبت و منفی رابطه مستقیم دارد؛ ایجاد و ارتقای خصوصیاتی نظیر علاقهمندی، اطمینان، اشتیاق و شور را میتوان ثمره هوش هیجانی دانست که به عنوان مؤلفههای مهم در بهداشتروانی قابل بررسی هستند.
این استاد دانشگاه گفت: هوشهیجانی نقش مهمی در رهبری و توسعه شغلی و زندگی دارد و از جمله کاربردهای آن در محیط کار؛ توسعه شغلی، بهسازی مدیریت، اثربخشی گروهی، انعطافپذیری، برگشتپذیری و نگرش مثبت است.