0

10 پیشنهاد جدید برای یک نماینده

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

10 پیشنهاد جدید برای یک نماینده

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس هشتم گفت: پیشنهاد ۱۰ پست جدید کشوری گرفتم که در حال رایزنی برای انتخاب یکی از آنها هستم.

به گزارش افکارنیوز به نقل از فارس، سید کاظم دلخوش در جمع مدیران این شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری صومعه‌سرا با اشاره به عدم پیروزی خود در انتخابات مجلس نهم اظهار کرد: پیروز نشدن در این مرحله از انتخابات مسئولیت‌های سختی را از روی دوش بنده برداشت.

وی، از تصمیم‌گیری برای پیشنهاد ۱۰ پست جدید کشوری خبر داد و افزود: هم‌اکنون در حال رایزنی و تصمیم‌گیری برای انتخاب یکی از این گزینه‌های پیشنهادی هستم.

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس هشتم، حضور در وزارت کشور در برخی استان‌ها، وزارت اقتصاد، سازمان خصوصی‌سازی، بانک مرکزی و برخی بخش‌های اجرایی مجلس را از جمله مسئولیت‌های پیشنهادی جدید خود عنوان کرد.

وی با بیان اینکه در هر جایگاه و مقامی که باشم یاد و خاطره مردم صومعه‌سرا را فراموش نمی‌کنم، خاطرنشان کرد: در هر جایگاهی همواره در راستای خدمت به مردم صومعه‌سرا و استان گام برمی‌دارم.

دلخوش به تلاش‌های هشت ساله خود در صومعه‌سرا اشاره کرد و یادآور شد: در این مدت بیش از ۱۲۳ روستای صومعه‌سرا آسفالت و ۱۲۲ روستا نیز گازدار شدند.

وی، ساخت ۲۵ سالن ورزشی، ۵۹ مدرسه و احداث پروژه‌های عمرانی کوچک و بزرگ دیگر را از جمله این خدمات ذکر کرد.

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس هشتم، با بیان اینکه تاکنون ۵۲ درصد از ساخت کمربندی بخش تولمات این شهرستان ساخته شده است، افزود: ۱۱۰ کارخانه و واحد تولیدی گیلان با کمک و مکاتبات بنده قدرت دوباره پیدا کردند.

وی با اشاره به اقدام‌های اخیر مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با تصویب مجلس از امسال تمام بیکاران حقوق دریافت می‌کند
جمعه 5 خرداد 1391  1:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها