0

با کاربران همیشه همراه راسخون.......

javidmohammaf14
javidmohammaf14
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 4

نرم افزار بازی....

با سلام

امروزه هر روز نرم افزار های زیادی. در عرصه های گوناگون تولید وعرضه میشود, شارژ بازی نرم افزاری تستی است با جواب دادن له سوالات ان. میتوان به گرفتن شارژ رسید , برای کسانی که می خواهند. شارژ روزانه مورد استفاده خود را با کمی تلاش بدست ارند نرم افزار مفیدی است, امتحان ان ضرر ندارد , چون به اسانی میتوان در صورت خواست کاربر انرا لغو کرد

با تشک______________________ر

شنبه 27 آبان 1396  2:48 AM
تشکرات از این پست
abedi67 mohammad_khoshghamat
ali1204
ali1204
کاربر جدید
تعداد پست ها : 2

پاسخ به:با کاربران همیشه همراه راسخون.......

مدرسه بسیار عالی ومفید است به ما کمک می کند تا پرورش یابیم

شنبه 6 بهمن 1397  12:09 PM
تشکرات از این پست
amir1399 mohammad_khoshghamat
ali1204
ali1204
کاربر جدید
تعداد پست ها : 2
شنبه 6 بهمن 1397  12:14 PM
تشکرات از این پست
amir1399 mohammad_khoshghamat
halavarzesh
halavarzesh
کاربر جدید
تعداد پست ها : 1

حالاورزش _ سامانه رزرو آنلاین مجموعه های ورزشی

از هر رشته ورزشی که هستید

چه مجموعه دار

چه ورزشکار

چه مربی

حالاورزش

با حالاورزش بهترین ها در اختیار شماست

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

برای اطلاعات بیشتر از سایت ما دیدن کنید

HalaVarzesh.com  

یک شنبه 29 اردیبهشت 1398  3:29 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
amir1399
amir1399
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 43

سلام 
#هفت بهشت زندگی! 

🌷بهشت اول:
آغوش مادری ست که با تمام وجود ، بغلت کرد و شیرت داد...

🌷بهشت دوم:
دستان پدری‌ ست که برای راه رفتنت ، با تو کودکی کرد.

🌷بهشت سوم:
خواهر یا برادری ست که برای ندیدن اشکهایت، تمام اسباب بازیهایش را به تو داد.

🌷بهشت چهارم:
معلمی بود که برای دانستنت با تمام بزرگی‌اش هم سن تو شد تا یاد بگیری.

🌷بهشت پنجم:
دوستی ست که در هنگام سختیها و مشکلات تو را تنها نگذاشت.

🌷بهشت ششم:
همسرتوست که باتمام وجود در کنار تو معمار زندگی مشترک تان است ... گویی دو شاخه از یک ریشه اید.

🌷بهشت هفتم:
فرزند توست که خالق زیبایی های آینده است...

آری شاید هر کدام از ما تمام هفت بهشت را نداشته باشیم

اما بهشت همین حوالی ست...

❤️مادرت را بنگر؛
   💛پدرت را ببین؛
      💜خواهر یا برادرت را حس کن؛
         💗به معلمت سر بزن؛
      💚دوستت را به یاد بیاور؛ 
   💖همسرت را در آغوش بگیر؛
💙فرزندت را ببوس...

🌸یک وقت دیر نشود برای بهشت رفتنت ...
🌸بهشت را با همه قلبت حس کن،
🌸همین نزدیکی ست.

دوشنبه 4 شهریور 1398  4:09 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
amir1399
amir1399
کاربر تازه وارد

باسلام خدمت همراهان راسخون ...
طلبه ای که به لوستر های حرم حضرت امیر المؤمنین (عليه السلام) اعتراض داشت

فاضل بزرگوار سید جعفر مزارعى روایت کرده : یکى از طلبه هاى حوزه با عظمت نجف از نظر معیشت در تنگنا و دشوارى غیر قابل تحملّى بود . روزى از روى شکایت و فشار روحى کنار ضریح مطهّر حضرت امیرالمؤمنین (علیه السلام) عرضه مى دارد : شما این لوسترهاى قیمتى و قندیل هاى بى بدیل را به چه سبب در حرم خود گذارده اید ، در حالى که من براى اداره امور معیشتم در تنگناى شدیدى هستم ؟! شب امیرالمؤمنین (علیه السلام) را در خواب مى بیند که آن حضرت به او مى فرماید : اگر مى خواهى در نجف مجاور من باشى اینجا همین نان و ماست و فجل و فرش طلبگى است ، و اگر زندگى مادّى قابل توجّهى مى خواهى باید به هندوستان در شهر حیدرآباد دکن به خانه فلان کس مراجعه کنى ، چون حلقه به در زدى و صاحب خانه در را باز کرد به او بگو :
به آسمان رود و کار آفتاب کند .

پس از این خواب ، دوباره به حرم مطهّر مشرف مى شود و عرضه مى دارد : زندگى من اینجا پریشان و نابسامان است ، شما مرا به هندوستان حواله مى دهید !! بار دیگر حضرت را خواب مى بیند که مى فرماید : سخن همان است که گفتم ، اگر در جوار ما با این اوضاع مى توانى استقامت ورزى اقامت کن ، اگر نمى توانى باید به هندوستان به همان شهر بروى و خانه فلان راجه را سراغ بگیرى و به او بگویى: (به آسمان رود و کار آفتاب کند) ، پس از بیدار شدن و شب را به صبح رساندن ، کتاب ها و لوازم مختصرى که داشته به فروش مى رساند، و اهل خیر هم با او مساعدت مى کنند تا خود را به هندوستان مى رساند و در شهر حیدرآباد سراغ خانه آن راجه را مى گیرد ، مردم از این که طلبه اى فقیر با چنان مردى ثروتمند و متمکن قصد ملاقات دارد ، تعجب مى کنند !!

وقتى به در خانه آن راجه مى رسد در مى زند ، چون در را باز مى کنند ، مى بیند شخصى از پله هاى عمارت به زیر آمد ، طلبه وقتى با او روبرو مى شود مى گوید: (به آسمان رود و کار آفتاب کند) ، فوراً راجه پیش خدمت هایش را صدا مى زند و مى گوید : این طلبه را به داخل عمارت راهنمایى کنید ، و پس از پذیرایى از او تا رفع خستگى اش وى را به حمام ببرید ، و او را با لباس هاى فاخر و گران قیمت بپوشانید . مراسم به صورتى نیکو انجام مى گیرد ، و طلبه در آن عمارت عالى تا فردا عصر پذیرایى مى شود .

فردا دید محترمین شهر از طبقات مختلف چون اعیان و تجار و علما وارد شدند ، و هر کدام در آن سالن پر زینت در جاى مخصوص به خود قرار گرفتند ، از شخصى که کنار دستش بود ، پرسید : چه خبر است ؟ گفت : مجلس جشن عقد دختر صاحب خانه است . پیش خود گفت : وقتى به این خانواده وارد شدم که وسایل عیش براى آنان آماده است . هنگامى که مجلس آراسته شد ، راجه به سالن درآمد ، همه به احترامش از جاى برخاستند ، و او نیز پس از احترام به مهمانان در جاى ویژه خود نشست .نگاه رو به اهل مجلس کرد و گفت : آقایان من نصف ثروت خود را که بالغ بر فلان مبلغ مى شود از نقد و مِلک و منزل و باغات و اغنام و اثاثیه به این طلبه که تازه از نجف اشرف بر من وارد شده مصالحه کردم ، و همه مى دانید که اولاد من منحصر به دو دختر است ، یکى از آنها را هم که از دیگرى زیباتر است براى او عقد مى بندم ، و شما اى عالمان دین ، هم اکنون صیغه عقد را جارى کنید .

چون صیغه جارى شد ، طلبه که در دریایى از شگفتى و حیرت فرو رفته بود ، پرسید : شرح این داستان چیست ؟

راجه گفت : من چند سال قبل قصد کردم در مدح امیرالمؤمنین (علیه السلام) شعرى بگویم ، یک مصراع گفتم و نتوانستم مصراع دیگر را بگویم . به شعراى فارسى زبان هندوستان مراجعه کردم ، مصراع گفته شده آنها هم چندان مطلوب نبود ، به شعراى ایران مراجعه کردم ، مصراع آنان هم چندان چنگى به دل نمى زد ، پیش خود گفتم : حتماً شعر من منظور نظر کیمیا اثر امیرالمؤمنین (علیه السلام) قرار نگرفته است ، لذا با خود نذر کردم اگر کسى پیدا شود و مصراع دوم این شعر را به صورتى مطلوب بگوید ، نصف دارایى ام را به او ببخشم ، و دختر زیباتر خود را به عقد او در آورم .

شما آمدید و مصراع دوم را گفتید ، دیدم از هر جهت این مصراع شما درست و کامل و تمام و با مصراع من هماهنگ است . طلبه گفت : مصراع اول چه بود ؟ راجه گفت : من گفته بودم :
به ذرّه گر نظر لطف بوتراب کند
طلبه گفت : مصراع دوم از من نیست ، بلکه لطف خود امیرالمؤمنین (علیه السلام) است . راجه سجده شکر کرد و خواند :

به ذرّه گر نظر لطف بوتراب کند *
به آسمان رود و کار آفتاب کند

دوشنبه 4 شهریور 1398  4:16 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23617

خلاقیت در دکوراسیون منزل

خلاقیت های زیبا در دکوراسیون منزل

خلاقیت در دکوراسیون منزل می تواند به شما کمک کند تا تزیینات زیبایی را در دکوراسیون منزل خود ایجاد نمایید. در ادامه این مطلب تصاویری از انواع ایده های خلاقانه و جدید در  دکوراسیون داخلی و تزیین منزل را مشاهده خواهید کرد.

تزیین خانه با وسایل ساده و ارزان یکی از بهترین ایده ها برای خلاقیت در دکوراسیون داخلی منزل است, شما می توانید با ساخت وسایل ساده و تزیینی برای دکوراسیون منزل دکوراسیون داخلی خانه خود را از این رو به آن رو کنید.

خلاقیت در دکوراسیون پذیرایی

خلاقیت در دکوراسیون منزل با کمک ایده های جدید و مدرن

ایده های ارزان و متفاوتی برای تزیین دکوراسیون منزل وجود دارد که شما می توانید با کمک این ایده ها دکوراسیونی شیک و زیبا را در منزل خود بوجود آورید. در ادامه روش هایی برای ایجاد خلاقیت در دکوراسیون منزل را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

طراحی دکوراسیون منزل با کمک ایده های خلاقانه و جدید

انواع ایده های خلاقانه برای طراحی دکوراسیون منزل

اغلب افراد تصور می کنند که برای داشتن دکوراسیونی شیک و متفاوت باید هزینه های زیادی را متحمل شوند در صورتی که این تصور کاملا نادرست است شما می توانید با به کار بردن کمی خلاقیت و ابتکار در دکوراسیون منزل خود تغییرات زیادی را بوجود آورید در ادامه توجه شما را به چند ایده ارزان و متفاوت برای جذابیت بیشتر دکوراسیون داخلی منزل جلب می کنیم.

خلاقیت برای طراحی دکوراسیون پذیرایی طراحی دکوراسیون منزل با ایده های خلاقانه تزیین زیبا و شیک دکوراسیون منزل خلاقیت در دکوراسیون اتاق کار تزیین راه پله ها خلاقیت در دکوراسیون داخلی خانه های ایرانی خلاقیت در دکوراسیون داخلی منزل

خلاقیت در دکوراسیون داخلی منزل با کمک چوب و سنگ

چوب و سنگ های تزیینی و ساده از انواع وسایلی هستند که به سادگی شما می توانید به آن ها دسترسی داشته باشید با کمک تکه های چوب و شاخه های درخت و انواع سنگ ها و به کار بردن کمی نوآوری و ابتکار می توانید دکوراسیون داخلی منزل خود را به زیبایی تزیین کنید. همچنین با کمک چوب می توانید انواع قاب عکس های تزیینی و طاقچه های ساده و زیبا را بسازید.

انواع ایده های خلاقانه برای طراحی دکوراسیون منزل خلاقیت و ابتکار در دکوراسیون منزل خلاقیت در دکوراسیون داخلی اتاق خواب ساخت وسایل تزیینی با سنگ

خلاقیت در دکوراسیون خانه با وسایل دور ریختنی و ساده

با کمک انواع وسایل دور ریختنی و ساده می توانید وسایل تزیینی زیادی را برای دکوراسیون منزل خود بسازید. ساخت جاشمعی و انواع گلدان های زیبا و قاب عکس های مختلف با وسایل دور ریختنی و بلااستفاده می تواند ایده مناسبی برای تزیین دکوراسیون اتاق پذیرایی و اتاق خواب باشد.

خلاقیت در دکوراسیون خانه  خلاقیت و ابتکار در دکوراسیون داخلی منزل خلاقیت در طراحی دکوراسیون خانه  خلاقیت در ساخت جاشمعی  ساخت وسایل تزیینی با وسایل دورریختنی خلاقیت در دکوراسیون منزل با کمک وسایل دور ریختنی تزیین خانه با وسایل دور ریختنی ساخت وسایل تزیینی منزل با کمک وسایل دور ریختنی ساخت گلدان های تزیینی خلاقیت در طراحی دکوراسیون اتاق پذیرایی خلاقیت در طراحی دکوراسیون خانه های امروزی

در این مطلب با انواع ایده های بکر و ارزان برای خلاقیت در دکوراسیون منزل آشنا شدید که امیدواریم با کمک این روش های خلاقانه بتوانید دکوراسیون منزل خود را به زیبایی تزیین و طراحی کنید.

دوشنبه 4 شهریور 1398  4:55 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
amir1399
amir1399
کاربر تازه وارد

«چرا شیعیان از شب اول محرم محزون میشوند؟»❓

به آقا امام صادق صلوات الله عليه عرض شد: آقای من به فدایتان شوم، وقتی کسی می میرد یا کشته می شود جلسه نوحه ای برای او می گیرند؛ و من مشاهده می کنم که شما و شیعیانتان از اول ماه محرم اقامه عزا می کنید. حضرت فرمودند:

💠این چه حرفی است! هنگامی که هلال ماه محرم دمیده می شود، ملائکه پیراهن #امام_حسین عليه السّلام را آویزان می کنند در حالیکه از ضربه های شمشیر پاره پاره شده و آغشته به خون است؛ ما و شیعیانمان این پیراهن را با چشم دل (و نه با چشم ظاهری) می بینیم، پس اشک های ما سرازیر می شود.

📙˝خصائص الزینبیة، ص ۴۹ - ثمرات الأعواد، ص ۳۶”

دوشنبه 11 شهریور 1398  1:25 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
amir1399
amir1399
کاربر تازه وارد

✨﷽✨

#بصیرت_جوان 

✍روایتی است از حضرت امام صادق(ع) که می فرماید: روزی گذر سلمان در کوفه به بازار آهنگرها افتاد. یک مرتبه دید جوانی بیهوش شده و مردم اطراف او را گرفته اند. سلمان که از آن نزدیکی عبور می کرد، یکی از آن افراد دوید و به او گفت یا اباعبدالله این جوان مریض و بیهوش است بیا یک دعایی بالای سر او بخوان که بهوش بیاید. حضرت سلمان وقتی نزدیک شد و به بالین جوان رسید او چشم باز کرد. 

تا سلمان را دید سر خود را بلند کرد و گفت یا اباعبدالله اینطور نیست که مردم گمان می کنند من بیمار هستم. وقتی گذر من به بازار آهنگرها افتاد و دیدم که با چکش های آهنی به میله های سرخ می کوبیدند،  یاد این آیه افتادم: نگهبانان جهنم با چکش های آهنین بر دوزخیان می زنند. در این حالت دیگر نفهمیدم و از هوش رفتم. سلمان دید این فرد با معرفت است با او دوست شد.  بعد از یک مدتی این جوان مریض شد، سلمان به عیادت او رفت و دید که موقع مرگ او است. سلمان به حضرت عزرائیل(ع) خطاب کرد که یا ملک الموت این جوان برادر و دوست من است، لطفاً مراعات او را بکن. 

💥حضرت عزرائیل فرمود: یا اباعبدالله من مراعات این جوان و تمام مومنین را خواهم کرد و با آنها دوست هستم.

📚برگرفته از سخنان استاد عالی

دوشنبه 11 شهریور 1398  1:45 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
amir1399
amir1399
کاربر تازه وارد

‍ ‍ #آیت_الله_کشمیری فرمود:

« آقای #قاضی معمولاً قبل از خواب، ”مسبّحات“ را تلاوت می‌­فرمود.»

#علامه_طباطبایی می‌فرمودند:

« ...سوره‌­های مسبحات که با یسبّح و سبّح شروع می‌­شود پنج عدد است:

سوره‌های حدید، حشر، صف، جمعه و تغابن. و سوره اعلی که با «سبّح» به فعل امر شروع می‌شود، جزء مسبحات نیست، گرچه در روایتی وارد شده است، ولیکن در روایت معتبره، مسبحات را همان پنج سوره تعیین کرده است.
و در روایت است که رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم، این پنج سوره را هر شب قبل از خواب می­‌خواندند و از سبب قرائت این سوره‌­ها از آن حضرت سؤال کردند؛ حضرت در جواب فرمودند:

در هر یک از این سوره­‌ها آیه‌­ای است که به منزله هزار آیه از قرآن است! و در روایت دیگر وارد شده است که هر کس «مسبحات» را شب، قبل از خواب بخواند، نمی­‌میرد مگر آنکه حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و اله و سلم را قبل از مردن می‌­بیند؛ و آن حضرت محل و مقام وی را در بهشت به او نشان می‌­دهند.

دوشنبه 11 شهریور 1398  4:14 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
amir1399
amir1399
کاربر تازه وارد

✍آیا خدا به عبادات ما نیاز دارد که فرمان داده نماز بخوانیم و رو به کعبه بایستیم؟

✅ پاسخ : اگر همه مردم رو به خورشید خانه بسازند چیزی به خورشید اضافه نمی‏شود و اگر همه مردم پشت به خورشید خانه بسازند، چیزی از خورشید کم نمی‏شود. 

خورشید نیازی به مردم ندارد که رو به او کنند، این مردم هستند که برای دریافت نور و گرما باید خانه‏ های خود را رو به خورشید بسازند. 
خداوند به عبادات مردم نیازی ندارد که فرمان داده نماز بخوانند. این مردم هستند که با رو کردن به او از الطاف خاص الهی برخوردار می‏شوند و رشد می‏کنند. 

قرآن کریم می‏فرماید: اگر همه مردم کافر شوند، ذره ‏ای در خداوند اثر ندارد، زیرا او از همه انسان‏ها بی نیاز است. «ان تکفروا انتم و من فی الارض جیمعا فان الله لغنی حمید.»

📚سوره ابراهیم،آیه۸

سه شنبه 12 شهریور 1398  10:34 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
amir1399
amir1399
کاربر تازه وارد

روحانی مسئول مشاوره به زندانیان محکوم ‌به اعدام در زندان رجایی شهر  خاطره جالبی دارد:

🔸حدود ۲۳ سال پیش جوانی که تازه به تهران آمده بوده در یک کبابی مشغول کار می‌شود، ‌شبی پس از تمام شدن کار، صاحب کبابی دخل آن روز را جمع می‌کند و می‌رود در بالکن مغازه تا استراحت کند. درآمد آن روز کبابی، شاگرد جوان را وسوسه می‌کند و در جریان سرقت پول‌ها، صاحب مغازه به قتل می‌رسد. او متواری می‌شود؛ اما مدتی بعد، دستگیرش می‌کنند و به اینجا منتقل می‌شود.

🔸حکم قصاص جوان صادر می شود، اما اجرای آن حدود ۱۸-۱۷ سال به طول می‌انجامد؛ می‌گویند شاگرد جوان در طول این مدت حسابی تغییر کرده بود و به‌ قول‌ معروف پوست‌ انداخته و اصلاح‌ شده بود. آن‌قدر تغییر کرده بود که همه زندانی‌ها قلبا دوستش داشتند.

🔸پس از این ۱۸-۱۷ سال، خانواده مقتول که آذری‌ بودند، برای اجرای حکم می‌آیند؛ همسر مقتول و سه دختر و ۷ پسرش آمدند و در دفتر نشستند، فضا سنگین بود و من با مقدمه‌چینی و شرح احوالات فعلی قاتل، از اولیای دم خواستم که از قصاص صرف‌نظر کنند. همسر مقتول گفت: " من قصاص را به پسر بزرگم واگذار کرده‌ام" و پسر بزرگ هم گفت که قصاص به کوچک‌ترین برادرمان واگذار شده است. به‌هرحال برادر کوچک‌تر هم زیر بار نرفت و گفت :"اگر همه برادر و خواهرهایم هم از قصاص بگذرند، من از قصاص نمی‌گذرم؛ زمانی که پدرم به قتل رسید من خیلی بچه بودم و این سال‌ها، یتیم بودم و واقعاً سختی کشیدم."

🔸به‌هرحال روی اجرای حکم مصر بود. با خودم گفتم شاید اگر خود زندانی بیاید و با آن‌ها روبه‌رو شود، چیزی بگوید که دلشان به رحم بیاید، بنابراین گفتم زندانی را بیاورند. یادم هست هوا به‌شدت سرد بود و قاتل هم تنها یک پیراهن نازک تنش بود؛ وقتی آمد رفت کنار شوفاژ کوچکی که در گوشه اتاق بود ایستاد به او گفتم اگر درخواستی داری بگو؛. او هم آرام رو به من کرد و گفت:"درخواستی ندارم."

🔸وقت کم بود و چاره دیگری نبود. مادر و یکی از دختران در دفتر ماندند و ۹ برادر و خواهر دیگر برای اجرای حکم وارد محوطه اجرای احکام شدند. جالب بود که مادرشان موقع خروج فرزندانش از دفتر به آن‌ها گفت که اگر از قصاص صرف‌نظر کنند شیرش را حلالشان نمی‌کند. به‌هرحال شاگرد قاتل، پای چوبه ایستاد همه‌چیز آماده اجرای حکم بود که در لحظه آخر او با همان آرامشش رو به اولیای دم کرد و گفت: "من یک خواسته دارم" من که منتظر چنین فرصتی بودم گفتم دست نگه‌ دارید تا آخرین خواسته‌اش را هم بگوید.
🔸 شاگرد قاتل، گفت: "۱۸ سال است که حکم قصاص من اجرا نشده و شما این مدت را تحمل کرده‌اید، حالا تنها ۹ روز تا محرم باقی‌مانده و تا تاسوعا، ۱۸ روز. می‌خواهم از شما خواهش کنم اگر امکان دارد علاوه بر این ۱۸ سال، ۱۸ روز دیگر هم به من فرصت بدهید. *من سال‌هاست که سهمیه قند هر سالم را جمع می‌کنم و روز تاسوعا به نیت حضرت عباس (علیه السلام )، شربت نذری به زندانی‌های عزادار می‌دهم. امسال هم سهمیه قندم را جمع کرده‌ام، اگر بگذارید من شربت امسالم را هم به نیت حضرت ابوالفضل (علیه السلام ) بدهم، هیچ خواسته دیگری ندارم

🔸 حرف او که تمام شد فضا عوض شد. یک‌دفعه دیدم پسر کوچک مقتول  منقلب شد، رویش را برگرداند و با بغض گفت من با ابوالفضل درنمی‌افتم  من قصاص نمی‌کنم. برادرها و خواهرهای دیگرش هم با چشمان اشکبار به یکدیگر نگاه کردند و هیچ‌کس حاضر به اجرای حکم قصاص نشد.

🔸 وقتی از محل اجرای حکم به دفتر برگشتند، مادرشان گفت چه شد قصاص کردید؟ پسر بزرگ مقتول ماجرا را برای مادرش تعریف کرد. مادرشان هم به گریه افتاد و گفت به خدا اگر قصاص می‌کردید شیرم را حلالتان نمی‌کردم. *خلاصه ماجرا با اسم حضرت عباس(علیه السلام ) ختم به خیر شد و دل ۱۱ نفر با نام مبارک ایشان نرم شد و از خون قاتل پدرشان گذشتند.

🌷صلی الله علیک ایها العبد الصالح

پنج شنبه 14 شهریور 1398  6:40 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
oskoui
oskoui
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2920

سپاس از همه کاربران فعال عزیز راسخونی%

پنج شنبه 14 شهریور 1398  9:04 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
amir1399
amir1399
کاربر تازه وارد

✅چند نکته از کربلا

1.آن وقت امام حسین علیه السلام به کربلا رسید سوال کرد که این محل را چه می نامند گفت اینجا را طف می گویند امام پرسید نام دیگری نیز دارد؟ عرضه داشتند کربلا هم نامیده می شود امام با شنیدن نام کربلا گفت خدایا از اندوه و بلا به تو پناه می آورم

2.پس از فرود آمدن در کربلا امام فرمودند اینجاست محل فرود آمدن ما و به خدا سوگند همین جاست محل قبر های ما و به خدا سوگند از اینجاست که در قیامت محشور و منشور خواهیم گردید و این وعده ای از از جدم رسول خدا صلی الله علیه و آله و در وعده ی او خلافی نیست.

3.سیدالشهدا در روز دوم محرم الحرام سال ۶۱ هجری وارد کربلا گردیدند.

4.کربلا مرکب از دو کلمه "کرب" و " بلا " می باشد که به معنی سختی و درد و رنج

5. ۱۷ منزل امام حسین(ع) از مکه تا کربلا پیمودن

6.روز سوم محرم اراضی کربلا توسط امام حسین علیه السلام از اهالی نینوا و غاضریه به ۶۰ هزار درهم خریداری  و به آنها تصدیق داده شد امام به آنها شرط نمود که مردم را برای زیارت قبرش راهنمایی و زوار را تا ۳ روز مهمان کنند.

📚 بحارالأنوار. ج ۴۴ صفحه ۳۸۶

شنبه 16 شهریور 1398  1:51 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
mohammad_khoshghamat
mohammad_khoshghamat
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 785

laughlaughlaughlaughlaugh

نمیدونم این جزو تبلیغ برای راسخون میشه یا ن ولی ، من هر از گاهی به دوستام میگم که چنین سایتی وجود داره و هر از گاهی ، یه قرعه کشی انجام میده 
دوستامم معمولا عضو راسخون میشن

نمیدونم بازم این کار درسته یا ن laughfrown !!!!

شنبه 16 شهریور 1398  8:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها