0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

نقل قول adel_71

نقل قول ravabet_rasekhoon

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، تالاری با عنوان "مجلات" با زیر تالار های "مجلات زبان اصلی" و "مجلات ایرانی"  ایجاد گردید، همچنین زیر تالار دیگری با عنوان "کتاب های تاریخی، زندگینامه و حقوق"  در تالار "کتاب های متفرقه" ایجاد گردید.

ضمنا خواهشمندیم نسبت به محتوای کتاب های الکترونیکی ارسالی توجه کافی داشته باشید.

موفق و پیروز باشید

سلام علیکم

* در مورد ایجاد زیر تالار کتاب های تاریخی ، زندگینامه و حقوق ... اگر توجه داشته باشید سه موضوع کاملا متفاوت می باشند ؛ اگر امکان دارد بجای اینکه هرسه را در یک زیرتالار بگذارید برای هر موضوع یک زیر تالار ایجاد کنید...

* از ایجاد تالار مجلات ممنونم ...

* در مورد محتوای کتاب های ارسالی مگر مشکل خاصی بوجود آمده؟ ... یا تذکر کلی داده اید؟

* اگر می شد که در صورت حذف پست و یا تایپیک یک ایمیل برای اطلاع رسانی به پست الکترونیکی ما ارسال می شد خوب بود ...

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با توجه به کثرت عناوین قابل طرح در دانلود کتاب های متفرقه، احتمالا نیاز به ایجاد تعداد زیادی تالار مجزا خواهیم داشت. لذا به تجمیع موضوعات ذکر شده در قالب یک تالار پرداخته شده است. جنابعالی می توانید با ایجاد تاپیک های مناسب نسبت به مجزا سازی عناوین اقدام فرمائید. البته در مورد موضوعاتی که حجم بالای مقاله، کتاب و مطلب حول آنها وجود دارد و چاره ای جز ایجاد زیر تالار مجزا نمی باشد، اقدام به احداث زیر تالار خواهد شد.

توجه به محتوا و عناوین کتب ارسالی یک تذکر کلی بود اما موضوع پیش آمده جاری از طریق پیامک به شما اطلاع رسانی گردید. ضمنا در صورت حذف یا تغییر در مطالب که مورد خاصی داشته باشد اطلاع رسانی لازم به جنابعالی خواهد شد.

با تشکر از زحمات جنابعالی      موفق و سلامت باشید

چهارشنبه 4 بهمن 1391  8:49 AM
تشکرات از این پست
adel_71
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

با سلام خدمت مدیران محترم سایت راسخون

بنده در تالار اموزش خانواده  و آشپزی و هنر خانه داری فعالیت دارم ولی متاسفانه با توجه به اعلام کاربران برتر دی ماه متوجه شدم که این تالار کاربر برتر خود را معرفی نکرده میخواستم بدانم چه کسی پاسخگو است پس تکلیف کاربران فعال این تالارها چه میشود؟

خواهش میکنم پاسخگو باشید

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

چهارشنبه 4 بهمن 1391  8:54 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ali_kamali
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول hosseinb68

با سلام و احترام خدمت شما

با تشکر بابت اینکه نام مرا در لیست کاربران برتر دی ماه معرفی کردید ، یک سوال داشتم اونم اینکه

در قسمت ه)لیست اسامی مدیران محترم انجمن های راسخون معرفی شده توسط مدیران بعنوان کاربر برتر دی ماه 91 که اسم من آورده شده ، در زیر آن نوشته شده است که

مدیران فعال در دی ماه 91، بپاس ارج نهی به فعالیت ارزنده و عالمانه در راستای تعالی علمی فرهنگی راسخون و میهن عزیزمان ایران، جوایزی از جانب روابط عمومی دریافت خواهند داشت.

آیا به تمامی مدیران ذکر شده در قسمت ه جوایزی تعلق میگیرد و اینکه آیا برای دریافت جوایز باید کد مدرک رو ارسال کنیم یا خیر؟

معرفی شما به عنوان کاربر و مدیر برتر در مقابل فعالیت ارزنده و صادقانه جنابعالی، حداقل تشکر ممکن است.

انتخاب مدیران فعال ارتباطی با لیست ذکر شده در بند ه ندارد و مدیران فعال بطور مستقل توسط روابط عمومی انتخاب و جوایزی برسم تقدیر حضور این عزیزان ارسال خواهد شد. لذا با توجه به عدم قطعیت در مدیران انتخابی و با توجه به ثبت قبلی اطلاعات اکثر مدیران در پایگاه داده جوایز، نیازی به ارسال کد مدارک در این مورد نمی باشد.

بدیهی است در صورت عدم ثبت اطلاعات یک مدیر در سیسم، اقدامات لازم در راستای دریافت اطلاعات انجام خواهد شد.

با تشکر فراوان     موفق باشید

چهارشنبه 4 بهمن 1391  8:55 AM
تشکرات از این پست
hosseinb68 adel_71 farshon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول iran313

سلام و خسته نباشيد

من براي ارسال پيامك رايگان حسنه دارم ولي نمي توانم پيامك ارسال كنم لطفا پيگيري كنيد. با تشكر

کاربر گرامی سلام و عرض ادب

اعتبار پیامک شما 0 است. 

(امتیاز کل تقسیم بر 30) + (تعداد پیامک اهدایی) = اعتبار پیامک

(تعداد پیامک ارسالی)-(اعتبار پیامک)= تعدا پیامک باقیمانده

با تشکر

چهارشنبه 4 بهمن 1391  9:02 AM
تشکرات از این پست
iran313
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri

بنده در تالار اموزش خانواده  و آشپزی و هنر خانه داری فعالیت دارم ولی متاسفانه با توجه به اعلام کاربران برتر دی ماه متوجه شدم که این تالار کاربر برتر خود را معرفی نکرده میخواستم بدانم چه کسی پاسخگو است پس تکلیف کاربران فعال این تالارها چه میشود؟

خواهش میکنم پاسخگو باشید

کاربر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

جای دارد از زحمات ارزنده و فعالیت مستمر و عالمانه شما در انجمن های راسخون سپاسگزاری نمایم.

تالار "چهاردیواری" یکی از تالارهایی است که شما در آن بعنوان کاربر فعال انتخاب شده اید،  که تالار آموزش خانواده و هنر خانه داری زیر مجموعه آن است.

کاربران فعال در تعداد زیادی تالار از جمله شما، امتیاز بیشتری دریافت خواهند داشت.

با تشکر   موفق باشید

چهارشنبه 4 بهمن 1391  9:10 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri

خواهش میکنم پاسخگو باشید

جای دارد از زحمات ارزنده و فعالیت مستمر و عالمانه شما در انجمن های راسخون سپاسگزاری نمایم.

تالار "چهاردیواری" یکی از تالارهایی است که شما در آن بعنوان کاربر فعال انتخاب شده اید،  که تالار آموزش خانواده و هنر خانه داری زیر مجموعه آن است.

کاربران فعال در تعداد زیادی تالار از جمله شما، امتیاز بیشتری دریافت خواهند داشت.

با تشکر   موفق باشید

با سلام و تشکر از حضرتعالی

سوال بنده این است چرا در جدول ارزیابی کاربران برتر تالار اموزش خانواده و هنر آشپزی و خانه داری درج نگردیده بود .

او هم بنده تو بود

چهارشنبه 4 بهمن 1391  9:19 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

خوب بود شمایه سری به تالار معصوم شناسی واستخدام هم میزدید ببینید که من آنجا هم مطلب گذاشتم ونه فقط درتالار عاشورا

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 4 بهمن 1391  11:37 AM
تشکرات از این پست
mahdi522 ravabet_rasekhoon
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

با عرض سلام خدمت مدیر ارشد

صحبت های مدیر تالار فلسفه و کلام در قسمت حضور و غیاب مدیران و کاربران:

((سلام علیکم

با توجه به مشغلهای زیاد و دوران امتحانات کمتر توفیق حضور در سایت را دارم در صورت امکان فردی را بجای بنده یا همراه با بنده برای تالار مهدویت انتخاب بفرمایید که بیشتر فرصت حضور را داشته باشد هدف ما تعالی راسخون می باشد در این سه سال که ابتدا با نام کاربری hoosianp  بعد هم با نام کاربری  hoosianp2011  در خدمت دوستان بودیم لحظات شیرینی را گذراندیم انشاء الله در کنار عزیزان در تالار مهدویت به فعالیت خواهیم پرداخت در ضمن پپیشنهاداتی را در جلسه های گذشته خدمت جناب نجاران ارسال فرموده که گویا جوابی از روابط عمومی یا شخص ایشان برای بنده ارسال نشده است موفق و موعید باشید .

السلام علی من التبع الهدی ))

مدیر تالار فلسفه در این لینک  در انتها صحبتی نموده است که مربوط به شما می شود. که در صورت صلاح دید به آن پاسخ دهید.

در ضمن این پست را  فقط به  جهت اطلاع رسانی به شما  ایجاد نموده ام.

موفق باشد

چهارشنبه 4 بهمن 1391  1:51 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

با سلام خدمت آقای نجاران

الحمدالله امتحاناتم تموم شد

انشاالله فعالیت خودم رو شروع میکنم

و فقط 1 فرصت از شما میخواهم

سعی میکنم رضایت شما به خوبی مورد توجه قرار دهم

با تشکر فراوان

یازهرا!

چهارشنبه 4 بهمن 1391  2:16 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 qodrat ravabet_rasekhoon tahmores
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

نقل قول iran313

نقل قول iran313
نقل قول

نقل قول yasbagheri

با سلام  خدمت مدیران محترم سایت راسخون

خواهش میکنم پاسخگو باشید

سلام و خسته نباشيد

من فكر مي كنم كه تمام مطالب روان شناسي اسلامي را خوانده و روي ايشان تاثير گذاشته است و خصوصيات مدير محترم به من انتقال پيدا كرده البته خصوصيات خوبي داشتند و چيزهاي زيادي از ايشان ياد گرفتم اين هم از مزاياي و افات عضويت در انجمن با تشكر

با سلام

کاربر iran313 من که اصلا متوجه توضیحات شما نشدم 

اولا من این سوال را از مدیران سایت و انجمن سوال کردم  نمیدانم چرا شما پاسخگو بودید

البته بنده مشاهده کردم بعضا جنابعالی پاسخگوی کاربران در این جا هستید و واقعا این جای سوال برای من است که چرا مدیران محترم پاسخگو نیستند

چه بهتر است اجازه دهید تا خود مدیران پاسخگوی کاربران عزیزباشند اینطور که شما نوشتید بنده اصلا متوجه نشدم اجازه دهید مدیران محترم سایت راسخون پاسخگو باشند

متشکرم

او هم بنده تو بود

چهارشنبه 4 بهمن 1391  3:58 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh bavanat ravabet_rasekhoon
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی مدیران سایت راسخون

بنده سوالی از مسئولین انجمن سایت راسخون پرسیدم که کاربر iran 313 با پاسخهای بی ارتباط خود سوال بنده را از روال عادی خارج کردند در حالی که سوال بنده از مسئولین انجمن سایت راسخون بود و مدیران محترم لطف کردند و پاسخ من را شفاف و کامل ارائه دادند .

سوالم این است که ایا کاربران میتوانند پاسخگوی دیگر کاربران در این تالار باشند ؟

او هم بنده تو بود

چهارشنبه 4 بهمن 1391  4:21 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

نقل قول yasbagheri

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی مدیران سایت راسخون

بنده سوالی از مسئولین انجمن سایت راسخون پرسیدم که کاربر iran 313 با پاسخهای بی ارتباط خود سوال بنده را از روال عادی خارج کردند در حالی که سوال بنده از مسئولین انجمن سایت راسخون بود و مدیران محترم لطف کردند و پاسخ من را شفاف و کامل ارائه دادند .

سوالم این است که ایا کاربران میتوانند پاسخگوی دیگر کاربران در این تالار باشند ؟

سلام و خسته نباشيد

من براي همه مديران احترام قائلم و علاقه اي به بحث با انان ندارم.

خواهشمندم كه عذر مرا بپذيريد و ادامه ندهيد. كاربران نمي توانند جواب بدهند ولي من قانون انجمن را  شكسته ام .

نيت بدي نداشتم و  تذكرات اقاي نجاران را هنوز به خاطر دارم لطفا ادامه ندهيد.

نكته : مطالب سايت تبيان را كه در تالارها پست مي گذاريد را  با دقت بخوانيد تا بهتر منظورم را متوجه شويد.

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

چهارشنبه 4 بهمن 1391  5:18 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول hasantaleb

خوب بود شمایه سری به تالار معصوم شناسی واستخدام هم میزدید ببینید که من آنجا هم مطلب گذاشتم ونه فقط درتالار عاشورا

مدیرگرامی ضمن سلام و عرض ادب

فرمایش جنابعالی صحیح است و مورد بررسی قرارخواهد گرفت. 

با تشکر

پنج شنبه 5 بهمن 1391  10:17 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri

نقل قول yasbagheri

خواهش میکنم پاسخگو باشید

با تشکر   موفق باشید

با سلام و تشکر از حضرتعالی

سوال بنده این است چرا در جدول ارزیابی کاربران برتر تالار اموزش خانواده و هنر آشپزی و خانه داری درج نگردیده بود .

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

مدیر محترم تالار "آموزش خانواده" به علت پاره ای از مسائل و مشغلات شخصی و البته با هماهنگی روابط عمومی در ماه گذشته حضور کمتری در انجمن داشته اند و موفق به اعلام اسامی کاربران برتر جهت اعلام نظر کاربران دیگر نشده اند، لیکن اسامی کاربران برتر تالار های تحت مدیریت را بصورت تلفنی اعلام داشته اند.

امیدواریم در ماه جاری بتوانیم بطور شایسته در خدمت شما باشیم.

با تشکر

پنج شنبه 5 بهمن 1391  10:21 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mahdi522

با عرض سلام خدمت مدیر ارشد

صحبت های مدیر تالار فلسفه و کلام در قسمت حضور و غیاب مدیران و کاربران:

((سلام علیکم

با توجه به مشغلهای زیاد و دوران امتحانات کمتر توفیق حضور در سایت را دارم در صورت امکان فردی را بجای بنده یا همراه با بنده برای تالار مهدویت انتخاب بفرمایید که بیشتر فرصت حضور را داشته باشد هدف ما تعالی راسخون می باشد در این سه سال که ابتدا با نام کاربری hoosianp  بعد هم با نام کاربری  hoosianp2011  در خدمت دوستان بودیم لحظات شیرینی را گذراندیم انشاء الله در کنار عزیزان در تالار مهدویت به فعالیت خواهیم پرداخت در ضمن پپیشنهاداتی را در جلسه های گذشته خدمت جناب نجاران ارسال فرموده که گویا جوابی از روابط عمومی یا شخص ایشان برای بنده ارسال نشده است موفق و موعید باشید .

السلام علی من التبع الهدی ))

مدیر تالار فلسفه در این لینک  در انتها صحبتی نموده است که مربوط به شما می شود. که در صورت صلاح دید به آن پاسخ دهید.

در ضمن این پست را  فقط به  جهت اطلاع رسانی به شما  ایجاد نموده ام.

موفق باشد

با تشکر از زحمات ارزنده و مشارکت مسئولانه جنابعالی

پست ذکر شده مطالعه گردید و بزودی پاسخ آن داده خواهد شد.

ضمنا خواهشمندم با توجه به مشغلات بالای کاری روابط عمومی در این روزها، نسبت به پیگیری مسائل تالار کنکور و مساجد توجه لازم را داشته باشید.

موفق و پیروز باشید

پنج شنبه 5 بهمن 1391  10:23 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها