گروه خبرنگاران افتخاري / علی قاسمی نجفآبادی: قائم مقام بنياد شهيد و امور ايثارگران كشور، سوم خردادماه، در نخستين كنگره ملی شهدای موشكی و بمباران كشور، گفت: استان خوزستان با 3 هزار و 150 شهيد، بيشترين تعداد شهدا را به خود اختصاص داده است.
به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، نخستين كنگره ملی شهدای موشكی و بمباران جنگ شهری كشور سوم خردادماه، در مصلای امام علی(ع) دزفول و به ميزبانی بنياد شهيد و امور ايثارگران كشور و همكاری استانداری خوزستان، فرمانداری ويژه و امام جمعه دزفول برگزار شد.
در اين كنگره ملی كه جمعی از خانوادههای شهدای موشكی سراسر كشور، مسئولان كشوری و لشكری، سرداران، اميران، فرماندهان دفاع مقدس، نيروهای هوايی، سپاه پاسداران و مسئولان استانی حضور داشتند، سردار محسن انصاری، قائم مقام بنياد شهيد و امور ايثارگران كشور طی سخنانی با گراميداشت ياد و خاطره همه شهيدان، جانبازان و ايثارگران در دوران دفاع مقدس، گفت: امروز ما افتخار داريم كه اولين بار در كشور ياد و خاطره شهدای بمباران و موشكباران را گرامی داشته و زنده بداريم.
سردار انصاری با گراميداشت ياد و خاطره آيتالله سيد مجدالدين قاضی دزفولی، امام جمعه فقيد دزفول در دوران دفاع مقدس، گفت: اين روحانی گرانقدر در بدترين و حساسترين شرايط جنگ حتی يك بار هم نماز جمعه را ترك نكرد و هميشه پشتوانه مردم دزفول بود و انشاالله خدای متعال ايشان را با همه شهدا محشور بگرداند.
قائم مقام بنياد شهيد و امور ايثارگران با يادآوری اين نكته كه بيشترين شهدای موشكی مربوط به استان خوزستان است، تصريح كرد: استان خوزستان با 3 هزار و 150شهيد، بيشترين تعداد شهدا را به خود اختصاص داده و آمار شهدای شهرستان دزفول با ۸۱۷ شهيد بمباران و موشكی در صدر استان خوزستان است.
وی با گراميداشت روز مقاومت و پايداری مردم دزفول، افزود: بيش از ۱۵هزار نفر در كشور بر اثر حملات و بمبارانهای دشمن شهيد شدند و دشمن بعثی بر خلاف كليه قوانين بينالمللی مبادرت به بمباران مناطق مسكونی كرد و با فشار زياد و ايجاد جنگ روانی سعی در تضعيف روحيه رزمندگان داشت كه با ايثار، مقاومت و فداكاری مردم دزفول ناكام ماند.
سردار محسن انصاری با گراميداشت سوم خرداد، روز آزادسازی خرمشهر، گفت: آنچه سبب اين پيروزی و پايداری شد، فرهنگ اصيل اسلامی و روحيه شهادت طلبی ملت ايران بوده كه بايد با زنده نگه داشتن اين فرهنگ، ارزشها و دستاوردهای ی دفاع مقدس را حفظ كنيم.
وی در پايان خاطرنشان كرد: دبيرخانه دائمی اين كنگره در استان خوزستان به دليل داشتن بيشترين شهدای موشكی تشكيل شده و دومين كنگره شهدای موشكی و بمباران كشور سال آينده در شهر كرمانشاه برگزار خواهد شد.
يادآور میشود، در اين كنگره ملی از ۵۰ خانواده شهيد از ۱۷ استان كشور با اعطای لوح تقدير و تنديس چهارم خرداد، روز مقاومت و پايداری روز دزفول تجليل شد. در حاشيه اين كنگره ملی، نمايشگاه عكس دزفول در دوران دفاع مقدس به روايت اسناد و تصاوير، برپا شده كه تا امروز، پنجم خردادماه، در معرض ديد علاقهمندان است.
|