بهروز نعمتی با انتقاد به نگاه تنگنظرانه فراکسیون جمعیت رهپویان، گفت که در جلسه این فراکسیون شرکت نمیکند.
منتخب مردم اسد آباد با بیان اینکه در جلسه فراکسیون رهروان ولایت شرکت می کند، ضمن انتقاد از کسانیکه داعیه دار اصولگرایی در فراکسیون اصولگرایان هستند، گفت: بیانیهای که از سوی سه روحانی منتشر شده می بایست از طرف همه روحانیون مجلس نهم این فراخوان داده میشد نه اینکه فقط سه روحانی که سمت و سوی فکری آنان نیز مشخص است.
وی با بیان اینکه برخی با تنگ نظری به فراکسیون اصولگرایان نگاه می کنند و در صدد محدود کردن این دایره هستند، افزود: بله من هم اعتقاد دارم که در مجلسی که اصولگرایان آن بیشتر از دوره های گذشته هستند باید فراکسیون اصولگرایان نیز فراگیرتر و منسجم تر باشد؛ اما برخی دوستان که پرچم دار تشکیل فراکسیون اصولگرایان شده اند با تنگ نظری به دیگر نمایندگان نگاه می کنند و برخی را از دایره اصولگرایی بیرون می دانند.
نعمتی با تأکید براینکه فراکسیون فراگیر اصولگرایان با نگاه پدرسالارانه و قیم مآبانه نمی تواند شکل گیرد، خاطرنشان کرد: فراکسیون اصولگرایان باید متعلق به همه اصولگرایان مجلس نهم باشد و نه به یک عده محدودی. در مذاکراتی هم که با دوستان داشتیم این مسئله را متذکر شدیم ولی اعتقاد آنان چیز دیگری است و در واقع با تنگ نظری به نمایندگان نگاه می کنند بنابراین در جلسه فراکسیون فراگیر شرکت نمی کنم.